Richard III
Domaćin
- Poruka
- 3.892
Moram priznati da sam počeo da se divim Miroljubu. Upravo sam saznao da je dobio dete (sina) sa devojkom od 23 godine sa kojom živi. Siroče neko kom je pomogao i smuvao je. On inače ima 55 godina 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nažalost, tebi je mozak ispran, ne meni. Menjala bih se sa tobom na kratko, znam da bih progledala napokon, ja sam ja.Kako ti je dobro isprao mozak, ali hvala na odgovoru.
Peco, čika Miodrag je Vodolija, i sasvim normalno je da je tip nenormalan...Sve je gori i sve se vise udaljava od svoje pocetne ideje mada je takve stavove zastupao i u emisijama u kojima je gostovao. Koji ti je izvor informacije, neki privatni?
Hajde, samu sebe ne iznenađujem, vi me iznenađujete.Horoskop nista ne odredjuje u zivotu, neverovatno da i dalje ljudi veruju u te gluposti.
Ma isti đavo, i Ribe su udarene..Velikog čoveka će ljudi napuštati ne jer je veliki, nego jer oni samo sabiraju svoju vrednost i kapiraju koliko su malo( malo, po malo, srušiše svet.).
On stoji i gleda koliko će ga ljudi napustiti.
Dr. Petrović je Ribe, ne Vodolija.
Vodolije su pametnije u svetovnom životu, Ribe ginu za stvar, Vodolije žrtvuju ali ne ginu. Ribe se poistovećuju sa Isusom Hristom jedine u Zodijaku, Vodolije su znak nekog vremena sa više uma... kao da je Bog mogao ikada dati više uma, epoha Riba će se ismejavati... ali nema veze.Ma isti đavo, i Ribe su udarene..
Dr Miroljub je prva liga, draga Lorelajn! Poslušajte neke emisije na YT, intencija je jasna!el valja sta ovaj vas Miroljub?Nikad cula za njega
![]()
Ne znam, plaćena reklama...Ovo je prvi video koji mi izbacuje....no potrazicu drugi neki![]()
Ha?Vodolije su pametnije u svetovnom životu, Ribe ginu za stvar, Vodolije žrtvuju ali ne ginu. Ribe se poistovećuju sa Isusom Hristom jedine u Zodijaku, Vodolije su znak nekog vremena sa više uma... kao da je Bog mogao ikada dati više uma, epoha Riba će se ismejavati... ali nema veze.
Vodolije vode u neljudsko, hladno, Bog dao da se smrzne ono što treba, ne sve.
Ovo.je ništaOvo je prvi video koji mi izbacuje....no potrazicu drugi neki
daj mi skrati...a odakle mu ta ideja? odakle se stvorila?Ovo.je ništa
Ima on i boljih klipova
Kad objašnjava da je Zemlja stara 6 000 godina
Sve je gori i sve se vise udaljava od svoje pocetne ideje mada je takve stavove zastupao i u emisijama u kojima je gostovao. Koji ti je izvor informacije, neki privatni?
Prema informacijama koje imamo, Miroljub Petrović je dobio sina sa nekom djevojkom kojoj je navodno „pomogao“ kao siročetu i koja živi kod njega. Ta djevojka (sada žena mu druga) ima oko 23 godine, a on 55. Neka je prinova živa i zdrava, ali „najveći srpski junak“, „vitez“, „britka sablja“, „Jevrej“, „Mali Mojsije“, itd. je moralno ukopan.
Nova Guslarska pesma pod nazivom "Zenidba Miroljuba Petrovica". Moguca buduca izvedba u ovom stilu -
Narodni Guslar Sale - Zenidba Miroljuba Petrovica...
PRETJERAO SI GUSLARU, NE MOŽE TO TAKO. Kulturnije to malo treba. I ženidbe (množina) jer za sada se ženio dva puta, istina oba slučaja su za gusle.
Admin
Plan je bio da pesma bude opis prve zenidbe (sa Gordanom) i da kratak nastavak u formi zavrsetka pesme bude deo u kojoj ce se spomenuti druga zenidba vojvode. Slazem se da je izvodjac mogao da opise drugu zenidbu kroz par stiha vise duze i opsirnije, ali sa druge strane nisam hteo da bude predugacka i dosadna..
Imam stav, kao sto su mu mnoga razmisljanja neka tako neka druga nisu.Hajde, samu sebe ne iznenađujem, vi me iznenađujete.
Ovim bezbožnicima bi bilo najdraže da izjavite da više ne podržavate dr. Petrovića, uviđam odavno da ste malo kako vetar duva.
@Peconi123 , morate imati svoj stav, a vi svoj stav više nemate. Stajete na stranu bandita, valjda vam je tako komfornije.
U redu, neću vas manje voleti, razumem da je teško.