Miroljub Petrovic, psihoanaliza.

Svidjaju mi se posebno neke stvari o kojima govori,koje su istinite 129%. Kao recimo,kad mladi neuki buzdovan ozeni kamenjarku jer se zaljubi i razmislja penisom umesto mozgom. A onda do 45-e godina ili zavrsi u ludari ili izvrsi samoubistvo jer mu je pukla crna pogibija. U zivotu je najbitnije imati kvalitetne roditelje,oca i majku,a zatim se kvalitetno ozeniti. Shvatite ovako ili onako,ali ja vam govorim onu najrealniju istinu.

Horoskop nista ne odredjuje u zivotu, neverovatno da i dalje ljudi veruju u te gluposti.
Hajde, samu sebe ne iznenađujem, vi me iznenađujete.
Ovim bezbožnicima bi bilo najdraže da izjavite da više ne podržavate dr. Petrovića, uviđam odavno da ste malo kako vetar duva.
@Peconi123 , morate imati svoj stav, a vi svoj stav više nemate. Stajete na stranu bandita, valjda vam je tako komfornije.
U redu, neću vas manje voleti, razumem da je teško.

Ma isti đavo, i Ribe su udarene..
Vodolije su pametnije u svetovnom životu, Ribe ginu za stvar, Vodolije žrtvuju ali ne ginu. Ribe se poistovećuju sa Isusom Hristom jedine u Zodijaku, Vodolije su znak nekog vremena sa više uma... kao da je Bog mogao ikada dati više uma, epoha Riba će se ismejavati... ali nema veze.
Vodolije vode u neljudsko, hladno, Bog dao da se smrzne ono što treba, ne sve.

Vodolije su pametnije u svetovnom životu, Ribe ginu za stvar, Vodolije žrtvuju ali ne ginu. Ribe se poistovećuju sa Isusom Hristom jedine u Zodijaku, Vodolije su znak nekog vremena sa više uma... kao da je Bog mogao ikada dati više uma, epoha Riba će se ismejavati... ali nema veze.
Vodolije vode u neljudsko, hladno, Bog dao da se smrzne ono što treba, ne sve.
Ha?
Zamišljam facu Peconija dok ovo čita...: )))

@Lorelajn
Ova dva videa su možda najbolji ikada snimljeni od strane naših ljudi ikada na YT.
Dr Petrović je na ovom forumu ocrnjena ličnost, ali na ulicama i u privatnim prostorima je to osoba koja je podelila recepte za krajnje izlečenje od najgorih bolesti ovoga doba.
Međutim, nisu njegovi recepti nešto sa one strane, u dosluhu sa Đavolom, to su stvari koje nam je Bog dao a koje smo usput zaboravili, a naši preci su ih marljivo čuvali i preživljavali zahvaljujući njima.

Sve je gori i sve se vise udaljava od svoje pocetne ideje mada je takve stavove zastupao i u emisijama u kojima je gostovao. Koji ti je izvor informacije, neki privatni?

Brate izvini što ti tek sad odgovaram, čekirao sam tvoj komentar ali sam nažalost odgovarajući na drugi istog sadržaja uspeo da ovaj smetnem sa uma jer sam žurio privatno da izadjem napolje. Dakle, još ranije se pričalo na Institutu za istraživanje religije da Miroljub namerava da ostavi svoju ženu, opšte je poznato da nije bio zadovoljan njom, a i iz raznih njegovih komentara o višestrukoj ženidbi moglo se zaključiti šta namerava jer takve ličnosti obično nešto hvale kad počne da im odgovara (pa i višestruku ženidbu i mladje žene). Takodje se sa njenog fejsbuka jasno može videti koliko je bila nezadovoljna, a i odavno nisu živeli zajedno osim što su ponekad imali seksualne odnose, on je na selu, a bivša žena i starija ćerka A. u Beogradu gde živi klupski i splavarski život (izlasci, provod, momci), na fejsu je kačila fotografije iz izlazaka, tipična je mlada devojka itd. Miroljub je posebno ogorčen na njih jer su ga navodno 'razočarali', psovao je toj ćerki majku i ponižavao je zbog čega je utehu tražila u hrani pa je debela jako. Elem skoro je postalo poznato da se ponovo oženio, doduše nije se znalo sa kim, ali je dobio sina i pitali su ga javno na forumu koliko još dece planira da pravi, a on je rekao da planira još deset. Sa starom ženom to ne bi mogao jer ona ima 50 godina, tako negde. Dakle znalo se da se oženio, ali se nije znalo sa kim, sve do skoro, dok njegovi bivši saradnici Pavle Simović i Nikola Šavija (koji je zbog njega proveo 6 meseci u zatvoru povodom hapšenja zbog knjige Ratka Mladića) putem drugih bivših saradnika i svojih kanala koji su sasvim pouzdani nisu saznali. Moguće je da su im i Stevan Tomović i slični nešto rekli o tome nakon što su se zakrvili sa Miroljubom. Evo komentara sa njihovog foruma, sad se sprdaju pa prave i guslarsku pesmu o staroj i novoj ženi:

Prema informacijama koje imamo, Miroljub Petrović je dobio sina sa nekom djevojkom kojoj je navodno „pomogao“ kao siročetu i koja živi kod njega. Ta djevojka (sada žena mu druga) ima oko 23 godine, a on 55. Neka je prinova živa i zdrava, ali „najveći srpski junak“, „vitez“, „britka sablja“, „Jevrej“, „Mali Mojsije“, itd. je moralno ukopan.

Nova Guslarska pesma pod nazivom "Zenidba Miroljuba Petrovica". Moguca buduca izvedba u ovom stilu -

Narodni Guslar Sale - Zenidba Miroljuba Petrovica...

PRETJERAO SI GUSLARU, NE MOŽE TO TAKO. Kulturnije to malo treba. I ženidbe (množina) jer za sada se ženio dva puta, istina oba slučaja su za gusle.
Admin

Plan je bio da pesma bude opis prve zenidbe (sa Gordanom) i da kratak nastavak u formi zavrsetka pesme bude deo u kojoj ce se spomenuti druga zenidba vojvode. Slazem se da je izvodjac mogao da opise drugu zenidbu kroz par stiha vise duze i opsirnije, ali sa druge strane nisam hteo da bude predugacka i dosadna..

Dakle, sve je javna tajna, a ovi likovi nisu klevetnici i dobro znaju ko je Miroljub. Ovo se lako može saznati iz krugova bliskih Miroljubu, a oni imaju sto izvora, mada i bez njih je javna tajna, ja već dugo vreme znam da se oženio i dobio sina. Skoro je i sam potvrdio tu novu ženidbu kad je na moje iznenadjenje okačio za sebe netipičan video sa nekom ženskom osobom koja sigurno nije ova bivša (depresivna i nezadovoljna) žena koja kuka na fejsbuku o nedostatku seksa i muškarcima. Zove je dušo na snimku, implicira seksualni odnos ulaskom pod šator, a i činjenica je da je dobio sina što sa ovom pedesetogodišnjakinjom nije mogao. Dakle ništa to nije izmišljeno, uostalom on takve stvari i zastupa.

Hajde, samu sebe ne iznenađujem, vi me iznenađujete.
Ovim bezbožnicima bi bilo najdraže da izjavite da više ne podržavate dr. Petrovića, uviđam odavno da ste malo kako vetar duva.
@Peconi123 , morate imati svoj stav, a vi svoj stav više nemate. Stajete na stranu bandita, valjda vam je tako komfornije.
U redu, neću vas manje voleti, razumem da je teško.
Imam stav, kao sto su mu mnoga razmisljanja neka tako neka druga nisu.

Uzdam se u Boga jedinoga, Bogu se molim i u Njemu tražim spas!
Dr. Miroljub je sredstvo kao i mnogi pre i posle, znali su dobro čemu služe..
144 000 će biti vernika, ako je i dva Miroljub ''priveo'', dosta je, a priveo je mnogo više.
Čak i gde je tema o Miroljubu Petroviću, tu je tema o Bogu pre nego o dr. Petroviću tako da... može svako zlonameran samo da mu pljune pod prozor!

Ah idalje se diskutuje o Miroljubu,našem pesniku-ratniku koji je dostigao CHIM i smrtnicima otvara put kako da i oni dostignu...Htedoh da prevdem koji pasus iz 36 Lekcija Viveca malo da se sprdam,al 36 Lekije Viveca su noćna mora za prevođenje jer je Michael Kirkbride lupao prvoklasne gluposti koje samo njemu imaju smisla kao da je on postigao CHIM...A i ne bi ste vi razumeli ni šta je to XD

Back