Akcenat je na ovome "moraš da pronadješ devojku iz dobre porodice, da se raspitaš da li je porodica dobra pa da je tek onda oženiš". Njemu možda i ne treba menadžer, ali osoba koju je oženio uopšte nema porodicu, pitanje je kakvih je 'moralnih' kvaliteta, tako da upada sam sebi u usta. Plus je od njega drastično mladja pa je očigledno da postoji i izražen seksualni momenat, a to se vidi i na snimku sa šatorom gde postoji dosta romantike i aluzija na seksualni odnos. Pre toga je bio oženjen razvedenom ženom sa sinom, dakle baš se lepo raspitao.
Čak je skoro u emisijama pričao kako devojke treba da se opredele za vitalne starce iz nekih njemu bliskih predela da vide šta je snaga i potencija, pričao je i da se neki deda kog je on oženio ne skida sa svoje novopečene žene. Odmah na osnovu toga sam znao šta namerava, jer kao što ga je Simović opisao u ovom citatu iznad kad neko radi ono što njemu odgovara on je car, kad ne radi on je satanista. On sve procenjuje i radi iz lične koristi. Tako i za Vučića priča i izvlači iz konteksta, kad je Vučić napisao da bi pre umro nego dozvolio da nedelja bude neradna jer forsira radnu etiku i rad po ceo dan, Miroljub je to pohvalio uz komentar "evo, Vučko može da bude novi Mojsije", aludirajući time da ovaj ustvari želi da subota bude neradna što je Miroljubu blisko, iako je očigledno da bi Vučić pre umro nego dozvolio da bilo koji dan bude neradan, pa i subota.
Vučić koji priča da će vakcinisati celu naciju mu je idol i pravda ga nekim polu-objašnjenima jer je dostigao slavu preko njega. Ne smeta mu što je premijerka lezbejka a lupeta o homoseksualcima. Dakle očito je da on gleda samo svoj interes i navlači ljude da se pecaju na njegove gluposti i manipuliše. Kad bi mu sutra dosmanlije nešto ponudile i njih bi hvalio, našao bi već neko opravdanje. Uvek je bio takav i Simović ga je fino opisao, on je zapravo najveća štetočina jer je zbog slave spajao bibliju sa guslama, Arkanom, Mladićem i slično, prodaje priču naivnima a za sebe uzima sve najbolje. Ja ne podnosim takve ljude, neka radi šta hoće ali meni takav ne bi mogao da bude autoritet.