gost 422686
Buduća legenda
- Poruka
- 27.626
Kako je Miroljub Petrović počeo da ukopava samoga sebe i da blamira na Pragmatikosu vidm da se smanjio broj njegovih fanatičića i takojevića. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Potrosen kao lamela na stojadinuKoliko je Miroljub Petrović postao dosadan i potrošen.Priča jedno te isto, ponešto novo doda i nešto staro kaže drugačije.
Najveća trolčima, smrad i budaletina u istoriji ove države. Svako ko se loži na njegove besede, pa čak i u svrhu zabave ili smeha, je još veća budaletina.
Ti si dobar i naivan momak. Ja nikada ne bih nazvao kanal po grckom imenu. To nije moj kanal nego usrankov kanal, kome sam pomogao, a on mi sada pljuje u lice i priziva gasenje kanala na kojem se emituju moje emisije. Dakle, ultra demonizovan covek. Taj kanal (Samo najbolje) postoji mesecima i nikada nije imao probleme dok sektasi govnivko i usranko nisu poceli da prijavljuju coveka za "autorska prava", kao da ne znaju kako ja radim. Zazalice zbog toga, jer su mene sabotirali i pljuvali na taj nacin. Em niko nece da radi za Gospoda, nego i one retke pojedince koji rade treba zatrti. Zato ce zestoko zazaliti.
I Sotona je nekada radio velike stvari u Bozjem carstvu, pa mu se to nista ne racuna kad je postao otpadnik. Tomovic je najpoznatiji "teolog" koji tumaci Bibliju na satanisticki nacin, gde negira biblijski tekst i biblijske poruke sa jednom reci - "ako". To rade samo satanisti. I onda krece da sa svojim obimnim informacijama, koje je skupio, prica ljudima ono sto im se svidja - a to je laz - ono sto je suprotno onome sto u Bibliji pise.
Javio mi se momak koji vodi YT kanal "Samo najbolje" i kaze da mu je Sasa Stankovic sa kanala Pragmatikos udario copyright za emisije koje postavlja, tako da mu preti gasenje kanala. Naravno da je to udar na mene, jer on postavlja emisije sa mnom, iako je dogovor bio da se to ne radi. Dakle, ujedinila se druzina satanista - Stevan Tomovic (vodja), Ilija sa Balkan Apologetics, Sasa Stankovic i ostali misevi koje necu da spominjem, ali oni znaju na koga mislim. Kad se uskoro obnovi teokratija, njihov status ce biti kao status novinara Blica.
Pa prati sta se desava, citaj sta pisem ovde, pogledaj dva posta iznad, jesi slep? "Doktor" Stankovic prijavljuje moje saradnike YouTube za autorska prava i gasi im YT kanale, dakle kanale na kojima se emituju moje emisije. "Cuveni" doktor Stankovic ne postuje dogovor koji je napravljen da ljudi mogu da seckaju moje emisije koje sam besplatno radio za njegov kanal i pravio mu reklamu i pare. Dakle, "akademik" Stankovic isto kao i Blic napada mene, a ne kanal "Samo najbolje". Da kanal "Samo najbolje" emituje Tomovica i Severinu, ne bi se "kralj" Stankovic zalio YT za autorska prava, nego mu ja smetam. Zato ce da prodje kao Blic.
Saša misli da mu je super da pravi smutije sa svojim (divnim) dečacima, ali to neće nikad da dostigne gledanost kao emisije sa dr. Petrovićem koji je dao bezbroj recepata koji deluju u realnom vremenu protov realnih bolesti. Nakon onoliko materijala je rešio da popiša Miroljuba i smatra da je neko i nešto-vreme će pokazati, kad se raziđu ljudi poput mene kojima na YT iskaču video njega i klinaca (inače, nije ispravno na deci graditi publicitet) koji miksaju smutije, ćao, bato!Mudoljuba u poslednje vreme nešto nema na Pragmatikosu. Posvadjao se izgleda sa Sašom Stankovićem a i sa Stevanom Tomovićem. Ode još jedna saradnja u bunar.
Saša misli da mu je super da pravi smutije sa svojim (divnim) dečacima, ali to neće nikad da dostigne gledanost kao emisije sa dr. Petrovićem koji je dao bezbroj recpata koji deluju u realnom vremenu protov realnih bolesti. Nakon onoliko materijala je rešio da popiša Miroljuba i smatra da je neko i nešto-vreme će pokazati, kad se raziđu ljudi poput mene kojima na YT iskaču video njega i klinaca (inače, nije ispravno na deci graditi publicitet) koji miksaju smutije, ćao, bato!