Miroljub Petrovic, psihoanaliza.

U pravu si da je Miroljub za sve njih otac i majka. Ja onog Sašu ne bih nikad pogledao da nema Miroljuba, kao ni Šarketa. To su ljudi koji sami po sebi ništa ne znače, nemaju šta da ponude. Šarke se istripovao da ga Miroljub koči pa je propao još jače kad su se raskantali. Lik prosto nije zanimljiv, može da se ubije snimajući, nikad neće biti kao Čoda i Baka Prase. E tako isto Saša nikad neće biti kao Teša.

To koliko je kreativan bez Miroljuba se najbolje vidi po tim emisijama sa smutijem. Okupio dečurliju da mute sokove. On će morati da se vrati kod Miroljuba inače će propasti, jer je njegova sudbina da bude sluga kod Miroljuba, tj. ne sluga nego više šegrt, prva pratilja.. Kao Šerlok i Doktor Votson. Doktor Votson bez Šerloka je ******, Šerlok bez Votsona je i dalje Šerlok.
Pa, ok... Pragmatikos je bila odlična stvar, tu sad ne treba umanjivati značaj, Saša je taj koji je popišao Miroljuba, ne obrnuto. Ne znam ko su vam ovi ostali,. držaću se teme.
Koliko kapiram, Pragmatikos je legalni vlasnik svega što je Miroljub ikada rekao na njihovom kanalu, a tragično je jer mu je Saša okrenuo leđa. Nije lepo,ok ali i dan-danas zadržavam pravo da se vratim nekoj epizodi i slušam dr. Petrovića sa Sašom, bio je to super YT kanal i žao mi je što ga sad ovako srozavaju-šta će među sobom me ne zanima jer je to pitanje ubiranja bodova, evara i sl..
Ono što je evidentno je da dr Petrović nastavlja da postoji, ima garanciju da to što on radi sluša mnogo ljudi, to što je podelio na Sašinom kanalu nikada neće prestati da bude njegova svojina i ista grupa ljudi će se oko njega koncentrisati.
(Iako ste mi ugasili Čitanje Svetog Pisma sa dr. Petrovićem ovde, da Bog da vam se teme na Krstarici zatvarale redom, sram vas bilo, a i vas koji ste mi temu svakodnevno uništavali i doveli do toga da mi je zatvore).

Poslednja izmena:
Pa, ok... Pragmatikos je bila odlična stvar, tu sad ne treba umanjivati značaj, Saša je taj koji je popišao Miroljuba, ne obrnuto. Ne znam ko su vam ovi ostali,. držaću se teme.
Koliko kapiram, Pragmatikos je legalni vlasnik svega što je Miroljub ikada rekao na njihovom kanalu, a tragično je jer mu je Saša okrenuo leđa. Nije lepo,ok ali i dan-danas zadržavam pravo da se vratim nekoj epizpodi i slušam dr. Petrpvića sa Sašom, bio je to super YT kanal i žao mi je što ga sad ovako srozavaju-šta će među sobom me ne zanima jer je to pitanje ubiranja bodova, evara i sl..
Ono što je evidentno je da dr Petrović nastavlja da postoji, ima garanciju da to što on radi sluša mnogo ljudi, to što je podelio na Sašinom kanalu nikada neće prestati da bude njegova svojina i ista grupa ljudi će se oko njega koncentrisati.
(Iako ste mi ugasili Čitanje Svetog Pisma sa dr. Petrovićem ovde).
Nije ti Baron ugasio, sto se tice Miroljuba 99% pametnih stvari koje je rekao su u predavanjima od pre dvadesetak godina sve posle toga je uglavnom ili ponavljanje ili gluposti retko sta je pametno sto nije receno ranije.

Nije ti Baron ugasio, sto se tice Miroljuba 99% pametnih stvari koje je rekao su u predavanjima od pre dvadesetak godina sve posle toga je uglavnom ili ponavljanje ili gluposti retko sta je pametno sto nije receno ranije.
Iako je to uradila neka glista, niko nije ništa uradio osim što je pljuvao, svađao se, razglabao o prevodima sa hebrejskog na engleski i sa engleskog na srpski.
Ta tema je trebalo da ostane aktuelna jer je čitanje Svetog Pisma od krucijalnog značaja za nas, pa čak i najveći poznavaoci Biblije su tvrdili da je dr Petrović 98% tačan u interpretaciji.
Svejedno, sad imamo i FB grupu, ko je zagrejan za materiju doćiće, ali razočarana sam!
Tu ste da pljujete dr Petrovića, da se rugate, da budete vickasti...
Veći je ovaj koji je temu o njemu da bismo mu se rugali započeo od svih vas vajnih vitezova! :worth:

Iako je to uradila neka glista, niko nije ništa uradio osim što je pljuvao, svađao se, razglabao o prevodima sa hebrejskog na engleski i sa engleskog na srpski.
Ta tema je trebalo da ostane aktuelna jer je čitanje Svetog Pisma od krucijalnog značaja za nas, pa čak i najveći poznavaoci Biblije su tvrdili da je dr Petrović 98% tačan u interpretaciji.
Svejedno, sad imamo i FB grupu, ko je zagrejan za materiju doćiće, ali razočarana sam!
Tu ste da pljujete dr Petrovića, da se rugate, da budete vickasti...
Veći je ovaj koji je temu o njemu da bismo mu se rugali započeo od svih vas vajnih vitezova! :worth:
Od pocetka sam ti rekao da od te teme nema nista, ne znam sto mene napadas niti sam ucestvovao niti sam trazio da ti se tema ugasi.

Od pocetka sam ti rekao da od te teme nema nista, ne znam sto mene napadas niti sam ucestvovao niti sam trazio da ti se tema ugasi.
Ne napadam te, čoveče, šta ti imaš sa tim, zapravo mi ta tema više i ne treba? Izvini, ti si zapravo jedan od retkih koji je pokazao neko zanimanje.
Kad malo bolje razmislim, htela sam da budem advokat nekom ko je postojao pre nas, i postojaće posle nas... Logike??? :ne:
Iznenađuje me samo to da si tii, @Peconi123 odustao od dr Petrovića...
Malo. Ne iznenađuje me baš do te mere da ne kapiram.

Ne napadam te, čoveče, šta ti imaš sa tim, zapravo mi ta tema više i ne treba? Izvini, ti si zapravo jedan od retkih koji je pokazao neko zanimanje.
Kad malo bolje razmislim, htela sam da budem advokat nekom ko je postojao pre nas, i postojaće posle nas... Logike??? :ne:
Iznenađuje me samo to da si tii, @Peconi123 odustao od dr Petrovića...
Malo. Ne iznenađuje me baš do te mere da ne kapiram.
Nemam sta da odustajem ili ne odustajem, rekao sam svoje misljenje a to je da je on znacajan zbog predavanja koja je imao kad je poceo da prica o teologiji, kreacionizmu, istoriji, medicini i svemu ostalom. Pogledaj njegova gostovanja na yt posle prekida sa Balkan info, videces da sad ima skroz drugaciji duh bavi se hvaljenjem ili kritikovanjem nekih politickih opcija, komentarise neke potpuno irelevantne teme i eventualno kaze po nesto pametno ali sve je to vec receno. Definitivno ima veliki doprinos ali smatram da u poslednje vreme nije kao sto je nekad bio i da je malo zaboravio zasto je poceo sa predavanjima.

Ovde mi je obrisana poruka za indigo3, sasvim legitimna i bez ikakvog vredjanja, gde koliko se sećam objašnjavam zašto je Miroljub loš u teologiji i zašto je Institut za izučavanje religije bolji. Da li neko zna šta se desilo sa mojom porukom? Nisam u njoj nikog vredjao, banovan sam zbog druge poruke i vredjanja ali vidim da mi i ove poruke nema, ne znam po kom je kriterijumu obrisana. Hvala :D

Lepo si to primetio, Institut za izucavanje religije je po meni najbolji na Balkanu jer imaju najobjektivniji pristup dok Miroljub ubacuje svoja tumacenja koja nisu uvek do kraja logicna ali se i on i oni bave iskorenjavanjem paganizma iz svakodnevnog zivota koji je prisutan medju svima pa cak i ateistima. Oko tumacenja se ne slazu u potpunosti ali nije ni Miroljubovo potpuni promasaj iako ih svakako ima.

Koliko kapiram, Pragmatikos je legalni vlasnik svega što je Miroljub ikada rekao na njihovom kanalu, a tragično je jer mu je Saša okrenuo leđa. Nije lepo,ok ali i dan-danas zadržavam pravo da se vratim nekoj epizodi i slušam dr. Petrovića sa Sašom, bio je to super YT kanal i žao mi je što ga sad ovako srozavaju-šta će među sobom me ne zanima jer je to pitanje ubiranja bodova, evara i sl..
(Iako ste mi ugasili Čitanje Svetog Pisma sa dr. Petrovićem ovde, da Bog da vam se teme na Krstarici zatvarale redom, sram vas bilo, a i vas koji ste mi temu svakodnevno uništavali i doveli do toga da mi je zatvore).

Zar ne vidiš da je Miroljub lud ida svi normalni ljudi beže od njega?

Ne izražavam samo zabrinutost već i žaljenje da si sebi dozvolila jednom prevarantu da ti to uradi.
Hvala, ali nije potrebno, nisam dete.
Svesna sam da je dr Petrović ipak samo čovek iako ima mnogo mudrosti koja se kalila decenijama.
Od svakoga treba uzeti najbolje kad već daje, a ovaj čovek je poprilično dao tog najboljeg.
Niko nije nepogrešiv, tako da... razmišljati, ispitivati, testirati-to su stvari koje nešto justifikuju-dokazuju.

Hvala, ali nije potrebno, nisam dete.
Svesna sam da je dr Petrović ipak samo čovek iako ima mnogo mudrosti koja se kalila decenijama.
Od svakoga treba uzeti najbolje kad već daje, a ovaj čovek je poprilično dao tog najboljeg.
Niko nije nepogrešiv, tako da... razmišljati, ispitivati, testirati-to su stvari koje nešto justifikuju-dokazuju.

Šta ima dobro u Miroljubu Petroviću? Zalaže se za to da otac može da ubije ženu i dete. Priča kako treba ubijati ljude koji se švalerišu. I to sve sa onim ludačkim sjajem u očima koji mu se pojavi svaki put kada priča o smrtnim kaznama iz Biblije.

Šta ima dobro u Miroljubu Petroviću? Zalaže se za to da otac može da ubije ženu i dete. Priča kako treba ubijati ljude koji se švalerišu. I to sve sa onim ludačkim sjajem u očima koji mu se pojavi svaki put kada priča o smrtnim kaznama iz Biblije.
To je prosto netačno.
Izvučeno iz konteksta, sabrano u neku miroljubofobičnu kompilaciju koja se vrti iznova svaki put kada razgovaramo i već postaje dosadno.
Smrtne kazne za nedela su predviđene zakonima u Bibliji, i tu nema dalje.
Čovek ne živi po Bibliji i ne mora da se plaši smrtne kazne, nema Biblije, nema Boga, nema smrtne kazne. Nema sankcija za užas koji počiniš-osim po svetovnom zakonu.
Nijedan Miroljubov sledbenik neće uzimati pravdu u svoje ruke čak ni ako se stvore uslovi za teokratiju. Neko ko razume šta dr Petrović priča je samo lakši za nekoliko tona duhovno, zdraviji, bolji čovek, bavi se pitanjima opstanka, razmišlja vedrije, oslanja se na glavnu silu života.

To je prosto netačno.
Izvučeno iz konteksta, sabrano u neku miroljubofobičnu kompilaciju koja se vrti iznova svaki put kada razgovaramo i već postaje dosadno.
Smrtne kazne za nedela su predviđene zakonima u Bibliji, i tu nema dalje.
Čovek ne živi po Bibliji i ne mora da se plaši smrtne kazne, nema Biblije, nema Boga, nema smrtne kazne. Nema sankcija za užas koji počiniš-osim po svetovnom zakonu.
Nijedan Miroljubov sledbenik neće uzimati pravdu u svoje ruke čak ni ako se stvore uslovi za teokratiju. Neko ko razume šta dr Petrović priča je samo lakši za nekoliko tona duhovno, zdraviji, bolji čovek, bavi se pitanjima opstanka, razmišlja vedrije, oslanja se na glavnu silu života.

Ali Miroljub je davao te izjave. To imaš i na YouTube. Bog ne postoji, a Biblija je velika prevara.Zakone u Bibliji su pisali ludaci.

Ali Miroljub je davao te izjave. To imaš i na YouTube. Bog ne postoji, a Biblija je velika prevara.Zakone u Bibliji su pisali ludaci.
Ti si čuo samo malicioznosti iz svega što je on pričao, ja sam čula samo stvari koje mi život čine boljim.
Nismo par da razgovaramo o njemu jer imamo različite umove, uši, shvatanja.
Ti vidiš ludački i ubilački sjaj u njegovim očima, ja to nijednom još nisam detektovala a gledam i slušam redom bez izuzetka.
Ili svako vidi ono za šta je sposoban, ili nosimo različite naočare kroz život...
Ne navijam za dr Miroljuba Petrovića da bi se pobilo mnogo ljudi, svašta... dr Petrović se gadi čak i ljudi koji idu u lov i doživljavaju satisfakciju kad ubiju vuka, lisicu... i njih je ponizio sa pravom jer ništa na ovom svetu nije dato da bismo iz igre ubili, već da bi što više njih progledalo i sklonilo se od zla koje sledi.

Ti si čuo samo malicioznosti iz svega što je on pričao, ja sam čula samo stvari koje mi život čine boljim.
Nismo par da razgovaramo o njemu jer imamo različite umove, uši, shvatanja.
Ti vidiš ludački i ubilački sjaj u njegovim očima, ja to nijednom još nisam detektovala a gledam i slušam redom bez izuzetka.
Ili svako vidi ono za šta je sposoban, ili nosimo različite naočare kroz život...
Ne navijam za dr Miroljuba Petrovića da bi se pobilo mnogo ljudi, svašta... dr Petrović se gadi čak i ljudi koji idu u lov i doživljavaju satisfakciju kad ubiju vuka, lisicu... i njih je ponizio sa pravom jer ništa na ovom svetu nije dato da bismo iz igre ubili, već da bi što više njih progledalo i sklonilo se od zla koje sledi.

Nema tu malicioznosti već suve činjenice. Baš me zanima kako ti je to Miroljub poboljšao život?

Baš me zanima kako ti je to Miroljub poboljšao život?
Pa... bar imam u šta da verujem zahvaljujući dr Petroviću.
Motivisana njegovim rečima sam počela da se borim sa svojim demonima.
Borim se još uvek, ali bitno je da sam ih otkrila i znam sa čime imam posla.
Dr Miroljub nije nikoga podstakao da se bavi lošim stvarima, pokušao je da nas urazumi i svakom stavi do znanja Boga i onoga koji je protiv.

Pa... bar imam u šta da verujem zahvaljujući dr Petroviću.
Motivisana njegovim rečima sam počela da se borim sa svojim demonima.
Borim se još uvek, ali bitno je da sam ih otkrila i znam sa čime imam posla.
Dr Miroljub nije nikoga podstakao da se bavi lošim stvarima, pokušao je da nas urazumi i svakom stavi do znanja Boga i onoga koji je protiv.

Kako ti je dobro isprao mozak, ali hvala na odgovoru.

Back