МИРКО ЗНА!!! Паде ми камен са срца, премијер ипак није митско брадато биће.

vracaracc

Buduća legenda
Poruka
38.315
Cvetković: Znam, građanima je teško
Izvor: Tanjug

Beograd -- Premijer Srbije Mirko Cvetković izjavio je da Srbiju u ovoj godini očekuje puno rada i bolji ekonomski rezultati.


Prema njegovim rečima, vlada će posebno podržati razvoj prerađivačke industrije, poljoprivrede i rast izvoza.

Cvetković je rekao da vlada razume težak život gradjana i činiće sve da im pomogne, ali neće dozvoliti da bude ugrožena makroekonomska stabilnost, jer je ona suština našeg razvoja.

Premijer Srbije Mirko Cvetković uručio je Zlatni dinar Cara Dušana predsedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku za jačanje privrednih i kulturnih veza Srbije i Republike Srpske.

Cvetković je na svečanosti, koju je organizovao Klub privrednih novinara, istakao da je Dodik učinio pomak u uspostavljanju odličnih odnosa Republike Srpske i Srbije.

Samim tim što imamo dobre ekonomske odnose sa Republikom Srpskom znači da imamo dobre odnose i sa Bosnom i Hercegovinom, a Srbija nastoji da održi uspešne ekonomske odnose i sa ostalim zemljama regiona, rekao je Cvetković.

Dodik je posle uručenja priznanja izrazio želju da Republika Srpska i Srbija naprave jedinstveni privredni, kulturni i duhovni prostor.

To je moj cilj i ja sam posvećen tom cilju, u nadi da će on ostvariti definitivan uspeh, rekao je Dodik.

On je istakao da specijalni odnosi Republike Srpke i Srbije nisu samo mrtvo slovo na papiru, jer je vidljivo sve što je učinjeno kroz mnoge projekte koji su do sada sprovedeni.


http://www.b92.net/biz/komentari.php?nav_id=491138
 
Znas? E, sad nam je lakse...uh, vec smo se zabrinuli da i ne primecujes...kad ono, TI ZNAS...pazi, bogati, pa i ti nesto znas, a mozda ti je neko sapnuo...Na primer, Boris...ili...


Ovaj covek je generator svog zla koje nas je zadesilo. Nekompetentan, neodgovoran, nezainteresovan, marioneta, covek koji se ne mesa u svoj posao, jednom recju novi Milutinovic. Misevi oko njega kolo vode a on ladi li ladi, obecava, laze, a ko laze taj i kraducka i tako se vrtimo, evo vec cetvrtu godinu u zacaranom djavolskom krugu. Da ima malo obraza davno bi podneo ostavku, ali niko u vlasti nema obraz, pa zasto bi on imao. Zapamticete ovog coveka i njegovu vladu na sva vremena.
(Stevan, 7. februar 2011 15:31)


Garant mu je neko drugi napisao ovu izjavu...
(Deda Mraz, 7. februar 2011 15:30)


E jado moj.
Pa taman kada postignes tu MAKROEKONOMSKU stabilnost, Srpski narod ce da izumre.
Znas li ti brundo kako je cigo ucio konja da ne jede. I taman kada ga je naucio, konj je crkao. Ti definitivno imas konja i ti definitivno znas koji je to konj, mada cesto ne deluje ni da si budan ni da nesto znas.
Ali, neopisivo je dirljivo sto ti znas da je nama testo. I...
(Dusko, 7. februar 2011 15:25)


Daj ostavku i molim te nemoj da ti brines o Srbiji nikad vise...
(Milan, 7. februar 2011 15:23)



I STA CES DA PREDUZMES?HVALA TI OTVORIO SI NAM OCI,DA NAM NISI REKAO NE BI TO ZNALI,HRANICU SE TVOJOM IZJAVOM NAREDNIH GODINA,JESTE DA NIJE UKUSNA ALI JA NE BIRAM DAJ STA DAS!
(Nebojsa, 7. februar 2011 15:22)


"Rece mi Tanjug da je gradjanima tesko"
(More mars, 7. februar 2011 15:17)


Još ćeš ti brajko i da osetiš, a ne samo da znaš kako je narodu. Odgovornost za pripradnike nenarodne vlasti.
(Bane, 7. februar 2011 15:07)


Počeli su da citiraju Slobine rečenice pred kraj vladavine.
(slon, 7. februar 2011 15:06)

# Link komentara

Cvetko ucuti bre vise!!! Muka mi je.....!!
(GS, 7. februar 2011 15:00)


Ovo me je ganulo do bola,samo cekam da izjavi saucesce gradjanima zato sto je drzava preminula.Ovo je nastavak onoga-DRAGI GRADJANI SRECAN VAM MIR !
(Kubba, 7. februar 2011 14:58)


Muka mi je! Na ovakve tekstove treba da stavite natpis sa upozorenjem: NIJE PREPORUČLJIVO ZA OSOBE SA SLABIM SRCEM!
(bole9, 7. februar 2011 14:57)


Nak pokusaju ovi iz vlade da zive sa 20000 hiljada i da sami sebi kazu nema povecanja. pa oni nama neveruju da mi zivimo sa dvasedest hiljada u tome je probelm
I najbolje bi bilo da nas okupira neko napr, Ameri ili Rusi, ili Nemci
(nexyok, 7. februar 2011 14:54)


''Premijer Srbije Mirko Cvetković izjavio je da Srbiju u ovoj godini očekuje puno rada i bolji ekonomski rezultati.''

To su nam pričali i prošle godine a ono ... samo kad nisu oni krivi.
(AleksandarKG, 7. februar 2011 14:54)

# Link komentara
Preporučujem (+11)

Bilo bi lepo da radimo bez tebe i tvojih Cvetko.
(Galaktus, 7. februar 2011 14:46)


Kao teško je... pogledajte video :)

[link]
(djura, 7. februar 2011 14:45)


I ja znam brundo da ces za 2 meseca biti pod istragom za cinjenja i necinjenja u proteklom periodu.
(stiropor, 7. februar 2011 14:44)


"Deda Mraze, deda Mraze,
skreci sa staze,
ne oklevaj, ne dremaj
vec reforme spremaj"
(Mrgud, 7. februar 2011 14:35)


Pa ako znas da nam je tesko, podnesi ostavku i hajmo na izbore...
Gore od ovoga ne moze, moze samo da nam bude bolje.
(Marko, 7. februar 2011 14:34)


Zaista dirljivo, gosn. Premijeru. Moje pitanje je da li i Vas stranacki kolega Micunovic sa svojih 230.000 dinara MESECNIH primanja zna koliko nam je tesko?
(Sunce Slobode, 7. februar 2011 14:32)


Ministar mu daje pola miliona evra za najlonsku reklamu, a ovamo premijer zna kako je narodu. Nema taj pojma. Pozdrav i autorima emisije Utisak nedelje koji taj dogadjaj, kao i skandalozan sajt od 25 iljada jura, nisu stavili cak ni u izbor. Sramota i bruka, tako vi podrzavate kreativce u ovoj drzavi, a umesto toga zovete politicare koji zamlacuju sirotinju, pa im dizete ego, a necete da pricate o onima koji mogu svojim idejama i kreativnoscu da izvuku zemlju iz krize, a koji su slabo placeni zbog mediokriteta i lopova koji imaju dilove sa istima. Ko ne placa porez u svojoj drzavi nije patriota, to je osnovno pravilo patriotizma.
(vegan, 7. februar 2011 14:32)


makroekonomska.....sta?...bolje idi sam, mozda te i zaboravimo
(aleksandar besni, 7. februar 2011 14:30)


Bitno je da je tebi lepo, kao i svima vama koji ste na vlasti i saosecate sa narodom, svi ste isti bre.
(ivan89vucko, 7. februar 2011 14:29)


Ti bre ne znaš di je levo kad se o nama radi,znaš samo sebi dobro da praviš.Vidi se na tebi da gladuješ od bede a i dlake ti od sikiracije pobelele,sve ti žao naroda.
(xy, 7. februar 2011 14:28)


Cvetković: Znam, građanima je teško, 'ajde prekinite više da me smarate!
(Miloš, 7. februar 2011 14:25)


Mirko ti si genije!!! :-)
(nikola, 7. februar 2011 14:24)


Nestani, molim te!
(Nikola, 7. februar 2011 14:23)


Mirko, pa zar ponovo pricas bez odobrenja?!?! Gde je ona kafa koju sam ti narucio pre 10 minuta? Prozori u mojoj kancelariji se nece sami obrisati...vreme je da manje pricas i vise radis posao za koji sam te i zaposlio.
(Boris, 7. februar 2011 14:21)


Ma ovaj je bre samo za deda mraza...ovom drzavom upravalja tadic, iako smo parlamentarna demokratija, kao i sve ostalo, to je samo deklarativno..u sustini smo cvrst predsednicki sistem...u sustini...banana drzava..
(Ajvan, 7. februar 2011 14:18)


Gospodine Cvetkoviću da bi ste znali kako narod teško živi pokušajte da sastavite mesec dana sa 180 evra koliko zarađuju radnici u pojedinim firmama.

Takođe, gospodine Cvetkoviću pitao bi vas da li je moguće živeti sa 6.000 koliki je zakonski minimalac.

I za kraj, gospodine Cvetkoviću da li u bilo kojoj zemlji u Evropi postoji penzije od 50 evra kao što postojE kod nas?

Gospodine Cvetkoviću u zemlji koja ima takav potencijal (prirodni, rečni, banjski, energetski... kakva nema NI JEDNA zemlja u Evropi a došli smo do toga da uvozimo električnu energiju. Naša kulturna dobra su zapuštena, niko o njima ne vodi računa.

Gospodine Cvetkoviću da bi ste nešto dobili morate nešto i da uložite.
Vaša Vlada nije uložila ni dinar za bilo šta (bar se ja ne sećam da jeste) a rasprodali ste ogromnu većinu državnih firmi.

Kako onda mislite da nam u takvim situacijama bude bolje?

Nekad je svaki grad imao fabriku koja je zapošljavala ceo grad, a sad te fabrike zvrje prazne, dotrajale, neuredne, urasle u korov.
Tuga je gledati fabrike gde su naši očevi i dedovi radili kako zajedno sa ovom državom propadaju.
(Zanatlija, 7. februar 2011 14:17)


Znam i ja!
Jel mogu sada da budem premijer?
(Novosadjanin, 7. februar 2011 14:14)


Neznate` vi nista sem cerupanja,vama i vasima,zato je vecini tesko i sve teze i teze.Vi ste cuvari tajkuna.
(MUKNAVI, 7. februar 2011 14:14)


Plate po stanovniku 2008-2010

[link]

Ziva bila ova vlada jos 100 godina..
(DZoniKG, 7. februar 2011 14:11)


Nemaš ti pojma koliko je teško. Samo od koliko sam ljudi čuo da su lakše podneli 1999. god., nego zadnje dve ili tri godine pod vašom vlašću. Narod je gladan i bez posla, opterećen silnim poskupljenjima i računima, šta mu je činiti? šta je alternativa? da nije možda šuma (ono pušku pa u šumu)? Ovaj put ponoviti 45. god., samo bez komunista.
(razočaram i švorc, 7. februar 2011 14:07)


Ma neee, baš nam je super, ili nemamo posao ili dobijamo smešnu platu ili radimo a ne dobijamo platu, cene se stalno usklađuju sa evrom kad on poraste a kad padne nikom ništa, sve stalno poskupljuje, gladni smo, goli i bosi kao i naše porodice, više ni ne sastavljamo kraj sa krajem, nemamo ni za račune a tek treba da poskupe struja, voda, grejanje, gas, gorivo, komunalije, registracija vozila... deca nam više ne idu na ekskurzije jer je to luksuz, još malo pa neće moći da idu ni u bioskop, željna su svega i svačega, nije im jasno kako to roditelji stalno rade a nikada nema za igračke, slatkiše... (pa ako imate neku prigodnu matematiku i za njih, kao što ste imali za prosvetu, molim ves gospodine Cvetkoviću vi to objasnite deci pošto mi roditelji to ne umemo) i uz sve to svaki dan gledamo na televiziji afere, pronevere, pljkačke, bahaćenje, raskalašno trošenje, korupciju, razne bespotrebne agencije za sve i svašta, razne Miladine, Miškoviće, Kostiće, Sir Olivere, nove avione, automobile, Fijat-Zastave, Benetone, putovanja po svetu, rasprodaje NISa, Telekoma, EPSa, BFCa i svega ostalog što vredi, slušamo o enormnim platama pojedinih funkcionera koje iznose od više hilhada do desetinu hiljada evra mesečno...a vi nam pričate da NEMA, pa naravo da nema kad ste sve potrošili u radosti i veselju... Mislim da je bilo DOSTA!!!
(Nickie_NS, 7. februar 2011 14:07)


Medo brundo ne ponasaj se ludo, medo brundo ne postoji cudo,
medo brundo kad ces jednom shvatit ne moze se od meda velika torta pravit,
nemoj da se srdis nije vredno to, bolje da se smejes (optimizam) ohohohoho.

OGNJEN AMIDZIC, COVEK SA VIZIJOM.
(Milan, 7. februar 2011 14:04)
 
Ma čini ti se gosn. premijeru!!! ::))
(simica., 7. februar 2011 14:03)


Pa ako znas ucini nesto, na primer da podneses ostavku a? Bice mnooogo lakse svima.
(Gradjanin, 7. februar 2011 13:59)


Da vi imalo osećate muku ovog naroda, ne bi se tako bahato ponašali. Ostavke, bre!
(besan ker, 7. februar 2011 13:58)


Znam, da znas, al nemaris...
(drasko, 7. februar 2011 13:58)




Hvala ti Mirko,spaso si mi zivot,meni je sad lakse...
(Deda, 7. februar 2011 13:53)


Ko mu je rekao sada će sve da ode u p.m.
(Građanin, 7. februar 2011 13:48)


To isto je i Sloba pricao...
(z, 7. februar 2011 13:48)


A jel tvoj sin zivi sa 20.000 dinara mesecno pa znas da je nekome tesko??? Stiti prava izvodjaca , a nigde liste koji su to izvodjaci, pa da mogu besplatno da slusam one koji nisu sa te "famozne" liste. Tu si znao da napises propise i zakone da zastitis svoga sina , Maksu Catovica, i ostale lopurde. Da ja punim dzep Bojanicu,Ceci,Marini Tucakovic,Breni, iako ih nisam nikad pustao musterijama da slusaju. Kad su drzali tezge po inostranstvu,dizali vile i dvorce a ni dinar poreza nisu placali, niste se setili da ih pitate kako to? A sad si legalizovao pljaku tvog sina, da zastitis razne Cece.
(Pepeljuga, 7. februar 2011 13:48)

# Link komentara

Znam, nije ni Mirku lako!
(Saosećajan, 7. februar 2011 13:43)


Ma neee.. dodji malo do Vladicinog Hana, Surdulice ili Bosilegrada.. skrece se levo od puta za Vranje, nema te nesto ovde, pa da vidis sta je pasji zivot koji ste nam dali.
(juznjak tuznjak, 7. februar 2011 13:43)


Bas lepo Cvetkovicu od tebe sto znas da nam je tesko. Dirljivo, keve mi...
(jovan, 7. februar 2011 13:43)


Za nas najbolje resenje je da abdiciramo pred Japancima ili Nemcima, tada bi nas konacno vodili posteni ljudi koji znaju sta rade, ali nas, nazalost, i oni ne bi hteli.

Najtuznije je sto nemas za koga da glasas. Opozicija losa, vlast jos gora. Treba nam neka nova partija koja ce da se zalaze za ekonomski prosperitet i koja ce da uvede evro. Takvi bi dobili izbore 100%.
(Jovan, 7. februar 2011 13:37)


***…** ,srami se bre!!!!Ti znas nesto,ti znas za svoj dzep da ga punis,sram te bilo 1000 puta!!!
(niki, 7. februar 2011 13:30)


sad mi je lakse
cvele zna da mi je tesko
(mare, 7. februar 2011 13:30)


Bolje cuti.

Kad cutis,covek pomisli da si bar malo normalan.
(Vuk, 7. februar 2011 13:26)
 
Ове изјаве су већ годинама "Умножи-налепи", односно "Copy.paste"...:)

Јок...пре годину две на Б92 коментар против "еуропејаца" није могао да се нађе....сада не може да се нађе коментар ЗА.
 
Cvetković: Znam, građanima je teško
Izvor: Tanjug

Beograd -- Premijer Srbije Mirko Cvetković izjavio je da Srbiju u ovoj godini očekuje puno rada i bolji ekonomski rezultati.


Prema njegovim rečima, vlada će posebno podržati razvoj prerađivačke industrije, poljoprivrede i rast izvoza.

Cvetković je rekao da vlada razume težak život gradjana i činiće sve da im pomogne, ali neće dozvoliti da bude ugrožena makroekonomska stabilnost, jer je ona suština našeg razvoja.

Premijer Srbije Mirko Cvetković uručio je Zlatni dinar Cara Dušana predsedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku za jačanje privrednih i kulturnih veza Srbije i Republike Srpske.

Cvetković je na svečanosti, koju je organizovao Klub privrednih novinara, istakao da je Dodik učinio pomak u uspostavljanju odličnih odnosa Republike Srpske i Srbije.

Samim tim što imamo dobre ekonomske odnose sa Republikom Srpskom znači da imamo dobre odnose i sa Bosnom i Hercegovinom, a Srbija nastoji da održi uspešne ekonomske odnose i sa ostalim zemljama regiona, rekao je Cvetković.

Dodik je posle uručenja priznanja izrazio želju da Republika Srpska i Srbija naprave jedinstveni privredni, kulturni i duhovni prostor.

To je moj cilj i ja sam posvećen tom cilju, u nadi da će on ostvariti definitivan uspeh, rekao je Dodik.

On je istakao da specijalni odnosi Republike Srpke i Srbije nisu samo mrtvo slovo na papiru, jer je vidljivo sve što je učinjeno kroz mnoge projekte koji su do sada sprovedeni.


http://www.b92.net/biz/komentari.php?nav_id=491138

........voleo bih da ga pitam "....deda mrazu o kom razvoju ti prichash tadica ti ......"...................samo to i nishta vishe ,ne pushta dzaba on bradu ,da moze do mile volje da mrmlja u nju i deluje pametnije ...............:(
 
Medo brundo ne ponasaj se ludo, medo brundo ne postoji cudo,
medo brundo kad ces jednom shvatit ne moze se od meda velika torta pravit,
nemoj da se srdis nije vredno to, bolje da se smejes (optimizam) ohohohoho.

OGNJEN AMIDZIC, COVEK SA VIZIJOM.
(Milan, 7. februar 2011 14:04)



Краљ свих коментара
 
mirko-cvetkovic-65565.jpg
 

........voleo bih da ga pitam "....deda mrazu o kom razvoju ti prichash
Pa u poslednjih 10 godina, sve su bile godine ekonomskog rasta, izuzev 2009. [koja je svuda u svetu bila obeležena kolosalnom Sekom]. Sada 2011. se ponovo vraćamo na privredni rast.

Naravno, taj razvoj ne primećuju bivši čekovni prevaranti sa ovog foruma koji su pisali čekove bez pokrića, i na taj način krali radne sate drugih osoba
 


Pa u poslednjih 10 godina, sve su bile godine ekonomskog rasta, izuzev 2009. [koja je svuda u svetu bila obeležena kolosalnom Sekom]. Sada 2011. se ponovo vraćamo na prvredni rast.

Naravno, taj razvoj ne primećuju bivši čekovni prevaranti sa ovog foruma koji su pisali čekove bez pokrića, i na taj način krali radne sate drugih osoba

......"..............boze Danice ti stvarno nemash pojma ,ti mislish oni se tamo kupaju i provode .........."....shto bi rekli zluradi ..."....dabogda i tebe pogodio ovakav razvoj ,pa da ti krene ......."
 


Pa u poslednjih 10 godina, sve su bile godine ekonomskog rasta, izuzev 2009. [koja je svuda u svetu bila obeležena kolosalnom Sekom]. Sada 2011. se ponovo vraćamo na privredni rast.

Naravno, taj razvoj ne primećuju bivši čekovni prevaranti sa ovog foruma koji su pisali čekove bez pokrića, i na taj način krali radne sate drugih osoba

2010 је била година пада у односу на период од пре две године...а 2011.
О томе када прође...за сада само ИКЕА одложила улазак на српско тржиште и иневестиције од 1.5 милијарди евра које су политичари из владе обећавали.

Хоћеш линк?
 

Back
Top