Vučić poodavno zna da je Kosovo ustupio uzalud za ulazak u EU samo vam to još nije rekao

Kako nije pravi?
jeste pravi ali nije onaj veliki Expo nego mini Expo...veliki je mnogo veći...za veliki Expo zemlje koje izlažu snose sve troškove, za mali Expo domaćin....uz to ovde je i tema za vašar...igre, muzika i sport...kad se vašar završi posle par dana ostaju nam samo ogromne šupe sa kojima nećemo znati šta da radimo...megalomanski projekat radi ugradnje i marketinga
 
AUTORSKA
Verujte da to već duže vreme to lično zna ali vlast i vladanje vremenom je sve slađe i pomućuje mu razum do neshvatljivih ljudskih granica.
Evo najbolje pitanje običnim smrtnicima u Srbiji je da li neko zna na koje smo poglave stali i na koji pasus?
Zaglavili smo trenutno prateći medije u ne-prihvatanje trećeg pola i istopolnim brakovima.Crkva je stala protiv toga i šta ste mislili do skora, da je jedino Kosovo bilo problem?
Ne verujem da je inicijalni plan uopšte bio predati KiM radi ulaska u EU, već nešta mnogo malignije: predati poslednje ostatke institucija srpske države na KiM radi dolaska i ostanka na vlasti. Svako sa pola grama soli u glavi je bio od početka njegove političke karijere a pogotovo nakon šta je onako kao 3.14zda pobego od Šekija kad mu je postalo jasno da sa njim više nikad vlast vidit neće, svestan da je ovaj oportunista koji će da proda i sopstveno doope ako mu to u nekom momentu bude odgovaralo.
Brod koji tone prvi napuštaju pacovi.
Ja nisam iznenađen. Ako ti jesi, to manje govori o Vučiću a više o tebi i koliko si sposoban da proceniš nečiji karakter.
A ta priča o trećem polu i istopolnim brakovima je isto tako udica za naivne; eno su i Šveđani, koji su svetska liberalna avangarda, praktički zabranili lekarima da deci daju blokere puberteta i polne hormone, a kad se Trump na jesen vrati ima da i te lekare po Americi koji su to radili sve pobaca u ćorku.
 

Back
Top