ovde samo udati i ozenjeni pisu o zenskim mirisima
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
netacno.isti parfemi mirisu razlicito na razlicitim osobama i to uredno oribanim i okupanim, jer ne mirise svakome koza isto, ko ni hormoni i ostala isparenjaGresis za poklon. Pa necu da te muvam ako ti poklanjam parfem. I da, vidi se da ne koristis parfeme. Parfemi su tu da bi prikrili miris coveka ili zene i da bi im dali lepsi miris, a ne da bi naglasili neki feromon. A to sto se tebi ne svidja neki parfem na nekom coveku je zato sto ili ne volis miris tog parfema ili ga taj covek koristi u kombinaciji sa neodgovarajucim higijenskim sredstvom za tusiranje te mu se mesaju mirisi parfema i tog higijenskog sredstva.
Pricas bre kao da si iz se.ks shop-a.![]()
ne znam bas, meni je culo mirisa bas jako i ima ljudi ciji miris (cisti!) jednostavno ne mogu da podnesem....isto ko sto ne bih mogla da podnesem da lezem u krevet sa nekim ciji mi miris ne prija....mozda je to do mene jer ja sve njuskam, ali mirisi tj smradovi mi uzasno smetaju. volim miris cistog muskarca bez parfemaPazi, ako se prirodan miris coveka oseca u radijusu od par metara to znaci da higijena nije bas svetla tacka. Prirodan miris u kontekstu musko-zenskog privlacenja i mamkanja je vezan za spavacu sobu i daleko od toga da ces isti nanjusiti u prolazu. Nismo tvorovi pobogu.
Amerikanci su vazda prvi kad je rec o glupostima, terapeutima za macke, grupnim izlascima sa promenom partnera na 30sek, skupovima za miris...sve sami nacini da se dodje do dolara pride na konto ocajnih ljudi.
Ima vise nivoa privlacnosti, najpre nekoga vidis, pa popricas, pa se ljubis, pa se njuskas, pa spavas sa njim, pa imate vezu koja traje i koja moze da bude dobra bez obzira na neki maler na nivou njuskanja ili sexa....
Moj prirodan miris je vrlo slab, valjda zato sto mi je koza suva. Lepo mi pristaju orjentalni i sladunjavi parfemi koje, nasuprot tvojoj tvrdnji, vecina muskaraca simpatise uz komentar lep ti je parfem a ne lep ti je miris znoja.
volim miris cistog muskarca bez parfema![]()
pa sad....moze al ne mora....ne volim da osetim preparfemisane muskarce a ni zene nikako.ko kad izadjes ujutru na poso, faks, sta god i osetis oblak parfema koji je neko posejao za sobomlekar znaci
pa sad....moze al ne mora....ne volim da osetim preparfemisane muskarce a ni zene nikako.ko kad izadjes ujutru na poso, faks, sta god i osetis oblak parfema koji je neko posejao za sobomparfem treba da bude diskretan, a licno posebno ne podnosim cvetne teske parfeme, posebno ne rano ujutru
![]()
Mislili ste da samo lep izgled, lepe sike i lepe guze privlace muskarce?
Ne, muskarce najvise privlaci VAS MIRIS!
I to ne onaj iz bocice Sanel, Dune ili neki slican, vec bas ONAJ VAS LICNI po kome se svaka zena razlikuje.
Muskarce uzbudjuje prirodni zenski miris bolje od bilo kog parfema.
Stoga, ako zelite da svog izabranika bacite na kolena najbolje je da zaboravite na skupe parfeme i pustite da vaš prirodni miris dođe do izrazaja
Prvi put naucnici su otkrili da se nivo muskog hormona testosterona zapravo povecava kao odgovor na prirodan zenski miris i to u razdoblju kad je ona najplodnija.
Na zapadu se odrzavaju skupovi za izbor partnera na kojima se osobe NJUSE!
Takve veze su se pokazale mnogo stabilnije od onih klasicnih gde se osobe srecu i upoznaju na uobicajen nacin.
lekar znaci
onda mirisu na farbu.Da..da..i poznato je da crnke mirisu malo drugacije od plavusa.
E sad ne znam sta se desi kad se prefarbaju![]()
srdU samo ako su bolesne ili nisu higijenski tretirane![]()