Miris zene

Mislili ste da samo lep izgled, lepe sike i lepe guze privlace muskarce?

Ne, muskarce najvise privlaci VAS MIRIS!

I to ne onaj iz bocice Sanel, Dune ili neki slican, vec bas ONAJ VAS LICNI po kome se svaka zena razlikuje.

Muskarce uzbudjuje prirodni zenski miris bolje od bilo kog parfema.

Stoga, ako zelite da svog izabranika bacite na kolena najbolje je da zaboravite na skupe parfeme i pustite da vaš prirodni miris dođe do izrazaja

Prvi put naucnici su otkrili da se nivo muskog hormona testosterona zapravo povecava kao odgovor na prirodan zenski miris i to u razdoblju kad je ona najplodnija.

Na zapadu se odrzavaju skupovi za izbor partnera na kojima se osobe NJUSE!

Takve veze su se pokazale mnogo stabilnije od onih klasicnih gde se osobe srecu i upoznaju na uobicajen nacin.

Cak i ako smrdu? :mrgreen:

Pa i nije bas...

Do sada se samo SUMNJALO da je tako.....A sada se i naucno DOKAZALO....

Ubuduce nece biti dovoljno da se potencijalni partneri samo vide sa web kamericama i na slikama, obavezno ce morati da posalju i neki intimni deo odece da se OMIRISU....:per:
Prosle godine je bila tema na ljis ~u o parfimisanju zena i muskaraca .Pisao sam da se ne treba parfimisati
jer najljepse mirise svjeze okupano tijelo . Bio sam prilicno popljuvan . Ja inace nisam nikad htio koristiti
parfeme kao ni losion poslije brijanja , mada sam dobijao skupocjene na poklon . Treba se redovno kupati i bice
sve u redu . Treba slusati svoje instikte , a ne reklame na TV !

Prosle godine je bila tema na ljis ~u o parfimisanju zena i muskaraca .Pisao sam da se ne treba parfimisati
jer najljepse mirise svjeze okupano tijelo . Bio sam prilicno popljuvan . Ja inace nisam nikad htio koristiti
parfeme kao ni losion poslije brijanja , mada sam dobijao skupocjene na poklon . Treba se redovno kupati i bice
sve u redu . Treba slusati svoje instikte
, a ne reklame na TV !

koka kola je to hihihihihihhiihhii

po meni parfem i treba da sluzi da bi naglasio tvoj osnovni miris..
feromone ne moras da setis samo ''seksualno''..
postoje mirisi osoba koje ti prijaju i ne prijaju..
meni je barem uvek tako bilo..ako mi neciji miris odgovara, i druzenje sa tom osobom mi legne..i obrnuto..
a ovo sto ti pricas, da parfem mozes da stavis bilo koji - to mi je kao da kazes da mozes da obuces bilo sta..
mozes, al ti ne stoji sve..
za sve treba imati stila..
i to sve nema nikakve veze sa seks shopovima i samo seksom..

Sve ovo sto ti pises meni izgleda kao da osobe treba da biraju parfem tako da bi naglasile svoj osnovni miris. I sve to u cilju pronalazenja odgovarajuceg partnera na osnovu svog mirisa. A veruj mi da kuce koje prave parfeme iste ne mesaju sa feromonima pri proizvodnji da bi odredile koji je lepsi.
Upravo je sve suprotno. Naravno, svi mi, pa i ti imamo pravo na svoje misljenje i na svoj zivot. :)

Sve ovo sto ti pises meni izgleda kao da osobe treba da biraju parfem tako da bi naglasile svoj osnovni miris. I sve to u cilju pronalazenja odgovarajuceg partnera na osnovu svog mirisa. A veruj mi da kuce koje prave parfeme iste ne mesaju sa feromonima pri proizvodnji da bi odredile koji je lepsi.
Upravo je sve suprotno. Naravno, svi mi, pa i ti imamo pravo na svoje misljenje i na svoj zivot. :)

upravo tako..i zato ja pored odredjenog broja ljudi koji koriste parfem na nacin na koji ti opisujes, moram da zaustavim dah i da se udaljim iz njihove blizine..
i nisam jedina koja to radi..
a one stoje ponosne sto su natrapale na sebe najnoviji i najizvikaniji model parfem i milse da su jako trendi..
a u stvari ostavljaju utisak onog pileta sa sisama iz price..:)

upravo tako..i zato ja pored odredjenog broja ljudi koji koriste parfem na nacin na koji ti opisujes, moram da zaustavim dah i da se udaljim iz njihove blizine..
i nisam jedina koja to radi..
a one stoje ponosne sto su natrapale na sebe najnoviji i najizvikaniji model parfem i milse da su jako trendi..
a u stvari ostavljaju utisak onog pileta sa sisama iz price..:)

Pa dobro, mozda se one (sto stoje ponosne) nekome i dopadnu zbog najnovijeg i najizvikanijeg parfema.:)

pa ja mislim da on to i jeste opisao..doduse malo trapavo - pre i posle mece..
a zene mogu da budu u ovulaciji taman od posle ciklusa, pa sve dok ne dobiju..

ne mogu da budem trapav jer sam gradjen ko zmija

zanimljivo da zene bolje znaju od muskaraca kad nam najlespe mirisu :roll:

nije ni cudo sto popijaju pedale kad umisle da su pametne za oboje

hmmm mislim da dani neposredno pre i neposredno posle mece nisu plodni.
boldovano - moda u nekim retkim slucajevima, ali ako govorimo uopsteno to nije tacno.

Poslednja izmena:
ne mogu da budem trapav jer sam gradjen ko zmija

zanimljivo da zene bolje znaju od muskaraca kad nam najlespe mirisu :roll:

nije ni cudo sto popijaju pedale kad umisle da su pametne za oboje
jasam rekla po nekoj logici..ako cemo o feromonima oni su povseni u periodu ovulacije o kojem bi se muskarci trebali malo bolje informisati koliko vidim.
uopsteno govoreci period ovulacije je na polovini ciklusa. a to nikako nisu ti dani oko mece.

Ja se sjecam moje bivse vjerenice . Jurio sam je po krevetu trideset dana mjesecno . Nije koristila parfeme , a kad
bi mi zavezali oci i danas bih je prepoznao po mirisu tijela . I danas mi je zao sto se ta veza prekinula i neka takva
uzbudljiva , nikad mi se nije ponovila .

Back