minitj dopicnjak sve do pupka

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Po meni,UKT minjak je slika1.I jedino tu moze da se desi da "sevne": gooza,a to je lepo za oko.Ostale slicice,2 i 3, su abazuri a ne suknje i tu nista ne "seva",sta da seva kad je celo doope non-stop otkriveno.

ja se izvinjavam sto se tek sad prikljucujem, imala sam neke neodlozne obaveze :rumenko:

pa jesi li cekao osam strana da se razvije polemika, pa da se javis mirko :lol:
a kad si majce navodio na stranputicu danas, onda je bio dopupcani minic,m?

...bilo ukusno ili ne... sve treba nositi sa osmehom ... :)

545614_10150953660864619_357489784618_12985798_1813836745_n.jpg

Zna se sta je normalna mini suknja. Ono na prvoj slici, mozda i za koji cm duze od toga
Sve ostalo moze na sebe da stavi samo debiloidni moron od zene, jer em deluje vulgarno i prostacki, em je direktan poziv svim pavjanima koji to vide da komentarisu i prosipaju svakakve prostote, em je provokacija svakom izopacenom umu koji to tumaci kao dozvolu bukvalno za silovanje

A moron je valjda i svaki muskarac koji iz bilo kog motiva moze nekoj zeni da kaze kako takve kaisheve od suknji treba nositi jer eto, sta je briga, moze da radi sta hoce, ne treba da robuje, ah, predrasudama :lol: i tome slicno
Moron je iz razloga koje sam gore pomenuo, a onda i zbog toga sto svojoj zeni i cerki tako nesto nikad nebi savetovao i dozvolio

Pa kad si krele, čuo si samo za Dostojevskog...
da te pitam nešto za Bulgakovljevu ,,Belu gardu" ili Solženjicinov “Jedan dan Ivana Denisoviča" ne bi umeo da mukneš...

ma super što ti čitaš knjige i sve to nego...jel to hoćeš da kažeš da vonabi qurve ne umeju da čitaju?
a i i nije ni bitno što si ti pročitala rat i mir ako si sisu izbacila u prvi plan i time pokazala šta su ti prioriteti i kako bi da budeš tretirana

Back