- Poruka
- 153
kao sto je i tebi obrnuto svrha zivota i radis to jer...?
šta obrnuto? nema obrnuto. ovo nije podložno reciprocitetu, zašto se gubiš?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kao sto je i tebi obrnuto svrha zivota i radis to jer...?
vrlina i snaga, devojko od ovaca, je kontrolisati životinju u sebi, a ne puštati je da vlada tobom.
to nas i razlikuje od životinja i čini nas ljudima.
qurve nas brukaju i približavaju životinjama.
a pitanje za zensku populaciju - ako nosite ili ste nosile minizj dopicnjak pupcanik da li su vas bodrili oni stariji takoreci roditelji i staratelji sa - uuuuuuuuuu kako ti dobro stoji, ajde, ajde samo ti idi..kakav stav vasi momci i muzevi imaju prema takvim dopicnjacima kada ste vi u pitanju..jel vas nagovaraju..a sta rade i da li bodre vase cerke da u takvim izdanjima predstave sebe svetu?
ili su malo konzervativniji, pa dopicnjak navlace ne ka pupku, nego ka stopalima
PS ovde ne pricamo o normalnim minicima..
...pojma nemam gde je granica, licno volim kratke suknje, negde, pffffffff, oko 20cm (mozda i vise) iznad kolena , ruku na srce mislim da duluju vrlo nevino na meni...šta obrnuto? nema obrnuto. ovo nije podložno reciprocitetu, zašto se gubiš?
zato što si panglu u neebici pa ti svaka koja ima seksa deluje ko superžena i užasno joj zavidiš. živiš u ko puž u školjci, ograničena si ko francuski balkon
Matematički problem.
Žena na planeti ima oko 60% naprama 40% muškaraca, ako su 90% žena i 10% muškaraca verni koliko to žena (kurwi) zadovolji koliko muškaraca i da li je to fizički izvodljivo?![]()
i ti si neverovatno tupava. neću više da trošim tastaturu na tebe.
šta obrnuto? nema obrnuto. ovo nije podložno reciprocitetu, zašto se gubiš?
pa ne najbolje da podjemo od bodrenja ili okarakterisanja kao kurrave..ne postoji da svako gleda svoja posla

nije podlozno u tvojoj tuznoj glavi
zato što si panglu u neebici pa ti svaka koja ima seksa deluje ko superžena i užasno joj zavidiš. živiš u ko puž u školjci, ograničena si ko francuski balkon
ne znam vala ko je tužan, kolko si gowana israla po forumu kukajući do sad bi se udavila u njima
pa kad je qurava, a ovi što je bodre matori mutanti, što da se lažemo![]()
nisam se rodila pametna ko ti