minitj dopicnjak sve do pupka

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
a pitanje za zensku populaciju - ako nosite ili ste nosile minizj dopicnjak pupcanik da li su vas bodrili oni stariji takoreci roditelji i staratelji sa - uuuuuuuuuu kako ti dobro stoji, ajde, ajde samo ti idi..kakav stav vasi momci i muzevi imaju prema takvim dopicnjacima kada ste vi u pitanju..jel vas nagovaraju..a sta rade i da li bodre vase cerke da u takvim izdanjima predstave sebe svetu?
ili su malo konzervativniji, pa dopicnjak navlace ne ka pupku, nego ka stopalima :)

PS ovde ne pricamo o normalnim minicima..

Kako da znamo da je nasa suknja pristojne duzine:lol:...pojma nemam gde je granica, licno volim kratke suknje, negde, pffffffff, oko 20cm (mozda i vise) iznad kolena , ruku na srce mislim da duluju vrlo nevino na meni...

Rekla bih da ne sudim po tome sta je neko odabrao da stavi na sebe vec kako to sveukupno izgleda, kako je uklopljeno i kakvu energiju emituje.

Da, otac me je uvek ohrabrivao, momci takodje, retko se ko oblizivao jer i ne vodim takve razgovore ali desi se da dobijem komliment od strane muskog sveta sto se suknji tice (generalno, pa i mini varijante)...valjda se vidi kada je coveku udobno u necemu, ja se u kratkoj suknji ne osecam kao zavodnica, ipak kontam da to ide iz glave...

i ti si neverovatno tupava. neću više da trošim tastaturu na tebe.

zato sto kad treba da se razradi ne umes, da sam stvarno glupa a ti pametan lako bi ti pisao
ides na neku intuiciju a ona se razvila kako, rodjenjem?
jedno pedeset puta si napisao da sam tuipava i imas neke aksiome koje se podrazumevaju a ni ne navodis ih
ok ajd da se uklapam sigurno bih bila u ovoj polovini sto meri sise i kur.ceve nazalost ovako je
to ne bi bio problem da mogu da nadjem da jedem?!?!?!

Back