minitj dopicnjak sve do pupka

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
images

http://www.camoswimwear.net/camo-mini-shorts-B_7286.jpg

Ono što mačka maci to miša lovi. :rtfm:
Da prevedem na srpski, ako sam ja oženio kurwu u dopičnjaku ispod kojega su se videle bručke, kad ona nakon 15-16 godina odrtavi i počne da palamudi ćerki kako je nepristojno obučena onda dotičnu kurawu (matoru) treba dokačiti jednom preko njuške i pokazati joj sliku njenih bručaka od pre 15 god. Kakva mama takva ćerka, ali one to stalno zaboravljaju...kao kakve su ove mlade danas mi smo još bile dobre...a lažu...kresale se iza diska sa 3-4 momka za jedno veče. :roll:

tako je. da kupiš ćerki bar tri dopičnjaka da ima.

ne bre..
samo objasnjavam da na forumu moze svako da ostavi svoj post..

naravno da može.

koliko može jedna glupača koja ne konta da iza piksela može da se krije širok dijapazon ljudi, od normalnih i koji su njenih godina do matorih pervertita i ostalih pedofila i mutanata, toliko mogu i ti pomenuti mutanti, tako da mi nije jasno čemu se čudiš. prijatno naslagana slovca na ekranu ne znače automatski da je onaj ko ih je slagao normalan ili podoban.

Ono što mačka maci to miša lovi. :rtfm:
Da prevedem na srpski, ako sam ja oženio kurwu u dopičnjaku ispod kojega su se videle bručke, kad ona nakon 15-16 godina odrtavi i počne da palamudi ćerki kako je nepristojno obučena onda dotičnu kurawu (matoru) treba dokačiti jednom preko njuške i pokazati joj sliku njenih bručaka od pre 15 god. Kakva mama takva ćerka, ali one to stalno zaboravljaju...kao kakve su ove mlade danas mi smo još bile dobre...a lažu...kresale se iza diska sa 3-4 momka za jedno veče. :roll:

i u inat toj ženi kurwi da se vaspita i klinka da postane kurwa takođe :lol:

bila neka cura u tome na nekoj ajd zabavi i bila je postena sa sve mladicem. ali nije bas tako lepo izgledala, da je imala duzi obican minic mislim d abi bila i lepsa i seksija
mozda joj je bilo malo nelagodno pa zato
plesno vece pa kao
i duge suknje su opasne i sa prorezima i obicne

naravno da može.

koliko može jedna glupača koja ne konta da iza piksela može da se krije širok dijapazon ljudi, od normalnih i koji su njenih godina do matorih pervertita i ostalih pedofila i mutanata, toliko mogu i ti pomenuti mutanti, tako da mi nije jasno čemu se čudiš. prijatno naslagana slovca na ekranu ne znače automatski da je onaj ko ih je slagao normalan ili podoban.

nije bila glupaca u pitanju..
naprotiv..
izuzetno fina devojka..
zao mi je sto je tih nekoliko postova obrisano..

i u inat toj ženi kurwi da se vaspita i klinka da postane kurwa takođe :lol:

Alo, ne može se vaspitati mačka da ne lovi miša....osim naravno ako joj polomiš šape, a onda nemaš mačku nego invalida. Tate trebaju da se pomire sa činjenicom da će "tatino zlato...princeza...leptirić...pilence" čim izađe iz kuće nekom mamlazu popušiti ****** a kad se vrati sa žurke onda će taticu da poljubi u obraz tim ustima. Što kaže moj kum ćerki:"Dovedi tog majmuna da mu ja direktno popušim a ne preko tebe kao posrednika." :neutral:

Nema bolje nema gore...to je TAKO...jedna kurwa rađa drugu i tako će biti dok je sveta...ko drukčije kaže kleveće i laže. :amen:

Da prevedem na srpski, ako sam ja oženio kurwu u dopičnjaku ispod kojega su se videle bručke, kad ona nakon 15-16 godina odrtavi i počne da palamudi ćerki kako je nepristojno obučena onda dotičnu kurawu (matoru) treba dokačiti jednom preko njuške i pokazati joj sliku njenih bručaka od pre 15 god.

Vodi racuna sta pises i kako se izrazavas da ti ne osisamo bradu.

images

Alo, ne može se vaspitati mačka da ne lovi miša....osim naravno ako joj polomiš šape, a onda nemaš mačku nego invalida. Tate trebaju da se pomire sa činjenicom da će "tatino zlato...princeza...leptirić...pilence" čim izađe iz kuće nekom mamlazu popušiti ****** a kad se vrati sa žurke onda će taticu da poljubi u obraz tim ustima. Što kaže moj kum ćerki:"Dovedi tog majnuna da mu ja direktno popušim a ne preko tebe kao posrednika." :neutral:

a šta ako mala zaliči na ćaleta, sreskog sveštenika? :lol:

Alo, ne može se vaspitati mačka da ne lovi miša....osim naravno ako joj polomiš šape, a onda nemaš mačku nego invalida. Tate trebaju da se pomire sa činjenicom da će "tatino zlato...princeza...leptirić...pilence" čim izađe iz kuće nekom mamlazu popušiti ****** a kad se vrati sa žurke onda će taticu da poljubi u obraz tim ustima. Što kaže moj kum ćerki:"Dovedi tog majmuna da mu ja direktno popušim a ne preko tebe kao posrednika." :neutral:

mora da poznajemo istu osobu :lol:

naravno da mudrujem
a sve što ti radiš je da zasipaš forum svojim mentalnim dijarejama, beskonačnim

tzv "*****" su zene bez seksualnih inhibicija i da, moguce da se prenosi s kolena na koleno jer imam i primer koji necu navesti ovde.
one mogu da se kresu kada i kako hoce i muskarci ih manje vozaju i ako svrljaju njih to ne pogadja toliko.
vecina zena nema to tako da je moguce nesto u genetici
posto su jace mi ostali ih mrzimo
ok, ovo je romansirano malo ali posto je i sam pojam neke ***** realno glupost onda moze ovako
to sto si ti sposoban da odbrusis svaka cast ali ovo ipak nije pleme, ok u pleme da ne diram
uzmi recnik ako ne razumes

tzv "*****" su zene bez seksualnih inhibicija i da, moguce da se prenosi s kolena na koleno jer imam i primer koji necu navesti ovde.
one mogu da se kresu kada i kako hoce i muskarci ih manje vozaju i ako svrljaju njih to ne pogadja toliko.
vecina zena nema to tako da je moguce nesto u genetici
posto su jace mi ostali ih mrzimo
ok, ovo je romansirano malo ali posto je i sam pojam neke ***** realno glupost onda moze ovako
to sto si ti sposoban da odbrusis svaka cast ali ovo ipak nije pleme, ok u pleme da ne diram
uzmi recnik ako ne razumes

ovo ti neću čitati

ovaj egzorcista valjda oće da veli da su sve devojke danas qurve, jer sve su polugole, a to znači da su i sve njohove majke qurve, što opet znači da su sve žene qurve.

egzorcisto, jel ti hoćeš da kažeš da su sve žene qurve? ovde, na ženskom pdfu? :lol:

pa ako se vratimo na pocetak hriscanstva..zna se ko je rodio isusa..
al to nije tema..
ja mislim da je pre hteo da naglasi musko licemerstvo :lol:

Back