- Poruka
- 77.429
ne znam tacno po imenu i prezimenu
jedino ako ti je to vazno pa da saznam
не труди се иако нађеш рећиће да је то сотонино дело
шта год да радили није битно, једно је битно да су они убеђени да је њихово царство небеско
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne znam tacno po imenu i prezimenu
jedino ako ti je to vazno pa da saznam
ovo je pocetak unistenja SPC
Zasto vam je bitno da budete priznati od drzava kad ne postujete drzavu i njena pravila i zakone?
Molim te napisi koji zakon Hriscanska verska zajednica JS u Srbiji ne postuje? Govorim kao organizacija - ne kao pojedinici.
да ли ће један сведок другачије да прича од другог?
крећеш се и упућен си, те тако добро знаш њихова правила понашања у друштву.
Pa mislim da si ovde napravio gresku. Ja nisam svedok jer se ne slazem s njihovim verskim ucenjem.
Ipak nisi mi odgovorio koji zakon Republike Srbije oni krse?
ниси ме разумео, знам да ниси њихов члан већ да си упућен у закон верских заједница и секти и да претпостављам да знаш како су организовани.
Pa mislim da si ovde napravio gresku. Ja nisam svedok jer se ne slazem s njihovim verskim ucenjem.
Ipak nisi mi odgovorio koji zakon Republike Srbije oni krse?
trebalo bi neke podsetiti na ovo...Саопштење за медије 24. фебруар 2010.
Србија регистровала Јеховине сведоке
БЕОГРАД, Србија — Министарство вера Републике Србије усвојило је захтев „Јеховиних сведока – хришћанске верске заједнице“ и уписало ту заједницу у Регистар цркава и верских заједница. Регистрација је ступила на снагу 8. фебруара 2010.
То значи да су Јеховини сведоци сада званично признати као верска заједница у свим земљама у окружењу, као и у свим земљама чланицама Европске уније. Србија такође настоји да постане чланица Европске уније. Одлуком да упише Јеховине сведоке у Регистар цркава и верских заједница, Министарство вера Републике Србије потврђује вишедеценијско постојање и активност Јеховиних сведока у Србији.
На овим просторима се свакако већ дуго зна за Јеховине сведоке. Још почетком 1920-их било је Јеховиних сведока у Краљевини Срба, Хрвата и Словенаца. Тада су били познати као Истраживачи Библије и били су активни у многим градовима у Србији. Министарство унутрашњих послова је 9. септембра 1930, одобрило деловање Јеховиних сведока. Године 1953, били су регистровани у ФНР Југославији као хришћанска верска заједница.
Данас Јеховини сведоци, као међународна хришћанска верска заједница, имају више од 7 300 000 чланова који делују у 236 земаља. Њихов часопис Стражарска кула сваког месеца излази у 37 252 000 примерака на 176 језика.
Jehovini Svedoci su registrovani kao RELIGIJA i kao hriscani., svugde u svetu...
evo samo u nekim okolnim zemljama u Austriji, Italiji i grckoj su zvanicna religija.
http://www.rtv.rs/sr_lat/drustvo/jehovini-svedoci-priznati-kao-religija_126453.html
ili su reg kao hriscani... kao i kod nas
http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbija/32635/Jehovini-svedocipriznata-vera-u-Srbiji
Jehovini svedoci-priznata vera u Srbiji