Министар Одбране ФБИХ прети Србима ратом и бомбардовањем турским авионима

Зуканове претње треба узети за озбиљно. Не толико због авиона из Турске већ због њихове патолошке мржње према свему што се може назвати српским.
Они се већ одавно изузетно добро наоружани. Неколико фабрика оружја и муниције су остале у њиховим рукама а у тим фабрикама, колико сам чуо, нема Срба на руководећим положајима. Дакле, залихе и оружја и муниције су већ одавно спремили.

Зуканове претње треба узети за озбиљно. Не толико због авиона из Турске већ због њихове патолошке мржње према свему што се може назвати српским.
Они се већ одавно изузетно добро наоружани. Неколико фабрика оружја и муниције су остале у њиховим рукама а у тим фабрикама, колико сам чуо, нема Срба на руководећим положајима. Дакле, залихе и оружја и муниције су већ одавно спремили.

Ostale.
Ali barut i raketno gorivo nabavljaju iz Srbije.
Nemaju oni zalihe, jer je sve to za izvoz (ugovor o krajnjem kupcu - tako se zna).

Vojska BIH ne može ništa da nabavi bez odobrenja Srba i Hrvata, zato i jeste lovačko društvo kome padaju helikopteri (nemogućnost remonta i održavanja).
Jedino donacije koje iskukumavče od USA i Turske.

Tako je.
Ne razumem sto obican narod ratuje, umesto da glavni ciljevi budu glave politicara na obe strane.
Naravno tu podrazumevam one politicare koji pozivaju na rat i oruzane akcije.
Možda zato što je narod ogledalo političara ?
I političari su samo ljudi.
Kao političari nas zavadili 90-ih,a mi se ludo voljeli ? Uf nemoj mi tih priča.

Muslimani su isto tako 92 prijetili,a nisu imali ništa jače od vodovodnih cijevi.Ni do danas se nisu dozvali pameti.

Za sukob su uvek potrebne budale koje će nahuškati narod

To je očigledno rešeno, jedan juče kaže da Bošnjaci treba da promene veru i vrate se hriščanstvu a drugi danas kaže da Srbima treba kupiti placeve u Srbiji i proterati ih iz BiH

Sasvim prikladna retorika, ne vidim šta bi moglo da pođe naopako.

Изједначавање картела тројке и штоватеља легије Кондор са господином Додиком или

јавни позив повратка вјери са арлаукањем о протеривању народа са одређеног простора

може се само читати на крижарици .... 👆

Ne ide Dodik nikud.Legalno izabran predsjednik Republike Srpske.
Nek ide Šmit,on je nelegalan.
Čitaj pažljivo "I trojka i Dodik moraju da lete dok nije kasno a neka povedu i Šmita"

Šta me briga ko je legalan ili ne, ti majmuni bi opet vodili ljude u rat zbog svojih fotelja

1746041106509.png

Čitaj pažljivo "I trojka i Dodik moraju da lete dok nije kasno a neka povedu i Šmita"

Šta me briga ko je legalan ili ne, ti majmuni bi opet vodili ljude u rat zbog svojih fotelja
Ne radi se tu o nikakvim foteljama.Političari samo pričaju ono što narod voli čut,i jedni i drugi i treći.
Ne mora Dodik,a ni trojka da leti.Izbori su iduće godine.
Jedini koji treba da leti je Šmit,jer je on sve ovo skupa s američkim ambasadorom zakuvo.
Američki ambasador odletio nazad za Ameriku,a Šmita ostavio samog.
Ko mu kriv.

А овде прети Србима геноцидом и етничким чишћењем

Предлаже да се Србима из Републике Српске купе плацеви у Србији и да се сви аутобусима протерају код нас

Glup si.Samo jedna strana preti ratom - muslimanska.Srpska strana ne pokazuje nikakve agresivne namere prema MHF.

Ne foliraj i ne konstruiši, nije uopšte rekao to što ti tvrdiš, nego nam lepo reci koje rešenje nudi tvoja opcija? Da bude kao Zukan hoće, jel da?

Poslednja izmena:

Back