Metronomy
Buduća legenda
- Poruka
- 49.172
Opet ti? Jesi li blesav? odjebi budaletino.Što više pretiš, rusija će ti se smanjivati.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Opet ti? Jesi li blesav? odjebi budaletino.Što više pretiš, rusija će ti se smanjivati.
Ko to vi tako vam pantovčaka i dunjalukaNe, ne možemo da nagrađujemo agresiju.
Kao opomena, ne samo da ćete vratiti sve teritorije, već platiti i sve što ste oštetili.
Ako nemate zlato primamo i ruske teritorije
Gofno Azema vlasijaAli u duši više voliš Miloša Ćacija Pavlovića nego Dinka Gruhonjića
No ćeš tiRuski narod apsolutno nikome ništa neće određivati.
Rusija javno izaziva Trampa na treci svetski rat pisa po zapadnim liderima na dnevnoj bazi - ali zapad pokazuje totalnu nemoc.
Ne radi se o teritoriji uopšte već o NATO prijetnji vojnim instalacijama. Ukrajina mora biti demilitarizovana.Ovoga puta je Tramp u pravu. Ne moze Putin da ocekuje da mu pripadne cela Ukrajina, jer jedan deo i jeste star i njihov, mislim, ukrajinski.
S tim se slazem, jer je Ukrajina pandan Kubi, pa ma kolika bila posle rata.Ne radi se o teritoriji uopšte već o NATO prijetnji vojnim instalacijama. Ukrajina mora biti demilitarizovana.
Немају муда за то.Morace i Aljasku i Finsku da vrate inace sledi nuklearni armagedon tvrdi Medvedev u ime Putina.
Biće kako Rusi budu odlučili jer te teritorije su date Ukrajini,nije ih osvojila.Ukrajina je samo ono žuto na karti.E sad,pitanje je dokle će Rusi ići.Ljudi, mora se priznati fakticko stanje na terenu, mozete vi istorijski da gledate i od pre Nove ere. Evo cak i '94 izborima u Ukrajini, zamalo je pobedio proruski kandidat, a za prozapadnpg su opet glasali najvise jos i tad, u tim istim podrucjima kao sto sam predstavila na prosloj mapi. Kad je vec pocao rat, treba nekako i da se zavrsi, bez nametanja ikome tudjeg misljenja i opredeljenja.
Pogledajte prilog 1734071
Kad izgubis rat nemas sta da ocekujes od poraza nego treba da se pomiris sa sudbinom i da zivis sa timeOvoga puta je Tramp u pravu. Ne moze Putin da ocekuje da mu pripadne cela Ukrajina, jer jedan deo i jeste star i njihov, mislim, ukrajinski.
Usraću se od ovih tema o Rusiji, o tome kako su moćni i kako će pokoriti ceo svet.
DMX was known as one of the toughest rappers in the game, but behind the rough exterior was a young boy haunted by fear, hiding from his own mother.
. . . . , najpametnije resenje, do sada, ali, ..... tako ce i bitiLjudi, mora se priznati fakticko stanje na terenu, mozete vi istorijski da gledate i od pre Nove ere. Evo cak i '94 izborima u Ukrajini, zamalo je pobedio proruski kandidat, a za prozapadnpg su opet glasali najvise jos i tad, u tim istim podrucjima kao sto sam predstavila na prosloj mapi. Kad je vec pocao rat, treba nekako i da se zavrsi, bez nametanja ikome tudjeg misljenja i opredeljenja.
Pogledajte prilog 1734071
. . . . , a to žuto su Srbi nastanili, prvi, ako se ne varam.!? šta ćemo sad.!?Biće kako Rusi budu odlučili jer te teritorije su date Ukrajini,nije ih osvojila.Ukrajina je samo ono žuto na karti.E sad,pitanje je dokle će Rusi ići.Pogledajte prilog 1734134
Usraću se od ovih tema o Rusiji, o tome kako su moćni i kako će pokoriti ceo svet.
A što bi vratili Aljasku kad su je lepo prodali, i to je pravoslavni ruski car prodao? Nema igračke-vraćke. A tek FinskuMorace i Aljasku i Finsku da vrate inace sledi nuklearni armagedon tvrdi Medvedev u ime Putina.
A što bi vratili Aljasku kad su je lepo prodali, i to je pravoslavni ruski car prodao? Nema igračke-vraćke. A tek Finsku![]()
Медведев је Змај од Шипова руске федерације
"Što se tiče Trampovih reči o tome kako se Putin 'igra vatrom' i kako se 'zaista loše stvari' dešavaju Rusiji, znam samo jednu zaista lošu stvar – to je treći svetski rat. Nadam se da Tramp ovo razume!“", napisao je Medvedev na Telegramu.
Podsetimo, Tramp je rekao da ruski predsednik ne shvata da bi se već dosta loših stvari desilo s Rusijom, da nema njega.Ono što predsednik Rusije Vladimir Putin ne razume jeste to, da nema mene, mnogo istinski loših stvari bi se već desilo s Rusijom; imam u vidu zaista loših. Igra se vatrom", napisao je Tramp na mreži "Istina".
https://www.b92.net/info/svet/13306...dnu-losu-stvar-a-to-je-treci-svetski-rat/vest
Ko je sada poludeo?