Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 80.962
I trojka i Dodik moraju da lete dok nije kasno a neka povedu i Šmita
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I trojka i Dodik moraju da lete dok nije kasno a neka povedu i Šmita
Naravno da nije. I to toliko da je očigledno.Već sam jednom primetio da nisi mnogo bistar momak![]()
![]()
![]()
![]()
UK “ministar” pred Drugi svetski rat:Za sukob su uvek potrebne budale koje će nahuškati narod
To je očigledno rešeno, jedan juče kaže da Bošnjaci treba da promene veru i vrate se hriščanstvu a drugi danas kaže da Srbima treba kupiti placeve u Srbiji i proterati ih iz BiH
Sasvim prikladna retorika, ne vidim šta bi moglo da pođe naopako.
Još jednom, lakve su reakcije plenuma u Novom Pazaru? Neko saopštenje?I šta to nas briga?
Malo šale , ali niko neće dati vazdusni prostor .
Izvini Lagerta, tako je i pred WW2 jedan ministar u UK “objašnjavao” da “neće biti rata s Japanom” i tako terao sve dok nisu ušli u Singapur, mogu da okačim i citat.Zašto se zamarate nebitnim likovima, huškačima koji prosipaju govor mržnje? Turska nema pametnija posla nego da brani BiH al zamalo. Ima ovakvih budala svuda.
Ne znam, on spominje nekakav teret, ne bombe.
Od fejk Gučija do parfema koji traju do pranja ruku, pametnih satova što ne znaju da mere vreme i šminke sa efektom iznenađenja, turska ekskluziva u punom sjaju![]()
Zukane bolan, daj da se delimo
pre no što ovo srranje totalno eskalira u klanicu.
Ovo je 21. vek,
toliko lepote na svetu ...
Mani se bolan inata, jer sasvim sigurno
Srbe ne zadržavaš u BiH zbog toga što ih voliš.
Ja ne razumem balkan iskreno i potrebu za ratnim huškanjem. Realno, kome je do ratova više? Kao da nema zemlje, vode za nikoga pa se ratuje?
Ne bih ja tako poletno komentarisao, ali opet, mozda i znas bolje situaciju od mene. Ako potcijenis protivnika vec si se izlozio mogucem porazu.Šta oni to bilo kome pomjeraju,osim svog bolesnog mozga ?
Nalaze su u duplom sendviču između Srba i Hrvata na 23% BiH.
Tol'ko o tome da oni mogu nekom nešto.
Sve 5.Samo objasni kako muslimani misle ratovat i protiv Srba i protiv Hrvata ?Ne bih ja tako poletno komentarisao, ali opet, mozda i znas bolje situaciju od mene. Ako potcijenis protivnika vec si se izlozio mogucem porazu.
Najgore od svega je sto ih zapad tj pre svega Nemacka i Velika Britanija podrzavaju u tome ma sta @SajaBg rekao.
Mi kao rusofilska država smo sami izabrali da zapad uvek podrži onoga skim smo u sporu, pa ne vidim čemu sad čuđenje. SFRJ se raspala zbog rusofilstva, bombardovani smo zbog rusofilstva, Kosovo je otišlo zbog rusofilstva, sledi Sandžak, RS, Vojvodina... ono kad volimo Rusiju više nego sebe. Neshvatljivo ali istinito.
nebitan, ali i poslusan...sad, kome je poslusan, to nije tesko pretpostaviti..daleko su opasniji oni koji cuteНебитан лик а министар одбране.
Mi kao rusofilska država smo sami izabrali da zapad uvek podrži onoga skim smo u sporu, pa ne vidim čemu sad čuđenje. SFRJ se raspala zbog rusofilstva, bombardovani smo zbog rusofilstva, Kosovo je otišlo zbog rusofilstva, sledi Sandžak, RS, Vojvodina... ono kad volimo Rusiju više nego sebe. Neshvatljivo ali istinito.
aj ne lupetaj svega tiIzvini Lagerta, tako je i pred WW2 jedan ministar u UK “objašnjavao” da “neće biti rata s Japanom” i tako terao sve dok nisu ušli u Singapur, mogu da okačim i citat.
SDA ima svojih ideja, to što neki više vole da žmure…Ali Beograd nema problema sa Sandžakom,
niti je bilo nekog naročitog klanja u ratovima.
Tako da Srpsku i Snadžak ne možeš upoređivati.
Ако сам ја добро сконтао Зукан Хелез прети Србима ратом, тј да ће његови Бошњаци платити Турцима да нас бомбардују?
Oce q krasni priznati.
Lijepo je što često misliš na mene <3Gde je sad naša drugarica iz cirkusa kad nam najviše treba. Da nam rastumači ovu novu veličanstvenu metodu ratovanja.![]()
Glup si.Samo jedna strana preti ratom - muslimanska.Srpska strana ne pokazuje nikakve agresivne namere prema MHF.
Rešenje je da odu i separatisti i unitaristi dok nije izbio rat ili neka druga ozbiljnija kriza. Šta je toliko teško shvatiti?Ne foliraj i ne konstruiši, nije uopšte rekao to što ti tvrdiš, nego nam lepo reci koje rešenje nudi tvoja opcija? Da bude kao Zukan hoće, jel da?