Medvedev preti Trampu trecim svetskim ratom!

Ovoga puta je Tramp u pravu. Ne moze Putin da ocekuje da mu pripadne cela Ukrajina, jer jedan deo i jeste star i njihov, mislim, ukrajinski.

Не могу Срби да очекују да цело Косово припадне њима. Пробали су Албанце једном да протерају ал’ колико су били успешни и вране знају.

"Što se tiče Trampovih reči o tome kako se Putin 'igra vatrom' i kako se 'zaista loše stvari' dešavaju Rusiji, znam samo jednu zaista lošu stvar – to je treći svetski rat. Nadam se da Tramp ovo razume!“", napisao je Medvedev na Telegramu.

Podsetimo, Tramp je rekao da ruski predsednik ne shvata da bi se već dosta loših stvari desilo s Rusijom, da nema njega.Ono što predsednik Rusije Vladimir Putin ne razume jeste to, da nema mene, mnogo istinski loših stvari bi se već desilo s Rusijom; imam u vidu zaista loših. Igra se vatrom", napisao je Tramp na mreži "Istina".

https://www.b92.net/info/svet/13306...dnu-losu-stvar-a-to-je-treci-svetski-rat/vest

Ko je sada poludeo?
medvedev je paljevina kao i ti

sta on kaze , slobodno promucaj pa prospi...

Iron Dimon је претио да ће заузети Кијев и Одесу, да ће руски тенкови стићи до Берлина, сравњавањем Лондона са земљом и потапањем Велике Британије... тако да је ово сасвим очекивано.

1748429216130.png

Продолжение следует...

Poslednja izmena:
Покушај да даш неки паметнији и духовитији коментар.
Не иде ти.
Отворено исмевате претње нуклеарним и трећим светским ратом од неког ко је јуче био председник Русије.
Treci svetski rat je zavrsio odavno propascu sojetskog saveza i raspadom varsavskog pakta

Sve dok odluku o nuklearnom ratu donose bogati i mocni - nece doci do toga. Dobro znaju da nakon toga ce morati da odu u duboke vlazne bunkere i tamo prozive zivot jeduci konzerve i pijuci preciscenu otpadnu vodu. Nema limuzina, nema skupih odela nema putovanja po svetum, nema udobnih palata
Medvedev vec 4 godine preti svima nuklearnim ratom a kad se otrezni onda cuti

Biće kako Rusi budu odlučili jer te teritorije su date Ukrajini,nije ih osvojila.Ukrajina je samo ono žuto na karti.E sad,pitanje je dokle će Rusi ići.Pogledajte prilog 1734134
Ja mislim zuto i zeleno, jer zasto bi car davao te teritorije Ukrajini jos tada?
Kad izgubis rat nemas sta da ocekujes od poraza nego treba da se pomiris sa sudbinom i da zivis sa time
:D
To cemo videti, rat nije gotov, ali trebalo bi da se Ukrajina podeli na manji zapadni i veci, istocni deo.

Не могу Срби да очекују да цело Косово припадне њима. Пробали су Албанце једном да протерају ал’ колико су били успешни и вране знају.
Znala sam da ce neko to da me pita, ali nije isto, Kosovo je oduvek nase, nisamo ga priznali, nismo davali neke njegove teritorije, i ne moze da se uspostavi paralela sa Ukrajinom.

Ali nije poenta ove teme u tome, vazno je ziveti u (pravednom) miru, barem sto se tice ovog rata, a sto se tice Kosova nikakva podela ne bi dosla u obzir, ono je deo Srbije oduvek.

Back