Тихи
Starosedelac
- Poruka
- 181.252
Медведев је Змај од Шипова руске федерације
Priča se da su neki jako visoki NATO funkcioneri mrtvi i beli sada
6 iskandera na jednu metu!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Медведев је Змај од Шипова руске федерације
то мора да нешто значи!!!6 iskandera na jednu metu!!!
Jedan komentar sa jutjuba govori sve o publici kojoj je namenjen ovaj uradak:
Kad se ruska vojska na Dunav vrati!!!!Jedan komentar sa jutjuba govori sve o publici kojoj je namenjen ovaj uradak:
Svaka,Ćast,na,TEKSTU,PESME,TO,JE,PRAVA,HIMNA,ZA,SVE,ZAPADNE,SRPSKE,NEPRIJATELJE,
Ovoga puta je Tramp u pravu. Ne moze Putin da ocekuje da mu pripadne cela Ukrajina, jer jedan deo i jeste star i njihov, mislim, ukrajinski.
Jedan komentar sa jutjuba govori sve o publici kojoj je namenjen ovaj uradak:
Svaka,Ćast,na,TEKSTU,PESME,TO,JE,PRAVA,HIMNA,ZA,SVE,ZAPADNE,SRPSKE,NEPRIJATELJE,
medvedev je paljevina kao i ti
"Što se tiče Trampovih reči o tome kako se Putin 'igra vatrom' i kako se 'zaista loše stvari' dešavaju Rusiji, znam samo jednu zaista lošu stvar – to je treći svetski rat. Nadam se da Tramp ovo razume!“", napisao je Medvedev na Telegramu.
Podsetimo, Tramp je rekao da ruski predsednik ne shvata da bi se već dosta loših stvari desilo s Rusijom, da nema njega.Ono što predsednik Rusije Vladimir Putin ne razume jeste to, da nema mene, mnogo istinski loših stvari bi se već desilo s Rusijom; imam u vidu zaista loših. Igra se vatrom", napisao je Tramp na mreži "Istina".
https://www.b92.net/info/svet/13306...dnu-losu-stvar-a-to-je-treci-svetski-rat/vest
Ko je sada poludeo?
Kažu da trezan zapadne u melanholično raspoloženje i neprestano citira Dostojevskog. Ovako je bar zabavan. "Nu čto, Dmitrij Anatoljevič se opet zapio, sad će malo da lupeta pa da legne da spava".Medvedev se opet napio.
Ne znam što mu Putin ne oduzme flašu da ga više ne blamira.
ja ga volem jer je apple man oduvek bio...Kažu da trezan zapadne u melanholično raspoloženje i neprestano citira Dostojevskog. Ovako je bar zabavan. "Nu čto, Dmitrij Anatoljevič se opet zapio, sad će malo da lupeta pa da legne da spava".
Ma ...ja razmišljam da zamenim imac M3 sa asusovim zenbookom sa dva 14" displeja touch screen, prevrćeš gi kako oćeš...ja ga volem jer je apple man oduvek bio...![]()
Покушај да даш неки паметнији и духовитији коментар.Medvedev poznati citac misli![]()
Treci svetski rat je zavrsio odavno propascu sojetskog saveza i raspadom varsavskog paktaПокушај да даш неки паметнији и духовитији коментар.
Не иде ти.
Отворено исмевате претње нуклеарним и трећим светским ратом од неког ко је јуче био председник Русије.
Pa šta znam...Da im uzmemo to?. . . . , a to žuto su Srbi nastanili, prvi, ako se ne varam.!? šta ćemo sad.!?
Ja mislim zuto i zeleno, jer zasto bi car davao te teritorije Ukrajini jos tada?Biće kako Rusi budu odlučili jer te teritorije su date Ukrajini,nije ih osvojila.Ukrajina je samo ono žuto na karti.E sad,pitanje je dokle će Rusi ići.Pogledajte prilog 1734134
To cemo videti, rat nije gotov, ali trebalo bi da se Ukrajina podeli na manji zapadni i veci, istocni deo.Kad izgubis rat nemas sta da ocekujes od poraza nego treba da se pomiris sa sudbinom i da zivis sa time
![]()
Znala sam da ce neko to da me pita, ali nije isto, Kosovo je oduvek nase, nisamo ga priznali, nismo davali neke njegove teritorije, i ne moze da se uspostavi paralela sa Ukrajinom.Не могу Срби да очекују да цело Косово припадне њима. Пробали су Албанце једном да протерају ал’ колико су били успешни и вране знају.