Министар Одбране ФБИХ прети Србима ратом и бомбардовањем турским авионима

BiH je protektorat.Čitaj s razumijevanjem.
aham

a srpska je sta? erogena zona tog protektorata? :lol:

rekoh ti dogovori se sa zemljacima koji decidno govore da nije... ali ako jesto kao sto kazes, onda znaci da je smit u pravu i da baja treba da ide u murdelj jer svaki protektorat mora da ima svog kapoa i da ga svi zitelji protektorata slusaju.

aham

a srpska je sta? erogena zona tog protektorata? :lol:

rekoh ti dogovori se sa zemljacima koji decidno govore da nije... ali ako jesto kao sto kazes, onda znaci da je smit u pravu i da baja treba da ide u murdelj jer svaki protektorat mora da ima svog kapoa i da ga svi zitelji protektorata slusaju.
Šmita se u Republici Srpskoj ne pita za mišljenje.On je visoki predstavnik muslimanima.Osim toga nelegalan je,nije prošo u vijeću bezbjednosti UN,ko i svi njegovi prethodnici.

Šmita se u Republici Srpskoj ne pita za mišljenje.On je visoki predstavnik muslimanima.Osim toga nelegalan je,nije prošo u vijeću bezbjednosti UN,ko i svi njegovi prethodnici.
ako baja tako kaze onda je tako jer baja je glavni za sva spoljnopoliticka pitanja protektorata, jednom recju svetska faca koja je prosla sve faze od komuniste do nacionaliste :rotf:

da mi je znati sto je onda pravio privatne dilove sa esdaunom britanskim obavestajcem koji je isto bio upravnik pre ovoga :hahaha:

srbine...samo cu ti reci da ste u srpskoj na***** a da toga niste ni svesni...sa bajom na celu. bila tema sto rece ledeni, neko to zna odmah, a neko nece znati ni 5 minuta pre nego mu se desi.

ako baja tako kaze onad je tako jer baja je glavni za sva spoljnopoliticka pitanja protektorata, jednom recju svetska faca koja je prosla sve faze od komuniste do nacionaliste :rotf:

da mi je znati sto je onda pravio privatne dilove sa esdaunom britanskim obavestajcem koji je isto bio upravnik pre ovoga :hahaha:
Dodik i je najjači političar u BiH.
Sad drugi je par cipela što to tebi nije pravo.
Naviknut ćeš se s vremenom,isto ko i muslimani. :mrgreen:

Ne znam, on spominje nekakav teret, ne bombe.

Od fejk Gučija do parfema koji traju do pranja ruku, pametnih satova što ne znaju da mere vreme i šminke sa efektom iznenađenja, turska ekskluziva u punom sjaju ;)

не прави се блесав

сви знамо какав терет избацују војни авиони

Zukan je prvi u svijetu koju razvija bezletjelične pilote.
Čovjek obučava pilote a nema avione...
Imam osjećaj da Žan Pjer želi bit prvi Helezov pilot.:mrgreen:
Podsjeća na Džemala Bjedića kad je reko pilotu,daj bolan da i ja malo vozim.:rotf:

Ако сам ја добро сконтао Зукан Хелез прети Србима ратом, тј да ће његови Бошњаци платити Турцима да нас бомбардују?

Zukane bolan, daj da se delimo
pre no što ovo srranje totalno eskalira u klanicu.

Ovo je 21. vek,
toliko lepote na svetu ...
Mani se bolan inata, jer sasvim sigurno
Srbe ne zadržavaš u BiH zbog toga što ih voliš.

Imam osjećaj da Žan Pjer želi bit prvi Helezov pilot.:mrgreen:
Podsjeća na Džemala Bjedića kad je reko pilotu,daj bolan da i ja malo vozim.:rotf:
Procurili detalji sa obuke

82f0d25d4f92bad092fbc23800af36f9.jpg

plus zvuci idotski. platicemo tursku da ovde izruci teret ?

cist kretenluk. da se okrene tema od korupcije, najlakse je udri po nacionalnim tenzijama... tako na vlasti opstaju tamo sve tri age , bakir dodik covic... ai rezimi u regionu. prikriva se korupcija i lopovluk jer narodu starhom zamazujes oci...

kretenluk
Trepni tri puta, da znam da ti nisu hakovali nalog!

Ако сам ја добро сконтао Зукан Хелез прети Србима ратом, тј да ће његови Бошњаци платити Турцима да нас бомбардују?
On u izjavi spominje Srbiju i Hrvatsku, tako da ne znam koju od te dve drzave planira da napadne.

Ako prica o Republici Srpskoj i napad na gradjane BiH; onda je iz ekonomskih i bezbednosnih razloga jeftinije iznajmiti dva metka za gospodina Zukana.
Ostalo bi i za kartu redovnom avionskom linijom da se prenese i njegov “teret” izbaci iznad teritorijalnih voda Turske da nebi doveli niciju bezbednost u opasnost.

У ствари МОБиХ објашњава пучанству да су разгаћени за хеликоптере који могу да лете - на мало чудан начин.

од јуче:
Pogledajte prilog 1721787

По наређењу господина Додика. 😂
Миле подебљава хеликоптерски сервис о трошку БиХ. :lol:

kazi to majkama i jednih i drugih koje naricu nad lesevima svoje dece bilo koje boje, dok se isti politicari najzasluzniji za prosutu krv i danas kurce sa ratnim poklicima
Tako je.
Ne razumem sto obican narod ratuje, umesto da glavni ciljevi budu glave politicara na obe strane.
Naravno tu podrazumevam one politicare koji pozivaju na rat i oruzane akcije.

Back