- Poruka
- 27.752
Što ti znaš da upropastiš temu!Možda picini sokovi skupljaju tkaninu pa se zateže stalno![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Što ti znaš da upropastiš temu!Možda picini sokovi skupljaju tkaninu pa se zateže stalno![]()
krsomi za temeŠto ti znaš da upropastiš temu!

znam nasta sam pomislio kad sam ti video tekst ispod nicka i povezao kako ono kaze dacic..neki ljudi su povezani sa drugim ljudima![]()
Буквално. Ако је већ обукла, носи са самопоуздањем као да си најлепша на свету, прекрсти ноге са нејебавајућим изразом на лицу...problem je sto nema sta da se nateze..to je meni hit.. suknja je dugacka koliko je dugacka..nema tu gore dole...a opet natezu..sestro , onda je nemoj obuci.
ako si se vec odlucila da je nosis, onda je nosis kao i svaku drugu haljinu, suknju ili pantalone..Буквално. Ако је већ обукла, носи са самопоуздањем као да си најлепша на свету, прекрсти ноге са нејебавајућим изразом на лицу...

ove su prane na 120
Obukla sam je da pokažem svoja prelepa kolena a ne butkiceako si se vec odlucila da je nosis, onda je nosis kao i svaku drugu haljinu, suknju ili pantalone..
ne razmisljas da li se nesto vidi ili ne jer prosto..tvoja odluka je bila da obuces nesto gde moze nesto da se vidi.
a sta znaci 1cm da li se butina vidi vise ili manje?Pa suknja/haljina se nekad podiže i dok se hoda, i šta će čovEk, tj. žena.. mora spuštat.![]()
onda uzmes onu do iznad kolenaObukla sam je sa pokažem svoja prelepa kolena a ne butkicea onda se desi da sevaju i deblje butkice
![]()

sad je matora baba![]()
sorry if repost

Nećeš verovati da i takve umeju da se podignu kad sediš. Rekla bih ti, probaj al mi zvuči čudnoonda uzmes onu do iznad kolena![]()
Suosećam sa njima.Ni meni to nikada neće biti jasno, na moru uvek sednem tako da mi iz šorca ispadne jaje pred devojkama razume se.![]()
mogu da pogledamNećeš verovati da i takve umeju da se podignu kad sediš. Rekla bih ti, probaj al mi zvuči čudno![]()

meni deluje da je mario u kuci manji od makovog zrna...Suosećam sa njima.
Mogu to da potpišem.meni deluje da je mario u kuci manji od makovog zrna...
onda guglaj sharon stone daughtersad je matora baba![]()
I to samlevenog.meni deluje da je mario u kuci manji od makovog zrna...