- Poruka
- 131.839
dok sa druge strane - TIMogu to da potpišem.
e ti vec nosis kais u stanu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dok sa druge strane - TIMogu to da potpišem.
Vrlo brzo se sprijateljimo posle toga ide priča kako sam nevin sa 30+ godina pa seksSuosećam sa njima.
a onda si stvarno baksuz, 3 a nijedno deteaaa???
![]()
iako ne vidim što matorki fali 
Zasto devojke oblace mini suknje i onda kad sednu ih natezu kao da nesto pokriju a nema materijala ni za 1 cm da se pomere duze![]()
A jednostavno ide na živce kad se diže.. suknja.a sta znaci 1cm da li se butina vidi vise ili manje?
Saću da probamKada je suknja u pitanju uvek ima šta da se nategne.
Koliko se podigne toliko možeš da je spustiš sa kukova.
![]()
![]()
sorry if repost
Ni meni to nikada neće biti jasno, na moru uvek sednem tako da mi iz šorca ispadne jaje pred devojkama razume se.![]()
Zato što pojma nemaju da su bar tri puta više seksi u njegovoj košulji/majici ...Zasto devojke oblace mini suknje i onda kad sednu ih natezu kao da nesto pokriju a nema materijala ni za 1 cm da se pomere duze![]()
I onda je mrmot zavio čokoladu u foliju...Vrlo brzo se sprijateljimo posle toga ide priča kako sam nevin sa 30+ godina pa seks
Sa ženama treba znati i raditi.
Baš takoZasto devojke oblace mini suknje i onda kad sednu ih natezu kao da nesto pokriju a nema materijala ni za 1 cm da se pomere duze![]()
Mozda radi sigurnosti da im se suknja ne podigne gore previse a one da nisu toga ni svesne.Zasto devojke oblace mini suknje i onda kad sednu ih natezu kao da nesto pokriju a nema materijala ni za 1 cm da se pomere duze![]()
ali poenta je da bukvalno nista ne navuku jer nema sta da se navlaci.Mozda radi sigurnosti da im se suknja ne podigne gore previse a one da nisu toga ni svesne.![]()
Ok. Šta misliš zašto to rade? Zašto se tako oblače?ali poenta je da bukvalno nista ne navuku jer nema sta da se navlaci.
Plus nemaju ništa dole za razliku od nas, lično sam se uverio nekoliko puta.Zasto devojke oblace mini suknje i onda kad sednu ih natezu kao da nesto pokriju a nema materijala ni za 1 cm da se pomere duze![]()
zato i pitam..sto navalce..Ok. Šta misliš zašto to rade? Zašto se tako oblače?
Veruj mi da minić nije udobno nositi, prijatnija je trenerka, farmerke, i sl.
Zaključi sam.
Odmah zoves ortake u pomoc a brate