- Poruka
- 131.837
Zasto devojke oblace mini suknje i onda kad sednu ih natezu kao da nesto pokriju a nema materijala ni za 1 cm da se pomere duze 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa valjda ti znaš koliko taj 1cm može da bude potreban.Zasto devojke oblace mini suknje i onda kad sednu ih natezu kao da nesto pokriju a nema materijala ni za 1 cm da se pomere duze![]()
zasto bih ja znao?Pa valjda ti znaš koliko taj 1cm može da bude potreban.

Pa za toliko ti se podignu nogavice pantalona kada sedneš.zasto bih ja znao?
mislio sam da zene razlikuju 1cm vise ili manje![]()
problem je sto nema sta da se nateze..to je meni hit.. suknja je dugacka koliko je dugacka..nema tu gore dole...a opet natezu..sestro , onda je nemoj obuci.Mislim... ovaj... Taman da ne otkrije goozoo kada sedneš, a suknja se podigne.
a zasto devojke nose mini suknje?Pa za toliko ti se podignu nogavice pantalona kada sedneš.
Kada stojiš ne vide ti se čarape, a kada sedneš vide?
Kada je suknja u pitanju uvek ima šta da se nategne.problem je sto nema sta da se nateze..to je meni hit.. suknja je dugacka koliko je dugacka..nema tu gore dole...a opet natezu..sestro , onda je nemoj obuci.

Nisu gledale sastav materijala prilikom kupovine suknjeZasto devojke oblace mini suknje i onda kad sednu ih natezu kao da nesto pokriju a nema materijala ni za 1 cm da se pomere duze![]()
znam nasta sam pomislio kad sam ti video tekst ispod nicka i povezao kako ono kaze dacic..neki ljudi su povezani sa drugim ljudimaNe znam ja na šta si ti pomislio.
I srećni su kada je ta veza neraskidiva.znam nasta sam pomislio kad sam ti video tekst ispod nicka i povezao kako ono kaze dacic..neki ljudi su povezani sa drugim ljudcima![]()

ma samo sam perverznih misliI srećni su kada je ta veza neraskidiva.
Znam da znaš i znam zašto znaš i kako znaš jer si ti jedna pametnica.![]()

Ranije sam non stop nosila kratke suknje i dan danas me zezaju koleginice u firmi: Dodje u sakou i kratkoj suknji i svi se pitamo kako funkcioniše. Krene da uzme registrator sa dna ormara i ja je gledam kako će - uspe da se sagne i da se ništa ne vidi, majku joj!a zasto devojke nose mini suknje?
da im se vide noge..nema drugog obrazlozenja niti razloga..dakle.. sta da nateze kad nema materijala.
komsa ti nije kulturanDopičnjak kako zove moj komšija![]()

Da da, ignorišem ih, primetio si.ma samo sam perverznih misli![]()
Da ne gledaš gdje gledaš ne bi primijetio to...Zasto devojke oblace mini suknje i onda kad sednu ih natezu kao da nesto pokriju a nema materijala ni za 1 cm da se pomere duze![]()

Da ne gledaš gdje gledaš ne bi primijetio to...![]()
Ranije sam non stop nosila kratke suknje i dan danas me zezaju koleginice u firmi: Dodje u sakou i kratkoj suknji i svi se pitamo kako funkcioniše. Krene da uzme registrator sa dna ormara i ja je gledam kako će - uspe da se sagne i da se ništa ne vidi, majku joj!