Mini američke palačinke

upravo gotove :D

po strkinom receptu..sve 5

super su ispale...svaka mi cast :mrgreen:

20201101_001357.jpg

Нису препечене, до светла је, али мени су преукусне без ичега, моји су јели са домаћим џемом од купина.
ja sam i eksperimentisao sa tim receptom i u testo umesto secera stavio so, kulen i sitan sir i mnogo je dobro ispalo.. :)

napravicu ovih dana opet pa kacim...dobar jioj je recept za sve varijante

Ja sam htela da okačim moj recept, ali sam utvrdila da je isti kao Strkin. S tim da merim nekom srednjom šoljom za kafu, a posebno mutim belanca, pa ih na kraju umešam u sve drugo. Nekad malo smanjim šećer, pa jedem sa pavlakom ili ajvarom ili tako nečim, ali generalno mi nije problem što su malo slatkaste, a jedem ih sa nečim slanim. :rumenko:

Ja sam htela da okačim moj recept, ali sam utvrdila da je isti kao Strkin. S tim da merim nekom srednjom šoljom za kafu, a posebno mutim belanca, pa ih na kraju umešam u sve drugo. Nekad malo smanjim šećer, pa jedem sa pavlakom ili ajvarom ili tako nečim, ali generalno mi nije problem što su malo slatkaste, a jedem ih sa nečim slanim. :rumenko:
fora je na da pravis bez secera pa da mazes ko 'lebac, nego da od toga pravis testo .. mnogo je dobro :)

a to sto posebno mutis belance..pravis se vazna .. nije lepo..ne...neee :ljutko:

Back