- Poruka
- 128.111
ja sam jednom u pekari dobio kroasan sa sunkom i kackavlajme prekiven cokoladomMisliš, čajna unutra, a krem gore?![]()
verovatno su pomesali plehove

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja sam jednom u pekari dobio kroasan sa sunkom i kackavlajme prekiven cokoladomMisliš, čajna unutra, a krem gore?![]()
E to je nešto! Pamtićeš ga dok si živ.ja sam jednom u pekari dobio kroasan sa sunkom i kackavlajme prekiven cokoladom
verovatno su pomesali plehove![]()
Кључно је како коме, мила душа, мора да много воли домаћицу@mina68 , nemoj tužića, to je zapravo lepa i smešna priča. Dobro, kako kome, ali opet...![]()
Paaa, više domaćičinu ćerku, ali da, pa ako to nije dokaz ljubavi, ja stvarno ne znam.Кључно је како коме, мила душа, мора да много воли домаћицу![]()
Аааа, схватам, тестирала га таштаPaaa, više domaćičinu ćerku, ali da, pa ako to nije dokaz ljubavi, ja stvarno ne znam.
Mislim, meni je i dalje smešno, svaki put.![]()
A nije namerno. Došla joj sestra, pa kao da joj pomogne oko sređivanja, pomeša kutije za šećer i so.Аааа, схватам, тестирала га ташта![]()
Аха, важиA nije namerno. Došla joj sestra, pa kao da joj pomogne oko sređivanja, pomeša kutije za šećer i so.
molim da ne spamujete ovu divnu temu![]()