Bolja Srbija
Ističe se
- Poruka
- 2.378
Imam svoje izvore
A dosta i saznam na krsti,i da neću da saznam saznam![]()
Pa onda ništa nisi postigao što izbegavaš TV i NOVINE .... na krsti te čak i farma stigla

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imam svoje izvore
A dosta i saznam na krsti,i da neću da saznam saznam![]()
Pa, ratovali su i Hrvati u istom tom ratu, i to na svojoj teritoriji, pa nisu u ovakvoj bedi kao mi.
U pravu ste svi i ja se slazem...medjutim, veca konkurentnost i veca potrosnja obaraju cene...mi nemamo nijedno ni drugo...bice nize kada se otvorimo, skinemo carine, povecamo izvoz, povecamo potrosnju...i da, najvaznije, iz epruvete izvucemo casne politicare![]()
Mislim da RADI TOGA nisam opsednut politikom i da imam mnogo zdraviji stav prema tome nego većina ovdePa onda ništa nisi postigao što izbegavaš TV i NOVINE .... na krsti te čak i farma stigla![]()
![]()
Zar baš uvek moraš da lupaš?Rat Srbiju može da košta za objekte i infrastrukturu koji se ionako ne grade.A šta je sa cenama uvozne robe koje su sa carinom i akcizama od duplo pa do više puta više nego u državama porekla?
Ne može otvaranje jer mi ne želimo da izgubimo svoj identitet i ne želimo da naša preduzeća i radnike uništi jeftina roba iz EU.
Kako do sad nisi naučila?![]()
Fuj, fuj fuj...
Ono sto je ovde najskuplje, a to je hrana, u zapadnoj evropi je dostupno svakom i moze za svoju platu bar da se hrani i da plati osnovne troskove, ako vec nema za vise.
Druge stvari mozda jesu skuplje i nije ni njima sve lako dostupno, ali hrana jeste i to zna svako ko je bar jednom putovao u neku zapadnu zemlju i setao po prodavnicama
Јел' теби име Милка?Nikako mi se ekonomska glupost ne moze utuviti u glavu...
Da je jeftinije sve van - jeste, da nam drzavu vode dva tajkuna - vode, da mi ne zelimo da promenimo - ne zelimo...nema tu dalje price...kakvi smo samo jedni prema drugima tako i prolazimo, region spram regiona, nemam komentar na odnos koji je ispod svakog postovanja...nije nam Milosavljevic skinuo zavesu sa ociju i kazao ono sta sami ne znamo...
veca potrosnja obaraju cene...mi nemamo nijedno ni drugo...bice nize kada se otvorimo, skinemo carine, povecamo izvoz, povecamo potrosnju...i da, najvaznije, iz epruvete izvucemo casne politicare![]()
Cene i ne moramo da poredimo, iste su ili veće od evropskih, samo su nam plate mizerne u odnosu na evropske.Litar jestivog ulja u nemačkoj je 0.75€, kod nas takodje,al kod nas plata 200-300€ a tamo 2000-3000€
Mislim da RADI TOGA nisam opsednut politikom i da imam mnogo zdraviji stav prema tome nego većina ovde
Što ne znači da stvari o kojima ne komentarišem ne znam![]()
Hrvati, a narocito Slovenci su POKRIVENI nemackim parama ISPOD STOLA.
Kako je Evropa i Nemacka zapali u krizu, od kako je papa u nemilosti NSP-a, a Hrvatskoj se dug nagomilao vise nego Srbiji - ne bi im bio u kozi.
Ovo sto MOMENTALNO imaju vise plate od Srba je stvar INERCIJE.
Uskoro ce i oni biti SVOJ NA SVOME.
Gore nego Srbi.
Zar ti to ne osecas po naglom otopljenju kod Hrvata na svim frontovima?
A sta mislis odakle Srbija placa naftu, automobile, delove za masine, medjunarodne obaveze, vojsku, predstavnistva u inostranstvu, ambasade....
ODAKLE PLACA RATE KREDITA koje svakodnevno pristizu?
Placa iz CENA PROIZVODA na svom trzistu, iz svakojakih poreza, iz STANDARDA LJUDI jednostavno.
Srpska vlada vuce sve IZNUDJENE POTEZE.
U kasi nema ni za ukrasti.
Jesu oni prezaduženi, ali država im se koliko god može bori da ne budu gladni, tako što njihove "miškoviće" drže na uzdi.
Svakom bi preporučio da ne gleda...Nisam ni sumnjao u tvoje znanje....šalio sam se malo![]()
Ali ima milijarda i stotrideset miliona € za bacanje za održavanje veštačkog kursa.
....svima vama- morate da shvatite da je hrana relativno skupa zbog previsokih cena nafte ,djubriva, pesticida- bez kojih je nemoguce bilo sta gajiti jer su nam ubacili mnoge bolesti i stetocine,kao i semena i poreza i ostalog....a ,koji su pod striktnim monopolima ovog diktatorskog rezima.
Administracija se ugradjuje u cenu kostanja ovih proizvoda, sledeci put prst na celo i birajte onoga ciji cete teret najlakse nositi na grbaci, 4 godine je predug period ,2-3 greske i prodje mladost i zivot.
Која год да си,теби је лепо.Preciziraj prezime - Canic ili Forcan he![]()
E vidis Done u kapitalizmu NE POSTOJI MEHANIZAM postenije raspodele.
O tome se radi.
On postoji samo u socijalizmu.
U kapitalizmu nema nacina da se bogati zakonski zaustave da ne uvecavaju svoje bogatstvo dok siromasni osiromasavaju dalje.
U kapitalizmi je PRIVATNO SVETINJA, pa ma koliko ono bilo.
I NIKO NE SME da ga dira!
Mila, ne obara inflaciju potrosnja vec VECA PROIZVODNJA.
Veca potrosnja, ako nije povezana sa vecom proizvodnjom, naduvava inflaciju.
Ima novaca - nema proizvoda. Onoga sto ima - cena raste....
A sto se tice politicara, smeo bih da se kladim da NI JEDNI ne bi bili bolji od ovih koji su sada.
Jer politicari u Srbiji ne vode politiku, vec politika vodi njih.
I to NIKO na svetu ne bi mogao da promene u okviru sistema koji u Srbiji danas postoji (liberalni (siromasno-divlji) kapitalizam i demokratija)