Milosavljević: Ne porediti cene

U Srbiji se takvi mogu izbrojati na prste jedne ruke.

Тачно, а приватно НЕ МОЖЕШ да радиш било шта - јер је закон тако срочен и тако утаначен да једино пролазиш ако си неки функционер жуто-црвене банде. Ако се овде десило да бивши високи функционери УДБ-е и ДБ-а данас овде изигравају бизМисмене са вишемилионским капиталом којим су покуповали пола Србије а оно што нису успели да купе бан-бадава то су уништили - све је јасно. :cool:

Mi imamo psiholoski defekt: uvek u NASEM bogatom coveku vidimo - lopova.

Jer u Srbiji su bogati ljudi uvek bili cinkarosi i saradnici okupatora i uvek su nesto muvali protiv NARODA...Pa su se odatle ogrebali...

Od Turaka do kraja komunizma...

To shvatanje je PODSVESNO ostalo u GENIMA...

Eto, bilo koga sam pitao da li ima neko da se u Srbiji posteno obogatio odgovor je uvek isti: NEMA!

(a to ipak nije moguce)

Ако дозволиш да употребим један цитат:

Danas kako je u Srbiji - ne znam.

http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=14194447&postcount=51

On je naglasio i da zna da su trenutno neki proizvodi kod nas skuplji nego u svetu, ali je dodao i da ima i obrnutih slučajeva.

Upitan da li zna da ima proizvoda koji su u drugim zemljama mnogo jeftiniji nego kod nas, ministar je odgovorio da su ta poređenja nezahvalna i da mora da se vidi da li je reč o nekoj akciji, sezonskom popustu ili nečemu sličnom.

.

Nikad mi nije bilo jasno zasto tog coveka i dalje drze na funkciji ministra trgovine.

Osim sto daje ovakve netacne izjave, nista nije uradio na pojeftinjenju namirnica, ostalu robu i da ne pominjem.

Konacno, kakva je to funkcija ministra trgovine kad monopolisti diktiraju cene u sprezi sa drzavom? Krajnje bespotrebna.

Nikad mi nije bilo jasno zasto tog coveka i dalje drze na funkciji ministra trgovine.

Osim sto daje ovakve netacne izjave, nista nije uradio na pojeftinjenju namirnica, ostalu robu i da ne pominjem.

Konacno, kakva je to funkcija ministra trgovine kad monopolisti diktiraju cene u sprezi sa drzavom? Krajnje bespotrebna.

Zato što je politički podoban ...ćuti i radi šta kaže BOKI 14

Beograd -- Poređenja cena proizvoda u Srbiji i sa cenama tih proizvoda u drugim zemljama su nezahvalna, kaže ministar trgovine u Vladi Srbije Slobodan Milosavljević.

On je naglasio i da zna da su trenutno neki proizvodi kod nas skuplji nego u svetu, ali je dodao i da ima i obrnutih slučajeva.

Upitan da li zna da ima proizvoda koji su u drugim zemljama mnogo jeftiniji nego kod nas, ministar je odgovorio da su ta poređenja nezahvalna i da mora da se vidi da li je reč o nekoj akciji, sezonskom popustu ili nečemu sličnom.

Milosavljević je najavio da će se iduće godine, počev od 1. januara, u saradnji sa Zavodom za statistiku krenuti u praćenje nove potrošačke korpe, koja će biti usklađena sa statistikom Evropske unije (Evrostat) i da će se na taj način otkloniti mnoge nedoumice oko cena.

"Za sve ono što dajemo kao izveštaj o kretanju kupovne moći i cena imaćemo i mesečnu potvrdu i Evrostata. Mislim da će tada biti manje nedoumica o tome da li je neka roba u Srbiji skupa ili jeftina", rekao je Milosavljević.

Ministar trgovine i usluga Srbije Slobodan Milosavljević kaže i da neće biti ugrožena projektovana stopa inflacije od šest plus-minus dva odsto za ovu godinu. On je dodao i da se do kraja godine očekuje i pojeftinjenje goriva.

http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2010&mm=06&dd=09&nav_id=437327

Не поредите цене код нас и у иностранству јер ћете доћи само до једног закључка а то је да нас наш државни апарат бескрупулозно пљачка.А зашто то раде?...па зато што су неспособни и неквалификовани да раде било шта осим да краду.Пример:кренули су да ''граде'' јефтине станове,па ни то не могу.Они који су покрали све паре Србији су рекли ''но,но!'',прво ми морамо да продамо новосаграђене станове по 2000-2500е квадрат а после ћемо да зидамо нове по новим вишим ценама и да још криминалније пљчкамо овај народ који ћути и трпи криминал.
Jel normalno da je hleb skuplji od paklice cigara?Jel normalno da je litar mleka skuplji od litra rakije?
Ovaj ministar je budala...
u stvari ne,on je pametan jer se duvanom i alkoholom narodu najlakshe zamazu ochi da ne vide sta se oko njih deshava.

Jer je lobi koji stoji iza njega jak ko crna zemlja:cool:
On i ne radi na pojeftinjenju pre na obrnutom...
Liberalno zamišljena,možda u redu u normalnom društvu poput Švajcarske ali kod nas...

On svakako radi neke stvari koje privlače strane investicije i olakšavaju poslovanje stranih firmi ali ga za interese radnika i upropašćene srednje klase recimo,živo zabole.Uostalom i on sam ima neki privatni biznis gleda čovek samo svoje du*e....

Kažem ti ja dolaze...Dolazi ih dosta...Al su iz te kategorije pa niko i ne proverava kolko se na primer D.O.O u stranom vlasništVu svaki dan registruje,samo u BG da ne idemo dalje...Mnogi bi se iznenadili...Ovde se ništa ne kontroliše a ako stranac i dođe sa idejom da radi pošten biznis ovde GA ubiju u pojam pa MORA da posegne za korupcijom.

Poslednja izmena:

Премијер и сви министри су само - украсно цвеће ... фикуси, филадендрони ...
Њихове смушене појаве, небулозне приче, нерад, додворавање председнику ... служе само једној сврси - да се институција што више медијски истакне, да докаже свим неверним Томама да је он све и свја у земљи Србији !

Садашњи председник, премијер, министри ... су непотребне функције.
Монополисти су ти који владају Србијом. Мишко председник, Беко, Дракулић, Костић потпредседници, министри Матић, Спасојевић, Бабовић, Ницовић, Пецони, Чуме, Јевросимовић, Митровић ....

Kažem ti ja dolaze...Dolazi ih dosta...Al su iz te kategorije pa niko i ne proverava kolko se na primer D.O.O u stranom vlasništVu svaki dan registruje,samo u BG da ne idemo dalje...Mnogi bi se iznenadili...Ovde se ništa ne kontroliše a ako stranac i dođe sa idejom da radi pošten biznis ovde GA ubiju u pojam pa MORA da posegne za korupcijom.

Znam.

Премијер и сви министри су само - украсно цвеће ... фикуси, филадендрони ...
Њихове смушене појаве, небулозне приче, нерад, додворавање председнику ... служе само једној сврси - да се институција што више медијски истакне, да докаже свим неверним Томама да је он све и свја у земљи Србији !

Садашњи председник, премијер, министри ... су непотребне функције.
Монополисти су ти који владају Србијом. Мишко председник, Беко, Дракулић, Костић потпредседници, министри Матић, Спасојевић, Бабовић, Ницовић, Пецони, Чуме, Јевросимовић, Митровић ....

Pa zasto ih onda placamo?

Back