- Poruka
- 499
Тачно, али ти примери су занемарљиви.
U Srbiji se takvi mogu izbrojati na prste jedne ruke.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Тачно, али ти примери су занемарљиви.
U Srbiji se takvi mogu izbrojati na prste jedne ruke.
Tebe ćemo za ministra pravde.Pametnija si od Malovićke.
Mi imamo psiholoski defekt: uvek u NASEM bogatom coveku vidimo - lopova.
Jer u Srbiji su bogati ljudi uvek bili cinkarosi i saradnici okupatora i uvek su nesto muvali protiv NARODA...Pa su se odatle ogrebali...
Od Turaka do kraja komunizma...
To shvatanje je PODSVESNO ostalo u GENIMA...
Eto, bilo koga sam pitao da li ima neko da se u Srbiji posteno obogatio odgovor je uvek isti: NEMA!
(a to ipak nije moguce)
Danas kako je u Srbiji - ne znam.
Ograniceni kapitalizam nigde ne postoji.
Cim je ogranicen - nije vise kapitalizam.
Tako je.
Ne smemo biti kochnichari promena, skeptici i malodusni kritizeri svih tih ljudi koji rade po osamsto sati dnevno, pa zato i imadu
On je naglasio i da zna da su trenutno neki proizvodi kod nas skuplji nego u svetu, ali je dodao i da ima i obrnutih slučajeva.
Upitan da li zna da ima proizvoda koji su u drugim zemljama mnogo jeftiniji nego kod nas, ministar je odgovorio da su ta poređenja nezahvalna i da mora da se vidi da li je reč o nekoj akciji, sezonskom popustu ili nečemu sličnom.
.
Nikad mi nije bilo jasno zasto tog coveka i dalje drze na funkciji ministra trgovine.
Osim sto daje ovakve netacne izjave, nista nije uradio na pojeftinjenju namirnica, ostalu robu i da ne pominjem.
Konacno, kakva je to funkcija ministra trgovine kad monopolisti diktiraju cene u sprezi sa drzavom? Krajnje bespotrebna.
Jel normalno da je hleb skuplji od paklice cigara?Jel normalno da je litar mleka skuplji od litra rakije?Beograd -- Poređenja cena proizvoda u Srbiji i sa cenama tih proizvoda u drugim zemljama su nezahvalna, kaže ministar trgovine u Vladi Srbije Slobodan Milosavljević.
On je naglasio i da zna da su trenutno neki proizvodi kod nas skuplji nego u svetu, ali je dodao i da ima i obrnutih slučajeva.
Upitan da li zna da ima proizvoda koji su u drugim zemljama mnogo jeftiniji nego kod nas, ministar je odgovorio da su ta poređenja nezahvalna i da mora da se vidi da li je reč o nekoj akciji, sezonskom popustu ili nečemu sličnom.
Milosavljević je najavio da će se iduće godine, počev od 1. januara, u saradnji sa Zavodom za statistiku krenuti u praćenje nove potrošačke korpe, koja će biti usklađena sa statistikom Evropske unije (Evrostat) i da će se na taj način otkloniti mnoge nedoumice oko cena.
"Za sve ono što dajemo kao izveštaj o kretanju kupovne moći i cena imaćemo i mesečnu potvrdu i Evrostata. Mislim da će tada biti manje nedoumica o tome da li je neka roba u Srbiji skupa ili jeftina", rekao je Milosavljević.
Ministar trgovine i usluga Srbije Slobodan Milosavljević kaže i da neće biti ugrožena projektovana stopa inflacije od šest plus-minus dva odsto za ovu godinu. On je dodao i da se do kraja godine očekuje i pojeftinjenje goriva.
http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2010&mm=06&dd=09&nav_id=437327
Не поредите цене код нас и у иностранству јер ћете доћи само до једног закључка а то је да нас наш државни апарат бескрупулозно пљачка.А зашто то раде?...па зато што су неспособни и неквалификовани да раде било шта осим да краду.Пример:кренули су да ''граде'' јефтине станове,па ни то не могу.Они који су покрали све паре Србији су рекли ''но,но!'',прво ми морамо да продамо новосаграђене станове по 2000-2500е квадрат а после ћемо да зидамо нове по новим вишим ценама и да још криминалније пљчкамо овај народ који ћути и трпи криминал.
Jer je lobi koji stoji iza njega jak ko crna zemljaNikad mi nije bilo jasno zasto tog coveka i dalje drze na funkciji ministra trgovine.
Osim sto daje ovakve netacne izjave, nista nije uradio na pojeftinjenju namirnica, ostalu robu i da ne pominjem.
Konacno, kakva je to funkcija ministra trgovine kad monopolisti diktiraju cene u sprezi sa drzavom? Krajnje bespotrebna.
Jer je lobi koji stoji iza njega jak ko crna zemlja
On i ne radi na pojeftinjenju pre na obrnutom...
Liberalno zamišljena,možda u redu u normalnom društvu poput Švajcarske ali kod nas...
Премијер и сви министри су само - украсно цвеће ... фикуси, филадендрони ...Nikad mi nije bilo jasno zasto tog coveka i dalje drze na funkciji ministra trgovine.
Kažem ti ja dolaze...Dolazi ih dosta...Al su iz te kategorije pa niko i ne proverava kolko se na primer D.O.O u stranom vlasništVu svaki dan registruje,samo u BG da ne idemo dalje...Mnogi bi se iznenadili...Ovde se ništa ne kontroliše a ako stranac i dođe sa idejom da radi pošten biznis ovde GA ubiju u pojam pa MORA da posegne za korupcijom.
Премијер и сви министри су само - украсно цвеће ... фикуси, филадендрони ...
Њихове смушене појаве, небулозне приче, нерад, додворавање председнику ... служе само једној сврси - да се институција што више медијски истакне, да докаже свим неверним Томама да је он све и свја у земљи Србији !
Садашњи председник, премијер, министри ... су непотребне функције.
Монополисти су ти који владају Србијом. Мишко председник, Беко, Дракулић, Костић потпредседници, министри Матић, Спасојевић, Бабовић, Ницовић, Пецони, Чуме, Јевросимовић, Митровић ....