Miloša Bikovića napali zbog objave iz Hrvatske: "Starleto, letuješ gde su KLALI SRBE!"

Сељачић је морао да објави на друштвеној мрежи где је и шта ради. Сад се чуди шта то би.
Pa ne znamo da li se čudi , naime uvodni tekst sadrži samo reakcije nekih anonimnih klošara sa twitera,a sam Biković se nije očitovao o ovom slučaju . Možda čeka da se vrati sa mora ,ili ga boli qurac ,al ne verujem pošto je dečko očigledno željan pažnje i tog domoljubnog imidža u javnosti . Recimo pre dve- tri nedelje je donirao deo honorara u nekoj seriji u kojoj treba da glumi za porodica stradalih na Kosovu , a onda je tu vest on sam objavljivao i širio na društvenim mrežama , fazon - vidite me što sam do jaja human !! :lol:

Pa ne znamo da li se čudi , naime uvodni tekst sadrži samo reakcije nekih anoninih klošara sa twitera,a sam Biković se nije očitovao o ovom slučaju . Možda čeka da se vrati sa mora ,ili ga boli qurac ,al ne verujem pošto je dečko očigledno željan pažnje i tog domoljubnog imidža u javnosti . Recimo pre dve- tri nedelje je donirao deo honorara u nekoj seriji u kojoj treba da glumi za porodica stradalih na Kosovu , a onda je tu vest on sam objavljivao i širio na društvenim mrežama , fazon - vidite me što sam do jaja human !!
Da, u Rusiji su mu isprali mozak i pretvorili u Suverenistu, najveće zlo današnjeg sveta.

Mati Pelosija roni suze.

Da, u Rusiji su mu isprali mozak i pretvorili u Suverenistu, najveće zlo današnjeg sveta.

Mati Pelosija roni suze.
Ništa , pošto je sjebao sada sa ovim letovanjem ostaje mu samo da se zamonaši,pokaje i ode da se bori u Donbas za Krst časni i slobodu zlatnu ,ili da moli kod pokojne Borke i besmrtne Latinke da ga prime u Drugu Srbiju .

Ništa , pošto je sjebao sada sa ovim letovanjem ostaje mu samo da se zamonaši,pokaje i ode da se bori u Donbas za Krst časni i slobodu zlatnu ,ili da moli kod pokojne Borke i besmrtne Latinke da ga prime u Drugu Srbiju .

Da,

nakon ovog letovanja strahujem da ga ruski ambasador Buljašinski više neće zvati na Paradu Ponosa 09.05.

Jadran je Jadran, Crno more ni do kolena. Losmi zna to od malih nogu.
Pa to je teško , naime ja sam jedno 5 godina stariji od njega pa jedva kroz maglu pamtim poslednje letovanje tamo 89' baš isto tu negde oko Poreča . Njegova generacija pamti već onaj Jadran devedesetih poznat po prenarpanim plažama u Sutomoru ,Buljarici , govnima koja plivaju u moru , vodi iz česme od koje završiš na infuziji,Mirno spavaj nano i ne volim te Alija koji trešte iz bašti lokala,deponija pored magistrale i kravama što šetaju po plaži uveče.

stvarno me zanima koji profil idiota letuje u hrvatskoj. treba da razmisljas da li ce neki idiot da te raspali jer pricas ekavicom. Ja sam bio u hrvatskoj i posle sam pricao samo na engleskom. Treba ici u bratske zemlje tursku, grcku, bugarsku.
Trzaju se oni na ulici kad čuju ekavicu:lol:. Ja bio jednom na Pelješcu ono penzija žešća. U jednom restoranu klavir svira,u drugom ozbiljna muzika. Nema gužve na ulici tiho penzionerski. Govorim jednom prijatelju :eh reko da je ovo Crna Gora to bi muzika drmala,to bi bilo bre ribetina beogradski ,a ne ove strankinje štrklje. Iz zaebancije rekoh "bre"...kad pored mene se okrenu mlađi bračni par pogleda me sa takvom mržnjom u očima ko iz filma Pogrešno skretanje.

Trzaju se oni na ulici kad čuju ekavicu:lol:. Ja bio jednom na Pelješcu ono penzija žešća. U jednom restoranu klavir svira,u drugom ozbiljna muzika. Nema gužve na ulici tiho penzionerski. Govorim jednom prijatelju :eh reko da je ovo Crna Gora to bi muzika drmala,to bi bilo bre ribetina beogradski ,a ne ove strankinje štrklje. Iz zaebancije rekoh "bre"...kad pored mene se okrenu mlađi bračni par pogleda me sa takvom mržnjom u očima ko iz filma Pogrešno skretanje.

Шта је било даље? Да ли си им узвратио погледом који сече?

Srboćetnik, mučki provokator. :mrgreen:

Back