Plave krvi, bijela lica. Rađaju se nova dicaNisam u pitanju ja nego tvoji mali ustaščići na plaži, o njima presuđuj i njihovim roditeljima.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Plave krvi, bijela lica. Rađaju se nova dicaNisam u pitanju ja nego tvoji mali ustaščići na plaži, o njima presuđuj i njihovim roditeljima.
Plave krvi, bijela lica. Rađaju se nova dica![]()
Kako ide onaj vic - a kaj to mene briga?"Crvena je krvca bila
Po Kosovu što se lila..."
Plave krvi, bijela lica. Rađaju se nova dica![]()
Kako ide onaj vic - a kaj to mene briga?
Batina ima sva kraja.genocid i etnicko ciscenje doce na naplatu kad tad kao i jasenovac sto je dosao
Da, drže Vučića na vlasti.Будале и веће чудо раде.
Da, drže Vučića na vlasti.
Ustaše ne postoje od 1945. godine. Zabunio si se.Мислиш ли да је неуспела реплика успела да избрише све ригидне будалаштине које усташе праве? Грдно се вараш.
Nije u Srbiji ,tri prsta se kontantno vide na slikama cetnika koji su radili zlocine po Bosni , za dom spremni je izraz koji su ustase preuzeli i zato postao problematican , slicna stvar je i sa tri prsta i zasto bi dizao tri prsta na Hvaru?3 prsta nisu na nikakvom spisku uvredljivih ili zabranjenih znakova
Najbizarnije je to sto najvise smeta onima koji vole kukaste krstove
Treba da tuzi hrvatsku policiju strazburu
Ustaše ne postoje od 1945. godine. Zabunio si se.
Da, upravo sam to pomislio za tvoj komentar.Каква будалаштина!
Da, upravo sam to pomislio za tvoj komentar.
Oho, netko nam je željan predškolskog natjecanja! Ne zamjeri, ali nemam se volje spuštati na tvoju razinu.Прекасно си се сетио. Кад си написао будалаштину имао си 15 минута да се тргнеш.
Јеси ли чуо за накнадну памет?
Oho, netko nam je željan predškolskog natjecanja! Ne zamjeri, ali nemam se volje spuštati na tvoju razinu.![]()
Znam. Često vam je citiram.Знаш ли ону басну кад лисица говори "Кисело је грожђе"?
Znam. Često vam je citiram.![]()
Samo ti nastavi. Još ti čuperak viri iz blata.Видим. И у претходном посту си је интерпретирао.
Samo ti nastavi. Još ti čuperak viri iz blata.![]()
Nastave li tako, nastat će nova izreka "hebeš Srbina bez zatvorskog staža".Što je ovo, svi mrzitelji Hrvatske u Srba navalili u Hrvatsku pa ih stiglo pisanje po društvenom mrežama i forumima protiv Hrvatske. Jedna prijava i odmah dobiju besplatan apartman sa rešetkama.
Očito je i to bolje od boravka u Vučićevoj Srbiji, moglo bi se pomisliti da to namjerno rade.
Pogledajte prilog 1765280
Možda im to poguta karijeru jer su preživjeli "ustaški logor". Dvije tri junačke kako se nisu bojali ispustiti sapun u zatvoru i evo srpskih Thompsona.Nastave li tako, nastat će nova izreka "hebeš Srbina bez zatvorskog staža".![]()