Miloša Bikovića napali zbog objave iz Hrvatske: "Starleto, letuješ gde su KLALI SRBE!"

al bundy

Legenda
Poruka
64.032
Miloša Bikovića napali zbog objave iz Hrvatske: "Starleto, letuješ gde su KLALI SRBE!"
AUTOR: Alo.rs/V.J. DATUM I VREME: 26.07.2020.

Mnogi dočekali "na nož" glumčev izbor za letovanje!

Miloš Biković
Foto: Dejan Briza
Glumac Miloš Biković iskoristio je slobodno vreme da otputuje u susednu Hrvatsku na odmor. Mladi umetnik trenutno se nalazi na Crvenom otoku, a trenutke uživanja deli sa pratiocima na društvenoj mreži Instagram, ali pojedini su ovo dočekali sa negodovanjem.
Biković na današnji dan je podelio dve fotografije nastale na obalama Jadranskog mora.

- Meni ovo jutro ok, ne znam - napisao je glumac, pa se nakon nekoliko sati opet "oglasio":
- Kakvo ostrvo - istakao je Miloš uz zaprepašćeni emotikon u objavi.

Pratioci su se mahom iščuđavali činjenicom da je glumac podelio dve fotografije u istom danu, a u nekoliko komentara su imali izrazito negativno i nacionalističko usmerenje, te su Bikovića prozivali što letuje u Hrvatskoj.
- Starleto / Oluja i Jasenovac za tebe nemaju nikakvu cenu / D*bilčino letuješ na mestu gde su klali Srbe - glase pojedini napadački komentari, ali u poređenju sa pozitivnim i brojem lajkova, sigurno je da nisu ni bili primetni za mladog umetnika.

https://www.alo.rs/vip/popkultura/m...tarleto-letujes-gde-su-klali-srbe/329241/vest

Stigli smo konačno do omiljene letnje teme na Krsti : Istraga , denunciranje i etiketiranje nepodobnih elemenata iz Srbije koji letuju i troše pare u susednoj državi ,nekako baš u vreme oko dana Domovinske zahvalnosti .
Prošle godine smo imali Noleta i SerGeja kao glavne "izdajnike " , realno i očekivano , a sada ipak imamo iznenadjenje - oličenje patriotizma medju inače masovno posrnulim srpskim glumcima letuje na nečemu što se zove Crveni Otok .Ne samo da letuje nego i uživa punim plućima , a ni ne pita se zašto se to baš zove Crveni otok ,od čega li je crven ...:evil:
A baš su na onoj drugoj temi o nekom njegovom kolegi što je snimao neko sranje o Srebenici besedili "Samo nam je Biković pošten ostao " . ..kad eto ti vraga ...

Poslednja izmena od moderatora:
Klali su ljude i u sred Beograda,pa narod zivi tamo i niko ih ne napada.O Zemunu i da ne pricamo.
Da , recimo na dva najposećenija i najpopularnija kupališta u Srbiji , Adi Romaliji i novosadskom Štrandu su bila stratišta i mesta stradanja i zločina . Na ovoj prvoj zloglasni zatvor,pa logor , mesto gde su se izvršavale smrtne kazne sve do pedesetih godina , posebno je bilo aktivno za vreme komunističkog terora neposredno posle rata , kažu da je i Dragoljpče tu skončao u nekoj rupi .
A baš na današnjem Štandu,a ne kako se pogrešno zbog spomenika misli na keju u centru , Madjari su bacali pod led Srbe i Jevreje iz Novog Sada za vreme Racije u zimu 42' .

A spominju Grcku kao neku destinaciju gde treba da se ide a grci su izvrsili pravi genocid nad srbima i proterali nas a bome i ubijali.
Solun je bio grad sa iskljucivo srpskim zivljem i svi su oterani i pobijeni ali se o tome ne zna mnogo.
Raspitajte se ko ne veruje.
u Egejskoj Makedoniji su živeli odnarođeni Srbi..Makedonci koji su se poturčili...Grčka je izvršila razmenu stanovništva sa Turskom i sve te Srbe makedonskog jezika i muslimanske veroispovesti poslala u Tursku, a Egejsku Makedoniju naselila Grcima iz Turske.....zato danas u Turskoj ima više miliona Turaka kojima su koreni srpski

sve ovo je posledica balkanskih ratova pre kojih se Srbija dogovorila sa Grcima i Bugarima o podeli Makedonije umesto da polaže pravo na celu Makedoniju..

što se tiče Bikovića, njegovo pravo je da na odmor ide gde hoće... ima puno normalnih Hrvata koji ne mrze Srbe...šteta je što je toliko zle krvi između Hrvata i Srba koji govore praktično istim jezikom..nešto kao između Ukrajinaca i Rusa koje je takođe zapad uspeo da posvađa..

Poslednja izmena:

Miloš Biković
Glumac Miloš Biković iskoristio je slobodno vreme da otputuje u susednu Hrvatsku na odmor. Mladi umetnik trenutno se nalazi na Crvenom otoku, a trenutke uživanja deli sa pratiocima na društvenoj mreži Instagram, ali pojedini su ovo dočekali sa negodovanjem.
Biković na današnji dan je podelio dve fotografije nastale na obalama Jadranskog mora.

- Meni ovo jutro ok, ne znam - napisao je glumac, pa se nakon nekoliko sati opet "oglasio":

Pratioci su se mahom iščuđavali činjenicom da je glumac podelio dve fotografije u istom danu, a u nekoliko komentara su imali izrazito negativno i nacionalističko usmerenje, te su Bikovića prozivali što letuje u Hrvatskoj.
- Starleto / Oluja i Jasenovac za tebe nemaju nikakvu cenu / D*bilčino letuješ na mestu gde su klali Srbe - glase pojedini napadački komentari, ali u poređenju sa pozitivnim i brojem lajkova, sigurno je da nisu ni bili primetni za mladog umetnika.

https://www.alo.rs/vip/popkultura/m...tarleto-letujes-gde-su-klali-srbe/329241/vest

Stigli smo konačno do omiljene letnje teme na Krsti : Istraga , denunciranje i etiketiranje nepodobnih elemenata iz Srbije koji letuju i troše pare u susednoj državi ,nekako baš u vreme oko dana Domovinske zahvalnosti .
Prošle godine smo imali Noleta i SerGeja kao glavne "izdajnike " , realno i očekivano , a sada ipak imamo iznenadjenje - oličenje patriotizma medju inače masovno posrnulim srpskim glumcima letuje na nečemu što se zove Crveni Otok .Ne samo da letuje nego i uživa punim plućima , a ni ne pita se zašto se to baš zove Crveni otok ,od čega li je crven ...:evil:
A baš su na onoj drugoj temi o nekom njegovom kolegi što je snimao neko sranje o Srebenici besedili "Samo nam je Biković pošten ostao " . ..kad eto ti vraga ...

Pa šta? Letuje na teritoriji zapadne Velike Srbije.

Miloš Biković

mislim, nije vazno, al da pitam, DA NIJE TAJ, STO GA ZOVETE BIKOVIC, SLUCAJNO CRNOGORAC ? Do sada je svaki crnogorac, bez izuzetka, podrzavao ubijanje srba...................I SAMO NEMOJTE DA MI KAZETE DA OVO CRNOGORSKO DJUBRE ZIVI U NASOJ SRBIJI ?

Ja u toj prici znam samo za Milosa, a nisam nikad cuo ni za kog od tih invalida koji komentarisu gde ovaj letuje.
Danas svaki poluretardirani mutant koji ima struju i racunar komentarise svakog, od Bikovica do Putina, Ronalda i Lebron Jamesa.

Stvarno nista cudno, pa 20% komentara na B92 su negativni o Djokovicu, gde letuje, za koga navija i sta jede.

Ja u toj prici znam samo za Milosa, a nisam nikad cuo ni za kog od tih invalida koji komentarisu gde ovaj letuje.
Danas svaki poluretardirani mutant koji ima struju i racunar komentarise svakog, od Bikovica do Putina, Ronalda i Lebron Jamesa.

Stvarno nista cudno, pa 20% komentara na B92 su negativni o Djokovicu, gde letuje, za koga navija i sta jede.

Народ.

Od turbo dizel patriote sa rusko-srpskim blokbasterom (inače neviđeno sranjje od filma) do izdajnika (i starlete?) je zaista tanka linija,verovatno zato što su obe te nametnute pozicije jako šuplje i upitne u svakom smislu,znaš sad si patriota ako snimaš neki dosta truo film u ruskoj režiji gde se na neki način brani srpska pozicija u vezi Kosova ali lako postaješ izdajnik jer zaboga letuješ u Rvackoj,ovaj narod je većinski jako šizofren i na ivici nerava a to ti je uglavnom sigurica za luzeraj

Back