Милош Ковић

El ima negde popis Humboltovih i Fulbrajtovih stipendista? Jel ima negde jasno istaknut problem napredovanja na naučnoj lestvici pisanjem radova u stranim časopisima koji biraju samo antisrpske radove, pa onda ili svi pišu antisrpske radove, ili samo oni koji pišu napreduju i komanduju ovima koji ne pišu antisrpske?
Nema spiska. Bio bi izopšten onaj ko bi pokušao da ga napravi. Naučni časopisi spadaju u duhovnu konfekciju. Radovi koji su originalni odbijaju se bez puštanja u procedure recenzije.
Postoji i druga strana ove priče. Jednom sam Vasi (Krestiću) nabrojao njegove radove o srdačnoj srpsko-hrvatskoj saradnji, koje je pisao u mladosti.
Mene zanima da li je gimnazista Ković bio član Saveza komunista.

Nema spiska. Bio bi izopšten onaj ko bi pokušao da ga napravi. Naučni časopisi spadaju u duhovnu konfekciju. Radovi koji su originalni odbijaju se bez puštanja u procedure recenzije.
Postoji i druga strana ove priče. Jednom sam Vasi (Krestiću) nabrojao njegove radove o srdačnoj srpsko-hrvatskoj saradnji, koje je pisao u mladosti.
Mene zanima da li je gimnazista Ković bio član Saveza komunista.
Pa i Isus je nekad bio Jevrejin (dok nije kršten). :mrgreen: (Osim ako nećemo da verujemo Draganu Jovanoviću i Deretliji.)

Pa i Isus je nekad bio Jevrejin (dok nije kršten). :mrgreen: (Osim ako nećemo da verujemo Draganu Jovanoviću i Deretliji.)
Ma da. Ali Isus ni pre ni posle susreta sa Jovanom Krstiteljem nije video materijalnu vajdu od vere. A ovi naši su profitirali i pod antincionalističkim komunistima, i pod Miloševićem, i pod mondijalistima i pod pravoslavcima.
Što reče Vasa: Ja sam Miloševića napustio već 1996. A naš pajtaš mu odgovori: A šta si radio do 1996, p. ti m.
Mladi Ković ne udara po Vučiću. A priča o srpstvu i Kosmetu danas nije priča o Šorošu, nego o Vučiću. Nije Šoroš prihvatio ni Brisel ni Ohrid nego ih je prihvatio Vučko. A Ković napada sitnog plaćenika Gruhonjića umesto Vučića

Ma da. Ali Isus ni pre ni posle susreta sa Jovanom Krstiteljem nije video materijalnu vajdu od vere. A ovi naši su profitirali i pod antincionalističkim komunistima, i pod Miloševićem, i pod mondijalistima i pod pravoslavcima.
Što reče Vasa: Ja sam Miloševića napustio već 1996. A naš pajtaš mu odgovori: A šta si radio do 1996, p. ti m.
Mladi Ković ne udara po Vučiću. A priča o srpstvu i Kosmetu danas nije priča o Šorošu, nego o Vučiću. Nije Šoroš prihvatio ni Brisel ni Ohrid nego ih je prihvatio Vučko. A Ković napada sitnog plaćenika Gruhonjića umesto Vučića
Nemam utisak da je Ković bilo kako na Vučićevoj strani. Šta treba da radi, da ga gadja jajima kad izlazi iz zgrade predsedništva?

Vidim da kritikuje mondijaliste i Zapad. Ne vidim da kritikuje ponašanje Vučića u Briselu i na Ohridu. Politika se vodi preko prozivanja imena. Gruhonjić je levo smetalo. Vučić je važan. Nisam nijednom video da je prozvao Vučića kao glavnu metu kritike.
Evo, ja takođe. Vučić je jedini sitem koji imamo, a ako želimo postojeći da srušimo, bolje bi bilo da imamo spremnu izgrađenu zamenu, inače opet idemo u 2001. Dinkiće, Vlahoviće, Labuse, Ugričiće, Perišiće, Čoviće, i onaj brkati mufljuz što ne mogu nikad imena da mu se setim i sve one što su gazdama koji su ih na vlast doveli morali da ispune neke jako crne usluge, kao što je, na primer, prevoženje starih albanskih leševa u Batajnicu, da bi ih tamo dve godine kasnije otkopali.

Evo, ja takođe. Vučić je jedini sitem koji imamo, a ako želimo postojeći da srušimo, bolje bi bilo da imamo spremnu izgrađenu zamenu, inače opet idemo u 2001. Dinkiće, Vlahoviće, Labuse, Ugričiće, Perišiće, Čoviće, i onaj brkati mufljuz što ne mogu nikad imena da mu se setim i sve one što su gazdama koji su ih na vlast doveli morali da ispune neke jako crne usluge, kao što je, na primer, prevoženje starih albanskih leševa u Batajnicu, da bi ih tamo dve godine kasnije otkopali.
Nijedan patriotski intelektualac nije se usudio da napiše otvoreno pismo Višem tužiocu ili Zagorki Dolovac, koja postoji bar kao adresa:

Priznavanje kapitulacije ili okupacije

Član 306

Građanin Srbije koji potpiše ili prizna kapitulaciju ili prihvati ili prizna okupaciju Srbije ili pojedinog njenog dela,
kazniće se zatvorom najmanje deset godina.

Prepadnu se kao tetrebi kad ih tuže u građanskoj parnici ili im ugroze neku sinekuru. Nijedan patriotski intelektualac nije riskirao da ga kao Jova Bakića saslušava policija zbog javnog nastupa.

Član 307

(1) Ko silom ili na drugi protivustavan način pokuša da otcepi neki deo teritorije Srbije ili da deo te teritorije pripoji drugoj državi,
kazniće se zatvorom od tri do petnaest godina.

Vučić pregovara sa Kurtijem i ustupa mu nadležnost Srbije u pokrajini. A Kurti je jedan od deset miliona građana Republike Srbije i ništa drugo. I to sve uz posredovanje stranih sila. Kovićima to ne smeta

Koji, bre, Ugričić. Jeli on bio u Briselu ili na Ohridu?

Nijedan patriotski intelektualac nije se usudio da napiše otvoreno pismo Višem tužiocu ili Zagorki Dolovac, koja postoji bar kao adresa:

Priznavanje kapitulacije ili okupacije

Član 306

Građanin Srbije koji potpiše ili prizna kapitulaciju ili prihvati ili prizna okupaciju Srbije ili pojedinog njenog dela,
kazniće se zatvorom najmanje deset godina.

Prepadnu se kao tetrebi kad ih tuže u građanskoj parnici ili im ugroze neku sinekuru. Nijedan patriotski intelektualac nije riskirao da ga kao Jova Bakića saslušava policija zbog javnog nastupa.

Član 307

(1) Ko silom ili na drugi protivustavan način pokuša da otcepi neki deo teritorije Srbije ili da deo te teritorije pripoji drugoj državi,
kazniće se zatvorom od tri do petnaest godina.

Vučić pregovara sa Kurtijem i ustupa mu nadležnost Srbije u pokrajini. A Kurti je jedan od deset miliona građana Republike Srbije i ništa drugo. I to sve uz posredovanje stranih sila. Kovićima to ne smeta
Jesi u satnju da čuješ sagovornika?

Koji, bre, Ugričić. Jeli on bio u Briselu ili na Ohridu?
To je onaj Sreten Ugričić koji je Hrvatima isporučio sve srpsko na latinici.

PS.
1716836141976.png
1716836302639.png

A Vučić i Dačić su građanima albanske nacionalnosti na Kosovu i Metohiji isporučili Kosovo i Metohiju. Policiju, sudstvo, zdravstvo, školstvo, dinar. Koje su "crnje usluge" mogli da isporuče svojim gazdama?
Ja se s tobom slažem u tome, ali ti me ne slušaš šta govorim.

Dule CIA je bar komandovao policijom u Mitrovici. Ovi su policiju predali građaninu Srbije Kurtiju.
Šta misliš zašto "CIA"?

I mogu da se složim da je dolazak Nikolića i Dačića, da je 2012. nova 2000.

Baš zato nam ne treba više plišanih revolucija.

I Miša. I Lompar. I Sorošev stipendista Antonić. I celo to društvo kmezavih nacionalista koji se usuđuju da sebe nazivaju patriotima. A samo su lovci na položaje.
Ja se izvinjavam ako ti vidiš u Bošku Obradoviću potencijal. Ja sam u godinama kada ništa ne menjam dok ne vidim da je promena izvesna kao promena na bolje.

Vi mladi, bolje da pravite decu, jer ovako nadrndani niste nikom od koristi - sebi ponajmanje.

Mislim da je Vučić uspeo da razvuče kako niko drugi ne bi uspeo. Eto, to msilim. Mislm da od đavola ima i gore, ali ti si mnogo mlad pa to još ne shvataš.
Toliko sam mlad da sam dve decenije od prilike do prilike u komunikaciji sa Metom Palmerom. On Nikolića, Vučića i Dačića vidi kao najgori talog. I sa njima (i sa nama) postupa kao sa ljudima koje vodi jevtini plaćenici.

Ja se izvinjavam ako ti vidiš u Bošku Obradoviću potencijal. Ja sam u godinama kada ništa ne menjam dok ne vidim da je promena izvesna kao promena na bolje.

Vi mladi, bolje da pravite decu, jer ovako nadrndani niste nikom od koristi - sebi ponajmanje.
Kakav sad Obradović? Razvedeni pravoslavac? S njim van iz politike. Nije mogao da vodi menadžment braka, a država je mnogo kompleksnija od porodice.

Back