Milorad Dodik - opcija da bude kandidat na predstojećim izborima u Srbiji

• Začetnik teme Začetnik teme lapsi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Brz Dodika bi Bosna bila Bosna, a ne leglo nestabilnosti i politickih pizdarija
Ne pravi Dodik probleme u Muslimanskohrvatskoj Federaciji da bi njega mogli označiti kao kao izvor nestabilnosti.Leglo je pojam koji vuče na biologiju pa nije primeren.
Neko ko samo brani svoje a ne napada tuđe ne može biti izvor nestabilnosti.
Razumem ja nervozu muslimanskog političkog vrha i stranaca koji ih podržavaju ali neće eventualno odustapanje Dodika sa mesta predsednika republike dovesti do zaustavljanja iseljevanja Muslimana iz pomenute Federacije.To iseljevanje će se nastaviti kao i iseljavanje Albanaca sa KiM.

Ne pravi Dodik probleme u Muslimanskohrvatskoj Federaciji da bi njega mogli označiti kao kao izvor nestabilnosti.Leglo je pojam koji vuče na biologiju pa nije primeren.
Neko ko samo brani svoje a ne napada tuđe ne može biti izvor nestabilnosti.
Razumem ja nervozu muslimanskog političkog vrha i stranaca koji ih podržavaju ali neće eventualno odustapanje Dodika sa mesta predsednika republike dovesti do zaustavljanja iseljevanja Muslimana iz pomenute Federacije.To iseljevanje će se nastaviti kao i iseljavanje Albanaca sa KiM.
Nista ti ne razumes.
Logika ti je kao za Srebrenicu. Oni su nas u Bratuncu a mi im vratili.

A ta logika znamo kako zavrsava. Svi zaboravljate da je Bosna rezervat i da zapovednik moze da se isere svima na glavu, svi moraju da slusaju.

Četničadi moja draga, a što mislite o tome da vam državu -U-staša Čvarak, vodi?
Imali smo taj slučaj od 1944 do 1980 i neke.Mislim da Srbima ustaše ne trebaju.
Tako me krstio kolega s bivšeg foruma, Dževudin, a.k.a. Splićo.
Jedan od bezbrojnih nickova bio je: "Posrnuli Melek je ljubio čvarak", s prasetom u avataru, "Omiljeni unuk babe Pavke" čiju sam sliku imao u avataru gdje leži u mrtvačkom sanduku, kao i "Žališ li za ubijenima u Orlandu?" s ovom slikom avatara:

Omar_Mateen.jpg

Sliku pokojne babe Pavke kako leži u kapsi stavim tu naknadno, negdje je imam, samo moram potražiti.
Simpatičan mladić :)

Nista ti ne razumes.
Logika ti je kao za Srebrenicu. Oni su nas u Bratuncu a mi im vratili.

A ta logika znamo kako zavrsava.
Ne znam od kud povezivanje nemilih istorijskih događaja sa mojom porukom.Kad smo već kod toga,ja osuđujem sve zločine bez obzira ko bili izvršioci istih i ko bili žrtve.
Pišem o aktuelnim dešavanjima.Ne pokušavaju Dodik i Srpska da uklone nekog funkcionera MHF nego Muslimani ili po novom Bošnjaci iz MHF pokušavaju da uklone predsednika Republike Srpske.
Ne pokazuju Dodik i Srpska ni najmanju agresivnost prema MHF nego je slučaj u potpunosti obrnut.
Naprotiv,Srpska priznaje MHF sve što traži i za sebe i nudi dobrosusedske odnose.
Naivni pokušaji zamene teza odnosno pokuašaj da se napadnuti predstavi kao napadač ostaće samo to što jesu - naivni pokušaji.

Pokro te Dodik?
А шта фали Весићу?
Министар у више ресора, дакле стручњак, први човек Београда у својим нај бољим годинама, десна рука најбољег, секретар странке...где ћеш више?
Свима добар, само теби смета...

А шта фали Весићу?
Министар у више ресора, дакле стручњак, први човек Београда у својим нај бољим годинама, десна рука најбољег, секретар странке...где ћеш више?
Свима добар, само теби смета...
Можемо и у марицама да их заменимо, само нека обуку дуге панталоне и решен проблем...

Back