Milorad Dodik - opcija da bude kandidat na predstojećim izborima u Srbiji

• Začetnik teme Začetnik teme lapsi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Možda ako se ogreši o Srpsku.A što je tebi Gavrane teško da umesto te skraćenice koja zvuči kao Republika Srbija napišeš puno ime Srpska.Da to možda nije povezano sa tvojom jetrom ? A Gavro ?
On se vec ogrešio, krade, kaže, huška, a kad prva puška pukne, on i njegova deca će biti daleko, dok ostali ginu.
Čovek najobičnija ********* koja se igra patriote, i vi crkoste braneci ga.

Topola, Kragujevac, sad jetra? O čemu ti pričaš?

https://nova.rs/vesti/politika/razm...-kandidat-za-predsednika-srbije-nakon-vucica/

U jeku protesta u Srbiji Vučić se sastaje sa Miloradom Dodikom! Njemu je do sastanka?! Osim, ako...
Gdje ima dima, ima i vatre. Više puta se u posljednje vrijeme piše o opciji da Milorad Dodika naslijedi Vučića. Nerealno? Ne, iako mi je u prvi mah bilo nerealno, sada mi je to sasvim moguć izbor.
Kakva bi to vlast bila? Obojica hoce da šerifuju. Ko ga ce pre raja da sluša? Ja mislim da bi pre njega nego ovog. Najbolje Putin.

Izazvaće da NATO, Ustaše i Balije ponovo krenu. Da li neko stvarno misli da je to da Smitom samo zajebavanje?
Ja mogu da garantujem, sutra da stvarno krene referendum narod će da najebe na kraju
Pustimo sad proročanstva o toime ko će najebati ! Ti treba da odgvoriš na pitanje povodom tvoje tvrdnje da Dodik kako kažeš "huška" .Pitanje glasi protiv koga huška ? Na to pitanje si izbegao da daš odgovor !
Sad ti ponovo postavljam isto pitanje Protiv koga Dodik kako kažeš huška ?

Pustimo sad proročanstva o toime ko će najebati ! Ti treba da odgvoriš na pitanje povodom tvoje tvrdnje da Dodik kako kažeš "huška" .Pitanje glasi protiv koga huška ? Na to pitanje si izbegao da daš odgovor !
Sad ti ponovo postavljam isto pitanje Protiv koga Dodik kako kažeš huška ?
Reći ću ti ja: Protiv bilo koga, samo da skrene pažnju sa sebe dok kovčege sa zlatnicima skloni.

Huškanje u žargonu znači podsticanje na napad ne nešto ili nekoga.Koga planira Dodik da napadne ?Na koga dakle huška ?
Pitanje je upućeno Muhameru ali i ti možeš da odgovoriš.
Narod na narod. Samo ovoga puta bi odaziv bio lošiji. One budale od 90-tih su već ostarile, a mlađi su malo vidjeli svijeta, pa drugačije gledaju na nekakve stvari.

Slušao sam ga ali nisam čuo da huška na rat .Ti i Muhamer treba da okačite te Dodikove navode koji se mogu tumačiti kao huškanje na rat protiv MHF ! Missim ako stojite iza svojih reči.
Povećanje plate policiji. Okupljanje oko sebe iste.Vojna parada u vukojebini u kojoj ljudi jedva krpe kraj s krajem. Svakodnevni spinovi.

Back