Mystic+
Stara legenda
- Poruka
- 98.759
Не чујем те од парфема...
Шта је са тим Босанцем , то нико не може дијагностиковати...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не чујем те од парфема...
Ne pravi Dodik probleme u Muslimanskohrvatskoj Federaciji da bi njega mogli označiti kao kao izvor nestabilnosti.Leglo je pojam koji vuče na biologiju pa nije primeren.Brz Dodika bi Bosna bila Bosna, a ne leglo nestabilnosti i politickih pizdarija
Četničadi moja draga, a što mislite o tome da vam državu -U-staša Čvarak, vodi?
Nista ti ne razumes.Ne pravi Dodik probleme u Muslimanskohrvatskoj Federaciji da bi njega mogli označiti kao kao izvor nestabilnosti.Leglo je pojam koji vuče na biologiju pa nije primeren.
Neko ko samo brani svoje a ne napada tuđe ne može biti izvor nestabilnosti.
Razumem ja nervozu muslimanskog političkog vrha i stranaca koji ih podržavaju ali neće eventualno odustapanje Dodika sa mesta predsednika republike dovesti do zaustavljanja iseljevanja Muslimana iz pomenute Federacije.To iseljevanje će se nastaviti kao i iseljavanje Albanaca sa KiM.
Imali smo taj slučaj od 1944 do 1980 i neke.Mislim da Srbima ustaše ne trebaju.Četničadi moja draga, a što mislite o tome da vam državu -U-staša Čvarak, vodi?
Simpatičan mladićTako me krstio kolega s bivšeg foruma, Dževudin, a.k.a. Splićo.
Jedan od bezbrojnih nickova bio je: "Posrnuli Melek je ljubio čvarak", s prasetom u avataru, "Omiljeni unuk babe Pavke" čiju sam sliku imao u avataru gdje leži u mrtvačkom sanduku, kao i "Žališ li za ubijenima u Orlandu?" s ovom slikom avatara:
![]()
Sliku pokojne babe Pavke kako leži u kapsi stavim tu naknadno, negdje je imam, samo moram potražiti.
U svakom slučaju bi je bolje vodio od Srbijanaca.Četničadi moja draga, a što mislite o tome da vam državu -U-staša Čvarak, vodi?
Evo i tebi iz Srbije dozlogrdilo.Целу каријеру је склањао људе који би га могли часно заменити, успут је дозлогрдио и Богу и народу...
Ne znam od kud povezivanje nemilih istorijskih događaja sa mojom porukom.Kad smo već kod toga,ja osuđujem sve zločine bez obzira ko bili izvršioci istih i ko bili žrtve.Nista ti ne razumes.
Logika ti je kao za Srebrenicu. Oni su nas u Bratuncu a mi im vratili.
A ta logika znamo kako zavrsava.
...некима јесте...Evo i tebi iz Srbije dozlogrdilo.
Pokro te Dodik?...некима јесте...
Nista gore od blokadera.Osim pandura koji smrde na korupciju![]()
А шта фали Весићу?Pokro te Dodik?
Можемо и у марицама да их заменимо, само нека обуку дуге панталоне и решен проблем...А шта фали Весићу?
Министар у више ресора, дакле стручњак, први човек Београда у својим нај бољим годинама, десна рука најбољег, секретар странке...где ћеш више?
Свима добар, само теби смета...
Ти си за бановање.U svakom slučaju bi je bolje vodio od Srbijanaca.
Pokro te Dodik?
Panduri su gori, ti bi to trebalo da znaš.Nista gore od blokadera.
Neće biti.Ostaće predsednik Bosne.Ako Mile Dodik bude predsednik Srbije, Srbi treba da udju u sve enciklopedije sveta kao reper za najgluplje ljude u poznatoj istoriji kontinenta 'Evropa' na planeti Zemlji.
Nadamo se u zatvoru RS.Neće biti.Ostaće predsednik Bosne.
Možda ako se ogreši o Srpsku.A što je tebi Gavrane teško da umesto te skraćenice koja zvuči kao Republika Srbija napišeš puno ime Srpska.Da to možda nije povezano sa tvojom jetrom ? A Gavro ?Nadamo se u zatvoru RS.
Надај се, онако другосрбијанкски, да се разочарао до коскеNadamo se u zatvoru RS.