Milo Lompar - predsednički kandidat?

Da li bi Milo Lompar mogao pobediti na predsedničkim izborima?

• DA

glasova: 9 52,9%
  • NE

glasova: 8 47,1%

• Ukupno glasova
    17
То што ти не видиш разлог ништа не значи, зато виде неки други. Теби то ваљда није нешто значајно...

...-Предат електро-енергетски систем
-Предато језеро Газиводе
-Успостављен правно-административни систем тзв. Косова на северу
-Дат позивни број тз. Косову
-тзв. Косово постало члан Олимпијског комитета
-тзв. Косово постало члан ФИФА
-тзв. Косово постало члан УЕФА
-тзв. Косово постало члан ФИБА
-тзв. Косово постало члан ЕХФ-а
-тзв. Косово постало члан ЦЕВ-а
-тзв. Косово на прагу чланства у Савету Европе
-Укинута српска документа на тзв. Косову
-Србија се обавезала да неће спречавати тзв. Косово да аплицира за чланство у међународним организацијама
-Србија се обавезала да ће да поштује територијални интегритет и суверенитет тзв. Косова
-Србија се обавезала да ће да оснује своју канцеларију(амбасаду) на тзв. Косову
-Савет министара ЕУ је усвоји измјену преговарачког поглавља 35, са Србијом, који каже да је саставни део тог поглавља Охридски споразум, као услов за улазак Србије у ЕУ, значи де факто признање тзв. Косова

То је учинак Александра Вучића од 2012. године до сада...
Лош покушај...
Допуни попис и оним што је свему томе претходило па онда види да је Ломпар сад уз оне који су почели испуњавати ставке... а онда стали јер су били неспособни да наставе даље па је газда нашао другог, способнијег џокеја да му заврши посао.

Лош покушај...
Допуни попис и оним што је свему томе претходило па онда види да је Ломпар сад уз оне који су почели испуњавати ставке... а онда стали јер су били неспособни да наставе даље па је газда нашао другог, способнијег џокеја да му заврши посао.

Лош одговор...
Ломпар није уз оне који су почели испуњавати ставке већ оде код њих и поред њих говори супротно од њихове приче. У међувремену сам се сјетио да и Шаровић оде да буде гост у некој од "Нова С" емисија, и каже неће чешће да га зову јер им се нешто не свиђа у томе што говори иначе би поново отишао. Да "Спутњик" не ради на тастер може/не може вјероватно би Ломпар тамо био често као и раније.
И када се допуни попис (пребацивање из УН на ЕУ и тд.) није оволико предато. Тада није речено гласајте за нас ми ћемо све што је остало да предамо, него супротно.

Лош одговор...
Ломпар није уз оне који су почели испуњавати ставке већ оде код њих и поред њих говори супротно од њихове приче. У међувремену сам се сјетио да и Шаровић оде да буде гост у некој од "Нова С" емисија, и каже неће чешће да га зову јер им се нешто не свиђа у томе што говори иначе би поново отишао. Да "Спутњик" не ради на тастер може/не може вјероватно би Ломпар тамо био често као и раније.
И када се допуни попис (пребацивање из УН на ЕУ и тд.) није оволико предато. Тада није речено гласајте за нас ми ћемо све што је остало да предамо, него супротно.
Као да је важно.
Ти људи су из истог система и нико од њих не може никакав спектакуларан бољитак да донесе. Ни Шаровић, ни Ломпар.
Потребни су нам нови људи.
Нека Ломпар пише о Црњанском, али нека се не петља у државно усмерење и уређење.

Као да је важно.
Ти људи су из истог система и нико од њих не може никакав спектакуларан бољитак да донесе. Ни Шаровић, ни Ломпар.
Потребни су нам нови људи.
Нека Ломпар пише о Црњанском, али нека се не петља у државно усмерење и уређење.

Зато сам написао да повремено погледам како дјелују неки други покрети и шта говоре. Много тога изгледа превише наглашено, а можда и није...

Лош одговор...
Ломпар није уз оне који су почели испуњавати ставке већ оде код њих и поред њих говори супротно од њихове приче.
Дакле јасно ти је да би исто тако могао и не бити уз СНС, али отићи код њих да говори нешто супротно њима.

И када се допуни попис (пребацивање из УН на ЕУ и тд.) није оволико предато.
Није, дакле јасно ти је да су газде, њиховим очима гледано, биле у праву кад су се одлучиле за способнијег.

Тада није речено гласајте за нас ми ћемо све што је остало да предамо, него супротно.
Није, исто као што је ономад косовско питање било „демократско питање” па се, гле чуда, не ријеши ућеравањем демократије. Напротив. Баш као и сад.

Зато сам написао да повремено погледам како дјелују неки други покрети и шта говоре. Много тога изгледа превише наглашено, а можда и није...

У њиховом покрету је Драгаш.
Он се својевремено није показао као успешан у послу.
Правио је Карић банку и иста је пропала.
Тако да...
Све су то лица која се вуку од 90-их.

Дакле јасно ти је да би исто тако могао и не бити уз СНС, али отићи код њих да говори нешто супротно њима.

Није, дакле јасно ти је да су газде, њиховим очима гледано, биле у праву кад су се одлучиле за способнијег.

Није, исто као што је ономад косовско питање било „демократско питање” па се, гле чуда, не ријеши ућеравањем демократије. Напротив. Баш као и сад.

Најбоље сачекати до неког ширег Ломпаровог објашњења ако га буде, па онда резоновати да ли глупо или није.
Вјероватно ниси био у прилици да гледаш ко је све гостовао 90-их на "B92" па ти зато ово изгледа страшно.
Никаква разлика није између тадашњег "B92" и рецимо данашњe "N1".

Срби су се кроз историју борили за свој опстанак против разних газда и њихових смицалица које су имале сврху да их лакше поробе, кроз ове младе/студенте видим да је тај борбени код у генима ипак опстао и да ће спријечити даље уништавање народа на разне начине.

Стално се враћаш на: "Али, како је било од 2000-2012", и тиме закључујеш да је неминовно било да се тако настави. Имаш ли неку здраворазумску мисао како би требало ал` да није лоше по Србију и Србе? Или ти и поред актуелних дешавања са народом у Србији све изгледа добро.

Poslednja izmena:
Тако да...

Како сам схватио они су организовани на необичан начин тако да немају неког оснивача који је испред свих у одлукама, то говори да Бранко Драгаш није неко ко одређује потезе како треба радити. Имају велику подршку у дијаспори а сада су кренули да се активније ангажују унутар Србије.
Кажу да они нису заинтересовани да владају, већ да доведу многобројне тимове младих стручњака који би промјенили на боље стање у држави.
Оно што сам видио на гостовањима у разним емисијама поред Драгаша ту су и: Слободан Комазец, Мирослав Паравиња, Душко Кузовић, Давор Калајжић.

Pa, Mirović je dugo bio SRS.
Био је до Шешељевог повратка из Хага, у његовом правном тиму, као и Шаровић, покојни Красић, Марина Рагуш.
Од момента кад се Шешељ окренуо Вучићу, Мировић и Шаровић су изашли из политике, а Марина Рагуш је прешла у СНС.
Та жена је баш интелигентна и жао ми је што је допустила себи да се сроза на оно што ради по режимским телевизијама.
А Мировић је остао тврдо уз своје принципе. Ипак он ради у Косовској Митровици и отворено се противи дешавањима тамо.
И баш зато ми није јасно да му један Ломпар, онако неодређен, одговара.

Стално се враћаш на: "Али, како је било од 2000-2012", и тиме закључујеш да је неминовно било да се тако настави.
2000. година је била рез, прекретница, дисконтинуитет, 2012. то није била. Јесте дошло до смјене на власти, али континуитет политике је остао исти, с тим да су га проводили много способнији па самим тим за газде и неупоредиво бољи, њиховим очима гледано. Уосталом, и само људи су у великом броју једни те исти, некад под једном, касније под другом страначком заставом...

Имаш ли неку здраворазумску мисао како би требало ал` да није лоше по Србију и Србе?
Књига би се могла о томе написати... У сваком случају, не постоји никакво брзо рјешење, свако је дуготрајно, веома мучно и ниједно није извјесно, што не значи да не треба покушавати радити бар нешто, али без оног погубног „само да овог скинемо”. То не смије бити крајњи циљ него тек први корачић, важан, али само један од многих који нас чекају...
То што Ломпар жели да се од постојећих политичких фактора направи нешто само је показатељ његове политичке наивности, чак и дебилности. Од гoванa се пита не прави, али ако је већ кренуо, нек је бар на крају и поједе.

Или ти и поред актуелних дешавања са народом у Србији све изгледа добро.
Ма гдје добро... Само већ сам гледао радосно ударање у шерпе па онда очајничко ударање по властитим главама кад је из дупета дошло у исте...

2000. година је била рез, прекретница, дисконтинуитет, 2012. то није била. Јесте дошло до смјене на власти, али континуитет политике је остао исти, с тим да су га проводили много способнији па самим тим за газде и неупоредиво бољи, њиховим очима гледано. Уосталом, и само људи су у великом броју једни те исти, некад под једном, касније под другом страначком заставом...

Књига би се могла о томе написати... У сваком случају, не постоји никакво брзо рјешење, свако је дуготрајно, веома мучно и ниједно није извјесно, што не значи да не треба покушавати радити бар нешто, али без оног погубног „само да овог скинемо”. То не смије бити крајњи циљ него тек први корачић, важан, али само један од многих који нас чекају...
То што Ломпар жели да се од постојећих политичких фактора направи нешто само је показатељ његове политичке наивности, чак и дебилности. Од гoванa се пита не прави, али ако је већ кренуо, нек је бар на крају и поједе.

Ма гдје добро... Само већ сам гледао радосно ударање у шерпе па онда очајничко ударање по властитим главама кад је из дупета дошло у исте...

Шта каже ово Немања Шаровић, нешто дебиласто као Ломпар?

Ломпар је од самог почетка блокада био ЗА блокаде и више пута је поновио (ја чуо, својим ушима) како је он првенствено за право младих на протест без обзира да ли он мисли да су у праву или не, да младост има право и на грешке и на заблуде, и да би их подржао чак и кад се не би слагао тј. кад би мислио да нису у праву.
Ево сад су му Ћацији у паркићу омогућили да и њих подржи, принципијелно, иако се с њима (вјероватно) не слаже, али да подржи и њихово право на заблуде, на грешке и сл. Ај баш да видим... :mrgreen:

Тако да...
Nije Dragas jedini u tom pokretu, ima i boljih strucnjaka od njega.

Back