Milo Lompar - predsednički kandidat?

Da li bi Milo Lompar mogao pobediti na predsedničkim izborima?

• DA

glasova: 9 52,9%
  • NE

glasova: 8 47,1%

• Ukupno glasova
    17
У суштини, без обзира што је лично ок, мислим да ће га црвени и жути кмери појести за доручак. Да не причам шта ће му урадити "Проглас" и друге усташе. Он из личне сујете неће можи ни да им се супротстави адекватно. На жалост.

Није он сада сам од како је основано "Српски глас" у коме је предсједник тог удружења. Могуће да би у том случају многи из удружења скочили да га бране.

Profesor Milo Lompar osnovao udruženje Srpski glas 06. jan 2025

Krajem prošle godine udruženje "Srpski glas" registrovano je u APR, a kao predsednik udruženja naznačen je profesor Milo Lompar, saznaje Danas.

Udruženje je nazvano po onome koje je nekada predvodio Dragiša Vasić između dva svetska rata.

U statutu, u koji je Danas imao uvid, navodi se da će se udruženje zalagati za očuvanje Kosova i Metohije u sastavu Srbije, nacionalne, kulturne i prosvetne vrednosti kao i za zaštitu ljudskih prava, Ustava i slobodu mišljenja.

Pored Lompara, među osnivačima i članovima su profesor Dejan Mirović, doktor Marko Jakšić i druge javne ličnosti, kao što su brojni profesori, doktori, umetnici, i novinari iz Srbije, Crne Gore i Republike Srpske.

Podršku osnivanju pokreta su dali čak i sveštena lica od kojih je najpoznatiji veliki kritičar Vučićevog režima, protojerej Jovan Plamenac.

Пошто је ово на N1 било је и ових питања у кометарима...

Bgd Pre 2 meseci
Zar nemamo ProGlas? Čemu?

Odgovori Pre 2 meseci Rade
Na žalost što imamo proglas, da odvlači pažnju. Neophodna je srbska verzija ProSrbskiGlas, a ne antispski proglas

https://n1info.rs/vesti/profesor-milo-lompar-osnovao-udruzenje-srpski-glas/?comments

Poslednja izmena:
Није он сада сам од како је основано "Српски глас" у коме је предсједник тог удружења. Могуће да би у том случају многи из удружења скочили да га бране.

Profesor Milo Lompar osnovao udruženje Srpski glas 06. jan 2025

Krajem prošle godine udruženje "Srpski glas" registrovano je u APR, a kao predsednik udruženja naznačen je profesor Milo Lompar, saznaje Danas.

Udruženje je nazvano po onome koje je nekada predvodio Dragiša Vasić između dva svetska rata.

U statutu, u koji je Danas imao uvid, navodi se da će se udruženje zalagati za očuvanje Kosova i Metohije u sastavu Srbije, nacionalne, kulturne i prosvetne vrednosti kao i za zaštitu ljudskih prava, Ustava i slobodu mišljenja.

Pored Lompara, među osnivačima i članovima su profesor Dejan Mirović, doktor Marko Jakšić i druge javne ličnosti, kao što su brojni profesori, doktori, umetnici, i novinari iz Srbije, Crne Gore i Republike Srpske.

Podršku osnivanju pokreta su dali čak i sveštena lica od kojih je najpoznatiji veliki kritičar Vučićevog režima, protojerej Jovan Plamenac.

Пошто је ово на N1 било је и ових питања у кометарима...

Bgd Pre 2 meseci
Zar nemamo ProGlas? Čemu?

Odgovori Pre 2 meseci Rade
Na žalost što imamo proglas, da odvlači pažnju. Neophodna je srbska verzija ProSrbskiGlas, a ne antispski proglas

https://n1info.rs/vesti/profesor-milo-lompar-osnovao-udruzenje-srpski-glas/?comments
Са закључком се потпуно слажем. Е сад, пази, ове леве наказе су до сад имале страшну подрђку запада, пре свега америке. Сад су спали на Немачку. Али, авај, то значи комплет медије, и многе институције. А неће имати преко неопходну подршку САНУ, јер је то још увек на жалост једна југословенска котерија. У САНУ је забрањено да било ко са друштвених наука седна на чело. Ако се то деси, тозначи да су га добро проверили да лучајно не буде Србин. Проглас имају они, а не ми. Нама тако болно недостаје политчка партија трећег, српског пута. Али све такве странке су одмах на почетку искасапљене интервенцијама или од власти или од служби, или од медија, или од сво троје, да тако нешто немамо. А без тога нема демократије, јер је за такву опцију око 80 посто Срба у Србији.

Распитај се мало има ли таквог убацивања у државни школски систем гдје су већина православни, као што су државе: Румунија, Бугарска, Грузија, Белорусија, Русија? Па онда лијепи те етикете да је то нешто задрто и затуцано као што покушаваш мени са - "Za tebe je najbolje da sve skole budu pravoslavna..."
Врата католицима, Јеврејима и муслиманима нису затворена да неку врсту школе/наставе отворе у склопу свог вјерског објекта, јер је то за њихове вјернике. То право требају да имају.
У овом случају се не ради о томе, већ могу сви да се упишу и похађају јер је убачено у школски систем. Самим тим васпитаваш кроз такву школу и српску дјецу (која су се уписала због неког њиховог разлога) на свој начин и како теби одговара.
Има ли код тебе у Њемачкој у школском систему и руска православна школа или факултет? Не у саставу цркве, већ у школском систему.
Aj sad sam odgovori zasto nema u nemackoj belgiji francuskoj ruska pravoslavna skola a ima na primer jevrejska skola i osnovna i srednja.

Aj sad sam odgovori zasto nema u nemackoj belgiji francuskoj ruska pravoslavna skola a ima na primer jevrejska skola i osnovna i srednja.

Ваљда нису хтјели Њемци да им Руси на тај начин шире православље, јер имају своје католике и протестанте. Вјероватно је дозвољено у склопу руске цркве за њихове вјернике, као што је нашима у Канади и САД неки вид предавања дозвољен.

Извини, другар. Ти си у ствари необразован. Ко је тај, ко је тачно одредио где је границаисточе и западне европе? Знаш ли да се то сваки час мења. Култура нам је , Богу хвала, мешана. Наше писмо је ћирлица, без обзира на терор комунсита и помодара из данашње Србије. А ни они не користе латиницу и абецеду, него абцчеду и Гајицу, чега уопште нису свесни. Латиницу користимо, замисли, само из помодарства, а почели смо да је користимо масовно по договору са Хрватима из 1954г. године. Дакле, Срби, јесу и факат и чињенично део источне европске цивилизације, једино, ето имамо много необразованог света овде. Филомови и музика су нешто тренутно, и дошли су нам као западна мека моћ у времену комунитичког слепила и лудила, то јест потпуне окупације Србије. НО, и то ће проћи. Ћирилица и онакоима своју ренесансу.

Ja kad pričam sa vama nacionalistima imam utisak kao da se vraćam kroz vreme. Vi ste ljudi i dalje zaglavljeni u nekom srednjem veku i ne možete da skapirate da se stvari menjaju. Kad god čujem neke pesme o srpstvu, to je sa motivima iz srednjeg veka. Kad uđem u crkvu, kao da sam zakoračio u srednji vek. Pogledaj kakve su savremene crkve po Americi, sve lepo sređeno, imaju bendove, priča se o savremenim temama, imaš utisak kao da se kreću shodno trenutka u kome žive... pa onde uđi u neku srpsku crkvu, kao da si ušao u srednji vek. Ali bukvalno. Ne znam koja je fora vas nacionalista da kompletno ignorišete moderno vreme i pokušavate da nas vratite u primitivizam. Pričaš o ćirilici koja se u Srbiji ne koristi više od 100 godina, da nema zakonske represije, bila bi odavno zaboravljena. Kakvo je to pismo koje mora represijom da se uteruje? Da li shvataš da su ljudi odlučili drugačije? Počni za početak da poštuješ volju naroda pa onda pričaj. Odavde svi beže na zapad, ne na istok. Zašto bi dovraga hteli da idemo na istok, to nema nikakve logike?!

Како Ломпара озбиљно да схватимо кад седи на трибини са Бјелогрлићем и Поповићевом?
Једноставно. Озбиљан комад будале. :mrgreen:
Веома образовани стручњак с месијанским комплексом васељенског помирења ватре и воде.

Ja kad pričam sa vama nacionalistima imam utisak kao da se vraćam kroz vreme. Vi ste ljudi i dalje zaglavljeni u nekom srednjem veku i ne možete da skapirate da se stvari menjaju. Kad god čujem neke pesme o srpstvu, to je sa motivima iz srednjeg veka. Kad uđem u crkvu, kao da sam zakoračio u srednji vek. Pogledaj kakve su savremene crkve po Americi, sve lepo sređeno, imaju bendove, priča se o savremenim temama, imaš utisak kao da se kreću shodno trenutka u kome žive... pa onde uđi u neku srpsku crkvu, kao da si ušao u srednji vek. Ali bukvalno. Ne znam koja je fora vas nacionalista da kompletno ignorišete moderno vreme i pokušavate da nas vratite u primitivizam. Pričaš o ćirilici koja se u Srbiji ne koristi više od 100 godina, da nema zakonske represije, bila bi odavno zaboravljena. Kakvo je to pismo koje mora represijom da se uteruje? Da li shvataš da su ljudi odlučili drugačije? Počni za početak da poštuješ volju naroda pa onda pričaj. Odavde svi beže na zapad, ne na istok. Zašto bi dovraga hteli da idemo na istok, to nema nikakve logike?!
Ја док ово читам имам утисак да је ово писала жаба која је подигла ногу да је поткују.
Укорак с временом? Да питам дијете сваке седмице имам ли сина, ћерку или нешто између да не бих био примитивна старомодна будала?
Ћирилице нема у Србији више од вијека? Прво, потпуно нетачно, а друго, није је уопће било док се управо законском (а и ванзаконском) репресијом није ућерала у Србију, али авај, како за то уопће знати кад о томе Холивуд није снимио ниједан блокбастер.
Успут, да све буде још луђе, оваква потпуно децентрирана црно-бијела слика типична је одлика управо источних културних образаца тј. оваквим писанијама човјек показује да је толико оријенталног у њему да просто кипи на све стране из сваке откуцане реченице.

Како Ломпара озбиљно да схватимо кад седи на трибини са Бјелогрлићем и Поповићевом?

Вјероватно у том покрету "Српски глас" сматрају да треба разговарати и са онима који не мисле као они. Док рецимо за покрет "Моба" не знам, јер ваљда нису добијали такве позиве. На Твитеру је постављен видео на основу којег видиш да je таквo учествовање на трибини ProGlasa већ било у Лучанима.
Нисам знао да је можда и Бодирога у покрету који води Ломпар, или су га звали јер је дао подршку студентима.

Изнад видеа на Јутјубу...
Многе је изненадило учешће проф.др Мила Ломпара на трибини ProGlasa у Лучанима.
"Студенти доносе ново време", рекао је професор Филолошког факултета у Београду и међу "прогласовцима" говором о издајству Косова и Метохије посведочио да су крајње супротности могуће у - слободи.

Проф.др Мило Ломпар у Лучанима: СЛОБОДА РАЗЛИЧИТОСТИ ЈЕ МОГУЋА 25. 12. 2024.

Управо супротно. Ко живи у деветнаестом веку, ближи је истини него они који усзаглављени у 2018. на пример. Време се мења. Опстаће само они који имају зашта да се ухвате. Пост хришћанство у коме живи западна Европа, неизоставно води у пост хуманизам. А то је разградња, девастација и обавезна деградација, па на крају и духовно и морално пропадање. Православље је увек шик. Ту не може да се погреши. Ми никакве везе немамо са протстантским номинацијама. То разводњавае је њихова ствар. А свако има право да постоји. Конзервативно начело ни случајно није против напретка и модерности. Напротив. Оно се залаже само и искључиво за то, да се напредак осноли на сва духовна и социјална достигнућа из прошлости. Дакле, тражи надградњу, а не револуционарно рушење. Тај концепт, који је дошао са запада, а који подразумева прекид са прошлошћу, је револуционаран, и ми смо имали то горко искуство, прво стварањем Југосалвије, а затим доласком антисрпских комуниста 1945. и стварањем једне дубоко антисрпске творевине, СФРЈот. Ни ои нас Србе нису потпуно уништили, па неће ни ови сад. Ћирилица, као наше аутентично писмо свакако је у једној врсти ренесансе. Можда је и држава мало допринела томе, али мислим да се она опоравља јер су стеге мало попустиле. Погледај кроз прозор, свет се мења. Наше време долази. Ужаси југословенства бледе, а рађају се нове генерације. Боље него претходне. Нисам до сад видео ни једну европску вредност, а да је већа и значајнија од наше епике и нашег десетерца. Да поновим. Кад смо ми Срби правили државу да нама буде добра, тамо у деветнаестом веку, постали смо усељеничка велесила. Немаци, Француузи, Чеи, Пољаци и сви други, досељавали су се у Србију, и ту остајали да живе. Због слободе, и због напредног српског система. А и те како смо поштовали све што је претходило. А из саме Србије, се нико, али баш нико није отсељавао у том периоду. Е после, кад су друг почели да нам преве државу, почело је исељавање. У овом часту постоји инерција одсељавања на запад, али све због чега је вредело отићи на запад, сели се на исток. Нашем свету је исток непознаница и ми се тамо нећемо исељавати, срећом. Али на западу више нећемо добро пролазити. И тако даље. Увек кад разговарам са вама другосрбијанцима, људима без идентитеа, под националним људима, имам осећај да причам са људима, који имају велике рупе о општем образовању. Не кажем, Можда је то само утисак.

Ја док ово читам имам утисак да је ово писала жаба која је подигла ногу да је поткују.
Укорак с временом? Да питам дијете сваке седмице имам ли сина, ћерку или нешто између да не бих био примитивна старомодна будала?
Ћирилице нема у Србији више од вијека? Прво, потпуно нетачно, а друго, није је уопће било док се управо законском (а и ванзаконском) репресијом није ућерала у Србију, али авај, како за то уопће знати кад о томе Холивуд није снимио ниједан блокбастер.
Успут, да све буде још луђе, оваква потпуно децентрирана црно-бијела слика типична је одлика управо источних културних образаца тј. оваквим писанијама човјек показује да је толико оријенталног у њему да просто кипи на све стране из сваке откуцане реченице.
Била. Била је источна. Сад је остала само оријентална одлика.

Вјероватно у том покрету "Српски глас" сматрају да треба разговарати и са онима који не мисле као они. Док рецимо за покрет "Моба" не знам, јер ваљда нису добијали такве позиве. На Твитеру је постављен видео на основу којег видиш да je таквo учествовање на трибини ProGlasa већ било у Лучанима.
Нисам знао да је можда и Бодирога у покрету који води Ломпар, или су га звали јер је дао подршку студентима.

Изнад видеа на Јутјубу...

Проф.др Мило Ломпар у Лучанима: СЛОБОДА РАЗЛИЧИТОСТИ ЈЕ МОГУЋА 25. 12. 2024.

Какво помирење са људима који узимају новац од странаца да спроводе њихов интерес овде, а који је противан српском и државе Србије?
Он са таквима и испред таквих наступа.

О тој идеолошкој флуентности ја причам кад говорим о Ломпару.
Или, можда, он уопште није флуентан?
Јер како ствари стоје, никад није помињао трећи, српски пут, већ се увек хвата за ове либераше.
Мало је то индикативно.

* латинице није уопће било

Ломпар је одбио да говори на прослави осмовјековне аутокефалности СПЦ кад је чуо да ће том приликом бити додијељен орден Вучићу јер је сматрао да је прослава 8 вјекова СПЦ-а нешто што не би смјело бити нарушено било каквим за ту прилику ипак споредним стварима. Моралан чин, нема шта.
Ломпар је одбио приједлоге за пријем у САНУ јер је сматрао да му у том друштву није мјесто. Моралан чин, нема шта.
Ломпар је престао долазити у „Ћирилицу” јер је Марић негдје поменуо да је неки политичарчић (заборавих који) дипломирао код њега, а није, дипломирао је код неког другог професора, тражио је јавно извињење од Марића, није га добио и заиста се више никад није појавио у „Ћирилици”. Моралан чин, нема шта.
Но, исти тај високоморални Ломпар је ладно почео гостовати по „Новој С” иако се она налагала неупоредиво више него Марић у својим најгрђим издањима, додуше, вјероватно нису опљували њега лично (мада би то ваљало провјерити, можда чак и јесу), али свакодневно засипају гомилама увреда народ коме и сам Ломпар припада и за који се тако високоморално бори. Напослијетку, Марића може, макар формално, пријавити РРА, „Нову С” не може тј. може се дописивати само с надлежнима у Луксембургу.
Исти тај високоморални Ломпар се појављује као гост на скуповима ПроГласа јер, као, он се одувијек залагао за јединство па ето да покаже и дјелом да тако заиста и мисли... По тако схваћеној високоморалности, не видим ниједан разлог да се не појави и на годишњици СНС-а јер и то су Срби (углавном) па би свенародно јединство „Српског света” могло и њих обухватити...

Какво помирење са људима који узимају новац од странаца да спроводе њихов интерес овде, а који је противан српском и државе Србије?
Он са таквима и испред таквих наступа.

О тој идеолошкој флуентности ја причам кад говорим о Ломпару.
Или, можда, он уопште није флуентан?
Јер како ствари стоје, никад није помињао трећи, српски пут, већ се увек хвата за ове либераше.
Мало је то индикативно.

Ломпар је био радо виђен гост у емисијама на "Спутњику", али су изгледа након његовог изјашњаваља о Вучићу престали да га зову. Тамо је износио све своје ставове по разним питањима.
Међусобни разговори и изношење мишљења нису помирење, а шта тиме хоће да постигне осим што њиховој публици говори нешто што им се вјероватно не свиђа треба њега питати. Што се тиче његових сарадника којима би могло да засмета тако нешто, они се не оглашавају са мишљењем да је то непотребно.
Први би то урадио Дејан Мировић (био је раније у "Радикалима") који повремено гостује у емисијама на интернету, или Марко Јакшић са Космета, за кога вјерујем да знаш јер је дуго на политичкој сцени.
Pored Lompara, među osnivačima i članovima su profesor Dejan Mirović, doktor Marko Jakšić...
Колико видим ово је зачетак неког покрета за који ће се у скорије вријеме вјероватно више знати.

Мени је занимљив покрет "Моба" који је прошао фазу формирања и постали су активни. Имају више људи који износе размишљања о суштинским проблемима у држави. Упоредо са изношењем мишљења дају и одговоре, односно како они мисле да се неки проблеми требају рјешавати.

Ломпар је одбио да говори на прослави осмовјековне аутокефалности СПЦ кад је чуо да ће том приликом бити додијељен орден Вучићу јер је сматрао да је прослава 8 вјекова СПЦ-а нешто што не би смјело бити нарушено било каквим за ту прилику ипак споредним стварима. Моралан чин, нема шта.
Ломпар је одбио приједлоге за пријем у САНУ јер је сматрао да му у том друштву није мјесто. Моралан чин, нема шта.
Ломпар је престао долазити у „Ћирилицу” јер је Марић негдје поменуо да је неки политичарчић (заборавих који) дипломирао код њега, а није, дипломирао је код неког другог професора, тражио је јавно извињење од Марића, није га добио и заиста се више никад није појавио у „Ћирилици”. Моралан чин, нема шта.
Но, исти тај високоморални Ломпар је ладно почео гостовати по „Новој С” иако се она налагала неупоредиво више него Марић у својим најгрђим издањима, додуше, вјероватно нису опљували њега лично (мада би то ваљало провјерити, можда чак и јесу), али свакодневно засипају гомилама увреда народ коме и сам Ломпар припада и за који се тако високоморално бори. Напослијетку, Марића може, макар формално, пријавити РРА, „Нову С” не може тј. може се дописивати само с надлежнима у Луксембургу.
Исти тај високоморални Ломпар се појављује као гост на скуповима ПроГласа јер, као, он се одувијек залагао за јединство па ето да покаже и дјелом да тако заиста и мисли... По тако схваћеној високоморалности, не видим ниједан разлог да се не појави и на годишњици СНС-а јер и то су Срби (углавном) па би свенародно јединство „Српског света” могло и њих обухватити...
По тако схваћеној високоморалности, не видим ниједан разлог да се не појави и на годишњици СНС-а јер и то су Срби (углавном) па би свенародно јединство „Српског света” могло и њих обухватити...

То што ти не видиш разлог ништа не значи, зато виде неки други. Теби то ваљда није нешто значајно...

...-Предат електро-енергетски систем
-Предато језеро Газиводе
-Успостављен правно-административни систем тзв. Косова на северу
-Дат позивни број тз. Косову
-тзв. Косово постало члан Олимпијског комитета
-тзв. Косово постало члан ФИФА
-тзв. Косово постало члан УЕФА
-тзв. Косово постало члан ФИБА
-тзв. Косово постало члан ЕХФ-а
-тзв. Косово постало члан ЦЕВ-а
-тзв. Косово на прагу чланства у Савету Европе
-Укинута српска документа на тзв. Косову
-Србија се обавезала да неће спречавати тзв. Косово да аплицира за чланство у међународним организацијама
-Србија се обавезала да ће да поштује територијални интегритет и суверенитет тзв. Косова
-Србија се обавезала да ће да оснује своју канцеларију(амбасаду) на тзв. Косову
-Савет министара ЕУ је усвоји измјену преговарачког поглавља 35, са Србијом, који каже да је саставни део тог поглавља Охридски споразум, као услов за улазак Србије у ЕУ, значи де факто признање тзв. Косова

То је учинак Александра Вучића од 2012. године до сада...

Poslednja izmena:
Апсолутно вјерујем да је Мило Ломпар српски родољуб.и да су његове намјере према Србији и нашем народу најбоиље.
Баш зато ме је изненадило да се нашао у друштву неког Небојше Вукановића, политичара из Српске.
Pogledajte prilog 1679426
Вјерујем да овај паћеник у Србији није нешто познат. У питању је лик са озбиљним менталним поремећајима, што у Српској кажу добро ошинут, но у питању је савремени потурица, који свако мало гостује по муслиманским сдрбофобичним ТВ станицама и који је олајао сваког виђенијег Србина, од духовника наше Цркве, преко интелектуалаца, олајао је оганим ријелима и Милоша Ковића, до успјешних српских спортиста, попут Николе Јокића или Василија Мицића. Љигавац пар екселанс, тешко да на политичкој сцени Србије постоји такав љигавац.
Када сам видио Милу Ломпара у друштву ове протуве, прилично ме изненадило. Једино се надам да ништа не зна о овом никоговићу
Kiseo Lomparov osmeh dovoljno govori.

Kao da ti ne znaš da je misticizam i konzerviranje autentične religije suština pravoslavlja, u odnosu na sve te protestante; religije nastale u zadnjih 5 vekova, ili čak i manje?

Ломпар је био радо виђен гост у емисијама на "Спутњику", али су изгледа након његовог изјашњаваља о Вучићу престали да га зову. Тамо је износио све своје ставове по разним питањима.
Међусобни разговори и изношење мишљења нису помирење, а шта тиме хоће да постигне осим што њиховој публици говори нешто што им се вјероватно не свиђа треба њега питати. Што се тиче његових сарадника којима би могло да засмета тако нешто, они се не оглашавају са мишљењем да је то непотребно.
Први би то урадио Дејан Мировић (био је раније у "Радикалима") који повремено гостује у емисијама на интернету, или Марко Јакшић са Космета, за кога вјерујем да знаш јер је дуго на политичкој сцени.

Колико видим ово је зачетак неког покрета за који ће се у скорије вријеме вјероватно више знати.

Мени је занимљив покрет "Моба" који је прошао фазу формирања и постали су активни. Имају више људи који износе размишљања о суштинским проблемима у држави. Упоредо са изношењем мишљења дају и одговоре, односно како они мисле да се неки проблеми требају рјешавати.
Искрено говорећи, чињеница да је Мировић уз Ломпара ме је прилично изненадила.
Можда ни Мировић није онакав каквим се приказује. :lol:

То што ти не видиш разлог ништа не значи, зато виде неки други. Теби то ваљда није нешто значајно...

...-Предат електро-енергетски систем
-Предато језеро Газиводе
-Успостављен правно-административни систем тзв. Косова на северу
-Дат позивни број тз. Косову
-тзв. Косово постало члан Олимпијског комитета
-тзв. Косово постало члан ФИФА
-тзв. Косово постало члан УЕФА
-тзв. Косово постало члан ФИБА
-тзв. Косово постало члан ЕХФ-а
-тзв. Косово постало члан ЦЕВ-а
-тзв. Косово на прагу чланства у Савету Европе
-Укинута српска документа на тзв. Косову
-Србија се обавезала да неће спречавати тзв. Косово да аплицира за чланство у међународним организацијама
-Србија се обавезала да ће да поштује територијални интегритет и суверенитет тзв. Косова
-Србија се обавезала да ће да оснује своју канцеларију(амбасаду) на тзв. Косову
-Савет министара ЕУ је усвоји измјену преговарачког поглавља 35, са Србијом, који каже да је саставни део тог поглавља Охридски споразум, као услов за улазак Србије у ЕУ, значи де факто признање тзв. Косова

То је учинак Александра Вучића од 2012. године до сада...
А учинак Нове С и Н1 у сатанизацији Срба и Србије, у наметању геноцидности, у немању права на плач за сопственим мртвим, у подржавању оних који су наличје Вучићеве прозападне-антисрпске политике за које сазнајемо ових дана да их буквално све финансира УСАИД? ;)

Не може Ломпара ништа опрати од кад се с њима удружио.
Уосталом, нити је шире познат, нити има лидерску харизму. А руку на срце, ни у делима није показао иницијативу.
Само прича флуидног карактера.

А учинак Нове С и Н1 у сатанизацији Срба и Србије, у наметању геноцидности, у немању права на плач за сопственим мртвим, у подржавању оних који су наличје Вучићеве прозападне-антисрпске политике за које сазнајемо ових дана да их буквално све финансира УСАИД? ;)

Уосталом, нити је шире познат, нити има лидерску харизму. А руку на срце, ни у делима није показао иницијативу.
Mora biti neko pametan u ekipi. Yamisli da su svi Stojan Protić, Čeda i Beba.

Тај учинак није довео до званичних споразума или конкретних потеза који воде до признања некаквог "Косова", могао је само да доведе до пропаганде јер су за то плаћени. Нису "Нова С" и "Н1" доносили никакве одлуке јер нису били власт, већ су вршили медијски притисак за своје газде који је могао да има неког ефекта, или нема.
Одлуке власти су видљиве и потези ка признању се тешко накнадно могу исправити.
Ломпар представља вођу само један од новонасталих покрета а можда их буде још, тако да не треба преувеличавати улогу и значај у односу на остале.
И Немања Шаровић има свој "Покрет ЉУБАВ ВЕРА НАДА", а изненада је постао популаран новинар/водитељ програма уживо. :)
Сада када би било неко гласање имао би он поприличан број гласова.

Poslednja izmena:
Тај учинак није довео до званичних споразума или конкретних потеза који воде до признања некаквог "Косова", могао је само да доведе до пропаганде јер су за то плаћени. Нису "Нова С" и "Н1" доносили никакве одлуке јер нису били власт, већ су вршили медијски притисак за своје газде који је могао да има неког ефекта, или нема.
Одлуке власти су видљиве и потези ка признању се тешко накнадно могу исправити.
Ломпар представља вођу само један од новонасталих покрета а можда их буде још, тако да не треба преувеличавати улогу и значај у односу на остале.
И Немања Шаровић има свој "Покрет ЉУБАВ ВЕРА НАДА", а изненада је постао популаран новинар/водитељ програма уживо. :)
Сада када би било неко гласање имао би он поприличан број гласова.
Али Н1 и Нова С доводе до сублимисаних интројекта који су нацију уводили у осећај кривице из кога се прелазило и прешло у инерцију.
Што је врло важна подлога да се сви ти споразуми на штету Србије потпишу, а да том неком глава и даље стоји на раменима.
То је њихов заједнички рад на истом циљу.

Није чудно што се дигла баш омладина која не носу хипотеку 'злочинаца', јер су се родили после свих тих глупости па им није најјасније о чему ови тупе.

Да, Ломпар је само један од али има солидну рекламу на Н1 и Новој С. ;)

Back