Мило Ломпар: Коминтерна се преселила у Вашингтон и Берлин

С С Д

Ističe se
Banovan
Poruka
2.854
Како можете да се залажете за либерализам, а да главни тумачи либерализма буду људи који су некад били партијски секретари, а да они који нису адекватни да тумаче либерализам буду људи попут Косте Чавошког. А сви ти критичари Милошевића деведесетих, данас су се нашли у јако добрим односима са онима који су ту политику деведесетих спроводили, они су данас на власти и они са њима немају ниједан геостратешки проблем. Они имају проблем унутрашњег уређења, они би хтели да они буду на власти, а не постојећа власт. Али кад постојећа власт наруши Устав Бриселским споразумом, то нема никакву критику, зато што је то у сагласности са налозима спољних сила. Са ким данас имају спор? Искључиво са националним либералима, ми смо у извесном смислу једини који су остали на бранику и националних, и грађанских права.

http://www.standard.rs/zeljko-cvija...-коминтерна-се-преселила-у-вашингтон-и-берлин

Чика Мило објасни пар ствари.

-----------------------------------

Христос се роди!

Како можете да се залажете за либерализам, а да главни тумачи либерализма буду људи који су некад били партијски секретари, а да они који нису адекватни да тумаче либерализам буду људи попут Косте Чавошког. А сви ти критичари Милошевића деведесетих, данас су се нашли у јако добрим односима са онима који су ту политику деведесетих спроводили, они су данас на власти и они са њима немају ниједан геостратешки проблем. Они имају проблем унутрашњег уређења, они би хтели да они буду на власти, а не постојећа власт. Али кад постојећа власт наруши Устав Бриселским споразумом, то нема никакву критику, зато што је то у сагласности са налозима спољних сила. Са ким данас имају спор? Искључиво са националним либералима, ми смо у извесном смислу једини који су остали на бранику и националних, и грађанских права.

http://www.standard.rs/zeljko-cvija...-коминтерна-се-преселила-у-вашингтон-и-берлин

Чика Мило објасни пар ствари.

-----------------------------------

Христос се роди!

Слажем се,глобализам и либерализам су нови комунизам.Јудејомасона нису успели са комунизму,и сада пробају са глобализму.

Lompar je mentol.

Svima je pun kufer onih koji prvo čekaju da vide na koju stranu vetar duva pa se onda gromoglasno oglašavaju podilazeći stavovima većine.

Ломпар је велики родољуб и врхунски интелектуалац.

Ломпар је велики родољуб и врхунски интелектуалац.

Takođe je svima pun kufer privilegovanih kvaziintelektualaca koji su svojevremeno podržavali peti listopad, tzv. demokratske promene, prozapadnu politiku a kada su se stvari promenile isti pokušavaju da se samopromovišu kao srpske perjanice antiglobalizma.

Lompar je milogorski oportunista i jalovi teoretičar koga je klan svojevremeno mimo svakog reda umuvao na univerzitet.

Takođe je svima pun kufer privilegovanih kvaziintelektualaca koji su svojevremeno podržavali peti listopad, tzv. demokratske promene, prozapadnu politiku a kada su se stvari promenile isti pokušavaju da se samopromovišu kao srpske perjanice antiglobalizma.

Lompar je milogorski oportunista i jalovi teoretičar koga je klan svojevremeno mimo svakog reda umuvao na univerzitet.

О чему ти уопште причаш, да ли и сам знаш? Или теби ипак смета поређење Коминтерне и Брисела? Мислим да те то боли највише. Али, то Ломпар ништа не измишља, то је истина. У ствари и сам Путин је својевремено поредио СССР са Америком тј. са глобализмом. Дакле, можемо рећи да је Ломпар на истој линији са Путином.

Ломпар ,,*********"? Невероватно...

Па наравно. Није поента бити фосил који 2100. пропагира Чегевару, него се борити против Силе И Неправде.

1999. то је била диктатура Слободана Милошевића, а 2017. је то диктатура Жан Клод Јункера.

О чему ти уопште причаш, да ли и сам знаш? Или теби ипак смета поређење Коминтерне и Брисела? Мислим да те то боли највише. Али, то Ломпар ништа не измишља, то је истина. У ствари и сам Путин је својевремено поредио СССР са Америком тј. са глобализмом. Дакле, можемо рећи да је Ломпар на истој линији са Путином.

Ломпар ,,*********"? Невероватно...

Lompar se danas oglašava stavovima koje su pametni ljudi još pre 25 godina iznosili samo su ih onda takvi kao što je Lompar nazivali slobistima i sličnim kvalifikacijama.

Kao što rekoh, svi bi danas da uskoče u novi voz i da se zaboravi šta su radili pre toga.

Lompar se danas oglašava stavovima koje su pametni ljudi još pre 25 godina iznosili samo su ih onda takvi kao što je Lompar nazivali slobistima i sličnim kvalifikacijama.

Kao što rekoh, svi bi danas da uskoče u novi voz i da se zaboravi šta su radili pre toga.

Па да, али ти људи о којима ти причаш су тада сматрали да се под вођством нашег Вожда Милошевића морамо одупрети глобализму и очувати социјализам.

То је погрешно.

А шта је Ломпар некад пропагирао? Да је глобализам ок? Да треба да уђемо у ЕУ? Шта од тога?

Миле Лојпур.

mile-lojpur.jpg

...nesto izreci , a da to bude 'dobro receno' , nije dovoljno
treba i raditi svojim postupcima u skladu izrecenog...
..imamo nesretni tipicni primjer pocivseg profesora Nikole Milosevica...
Nastavnik, teoreticar , kriticar , recezent ...autor...
Politicar,- ziva muka...:(

Nisi valjda pomislio kako političar čo'ek od ljudstva može biti?

Tamo bi bio gospon šogoričić !
Pa, ko ima za reći da su nam jezici različiti ?
Kaj si rekel, nis čul !?

Tamo bih bio uhićen po izričitoj želji gospode Gumice, malog Hrvata i pojedinaca odavde.

A što se tiče Koštuničra, tamošnja Privredna komora drži visoko istaknute njihove portrete u Dvorani korisnih idiota iz Srbije jer su u presudnom momentu dali podsticaj raspaloj ekonomiji Hrvatske poklanjajući joj firme i monopole po Srbiji.

Кад се слобисти и европеисти престану бунити против Ломпара, Коштунице, Чавошког, Николе Милошевића, Борислава Пекића, Владете Јанковића, Матије Бећковића...то значи да конзервативизма у Србији више нема.

Кад се слобисти и европеисти престану бунити против Ломпара, Коштунице, Чавошког, Николе Милошевића, Борислава Пекића, Владете Јанковића, Матије Бећковића...то значи да конзервативизма у Србији више нема.

А баш сам размишљао о томе како ћеш да реагујеш након што прочиташ да су сви напушили овог Ломпара а ти очекивао да ће већина да га хвали.

Back