old-mne
Poznat
- Poruka
- 7.562
kako tudjoj crna gora je bila srpska drzava kad istrjebimo vas odrodjene novokonponovane milogorce bice ponovo SRPSKA BILA SRPSKA BICE
Kurdistanac dodji da me istrijebis ako imas mooda...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kako tudjoj crna gora je bila srpska drzava kad istrjebimo vas odrodjene novokonponovane milogorce bice ponovo SRPSKA BILA SRPSKA BICE

Ja znam da su tako pisali.Ja se nešto ne sjećam da su oni tako pisali.
Imaš li ti kakav dokaz da ti se pradjed zvao Srbinom ili samo priče??

Ja nisam.Gledao sam pasoš perjanika kralja Nikole u kojem piše nacionalnost - CRNOGORSKA

Kurdistanac dodji da me istrijebis ako imas mooda...![]()
Zar katunska nahija ima toliko stanovnika ?

old-mne:U to doba je zivjelo iskljucivo nepismeno stanovnistvo koje je po nacionalnosti bilo crnogorsko a po vjeroispovijesti srpsko... Ljudi brkali pojmove, permutacija...
eeeeeeeeee, sjecam se ja...
daleko mi dolazit ima dole Srpstva koje ce vas odrodjene srediti ali ako mi budemo dolazili kukava ti majka pitaj ove tvoje muslimane kako mi trijebimo

crnogorsku naciju je stvorila KPJ ,otac nacije je Milovan Djilas,crnogorska nacija se rodila 1.maja 1945 u komunistickom listu Borba,to su cinjenice
Šta je bilo sa Milovanom Đilasom
Đilas je na kraju uvideo da Jugoslavija srlja u diktaturu, da demokratija nikad neće biti uvedena
i da počinje era titoizma.
Shvatio je svu pogubnost politike koja je vodjena i koju je sam sledio, odrekao se i postao
disident.
Međuostalog odrekao se i ovog teksta.
''Otac crnogorske nacije'' umro je 20. aprila 1995. u Beogradu kao nacionalni Srbin.
Antisrpska politika zacrtana još tridesetih godina doživela je svoju kulminaciju Ustavom iz 1974.
Nad srpskim narodom izvršeno je institucijalno nasilje, a tadašnjoj SR Srbiji su bile vezane ruke.
SFR Jugoslavija se raspala u krvavom gradjanskom ratu, a srpski narod nije uspeo da se
izbori sa posledicama politke koja je 45 godina vodjena.
Mnogi Crnogorci danas vide izlaz u ideologiji Sekule Drljevića i njihovo odmicanje od srpskih
korena doživljava kulmunaciju

Da, da, biće da je to
Srpska vjeroispovijest![]()
![]()
![]()
Srbin srpske vjeroispovijesti![]()
![]()
P.S. Inače pradjed mi je više svijeta vidio nego što ćemo ja i ti kada se sabere
Tako da je ponešto i znao, da ga ti ne učiš![]()
Ja znam da su tako pisali.
![]()
![]()
Koji si ti kralj
Pa ima li većeg dokaza od toga što mu je sin (moj djed) bio Srbin, unuk (moj otac, stric) Srbin, praunuk (ja) Srbin...?
Nije nas vanzemaljac vaspitavao, nego otac
Ja nisam.
Ali mi je drugi pradjed bio perjanik...i dobitnik Obilića medalje...Srbin, takođe...mnogo prije komunista![]()
daleko mi dolazit ima dole Srpstva koje ce vas odrodjene srediti ali ako mi budemo dolazili kukava ti majka pitaj ove tvoje muslimane kako mi trijebimo

Pa koliko ja znam izjašnjavali su se da im je vjera srpska.

Ili da pitamo one Kosovare![]()
Priupitali bi i muje da ih Klinton nije sprijecio onih zadnjih dana... 
Pa moj komsija, inace profesor ruskog jezika, skolovan covjek, se na posljednjem popisu izjasnio da je po nacionalnosti srpska pravoslavna crkva...![]()
![]()
Valjda ga suncevi zraci, koji se odbijaju sa one konzerve na Rumiju, ubijaju u glavu...

Pa koliko ja znam izjašnjavali su se da im je vjera srpska.
Pa zašto onda govoriš da su Srbe u Crnoj Gori stvorili komunisti?A porodice đe su prađed, đed, otac, sin, unuk, praunuk... Crnogorci.
E ovaj je bio perjanik prije komunista i po nacionalnosti Crnogorac, tako da priča o stvaranju crnogorske nacije 1. maja 1945 nema veze s mozgom.
A Indijanci i prije...ma daj bre skroz si neozbiljan...Crnogorci postoje možda i malo duže nego vi
Aha, pa zato kukate kako ste maltretirani u ratu od strane Hrvata i Muslimana![]()
Nemoj Voja da mi diraš, Vojo je lik, Crnogorac od kad sebe![]()