Milo dijeli narod i množi bogatstvo

Pogledaj ovo!!!! Ovo je sramota!!!! Intonira se državna himna, i to himna države za koju on nastupa, a on skakuće. I još dođe u majici Jugoslavija. Ne bi meni mogao tako da nastupa, pa da je ne znam kakav sportista. Drago mi je što je pobijedio jedino jer nastupa za Crnu Goru i jer je to uspjeh za crnogorski sport

Ajde da je to jedina sramota, no i zvizdanje himni BiH :thumbdown:

Ybg, opsta nekultura. Sve u svemu, milo mi je sto je Ivan pobijedio.

********* postaju katolici
signofcross.gif

Pogledaj ovo!!!! Ovo je sramota!!!! Intonira se državna himna, i to himna države za koju on nastupa, a on skakuće. I još dođe u majici Jugoslavija. Ne bi meni mogao tako da nastupa, pa da je ne znam kakav sportista. Drago mi je što je pobijedio jedino jer nastupa za Crnu Goru i jer je to uspjeh za crnogorski sport
A ne bi ga ubilo da je pjevao...bar jednu strofu...evo npr:
Jedina si za slobodu
Ti ostala srpskom rodu
Dat će Bog i sveta Mati
Da se jednom sve povrati

Ne smatram ga ja Crnogorcem, ja poštujem to što je on Srbin, ali mislim da nije u pravu.
Misliš da nije u pravu? :hahaha:
E ovo je izjava sa slogan DPS-a na sledećim izborima! :hahaha:
A inače, da mi drug sjutra dođe i kaže da je Novozelanđanin, ja bih to poštovao, njegova želja.
A je l' to porediš Novozelanđane i Srbe? :hahaha:
Srbi su vijekovima naseljeni na Balkanu, a tebi čudno da ih ima u Crnoj Gori?
I još je tebi to zabluda koju ''poštuješ'' :hahaha:
E lik si, nema priče...:hahaha:
A i taj ti je drug neki ludak, kad ga tako otvoreno kuraš u čelo :hahaha:

Ma Srbi 100%...ne bi Crnogorci, nema tih para.
Isto kao i za Dubrovnik, samo su Srbi išli na njega :mrgreen:
A i mislim da su kriminalci u Crnoj Gori, sve sami Srbi...a naučnici i akademici sve sami Crnogorci...nema druge :hahaha:

Pa vjerovatnije je da su Srbi, mada ima i jednih i drugih budala.
Dosta ljudi je u Dubrovnik otišlo pod prisilom, mada je bilo i dosta dobrovoljaca.
A ovo je već sarkazam

Ljudi - pretjerujete, to sto je neko zvizda njihovoj himni je nekulturno ali zvizdali bi bilo kojoj, yebi ga takvi su :mrgreen:
A sto Strugar boksuje u jednoj istoj majci evo 10 godina - on misli da mu ta majca donosi srecu, pod njom se borio masu puta i donio pobjedu, sve i da je ne znam sto na njoj on bi je nosio ako mu je to lucky charm :)
A jos nesto Strugar je Idiot- gloop je ko qurac, to svi znaju. Dobar je borac bio, al je gloop ko tocilo. :roll:

Ljudi - pretjerujete, to sto je neko zvizda njihovoj himni je nekulturno ali zvizdali bi bilo kojoj, yebi ga takvi su :mrgreen:
A sto Strugar boksuje u jednoj istoj majci evo 10 godina - on misli da mu ta majca donosi srecu, pod njom se borio masu puta i donio pobjedu, sve i da je ne znam sto na njoj on bi je nosio ako mu je to lucky charm :)
A jos nesto Strugar je Idiot- gloop je ko qurac, to svi znaju. Dobar je borac bio, al je gloop ko tocilo. :roll:

Pa treba ih naučiti kako da se ponašaju

Back