zike
Elita
- Poruka
- 21.673
32% Srba...bolje bi bilo da Crnogorci nauče da žive sa njima![]()
Ja nemam nikakav problem s tim, kao ni većina Crnogoraca. Rijetko te ko pita šta si, ljudi se druže bez obzira na nacionalnost i vjeroispovijest.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
32% Srba...bolje bi bilo da Crnogorci nauče da žive sa njima![]()
Ja nemam nikakav problem s tim, kao ni većina Crnogoraca. Rijetko te ko pita šta si, ljudi se druže bez obzira na nacionalnost i vjeroispovijest.
Kako nemaš?
Pa ti ovdje stalno pričaš kako Srbi iz Crne Gore nisu Srbi...stvorili ih komunisti...i tako...![]()

E ne znam kako se onda ti ljudi druže sa tobom...biće da ne znaju šta im misliš...Pričam, ali nemam nikakav problem da se družim s tim ljudima.
Gade ti se hrabri ljudi?![]()

Ja imam drugara s kojima sam odrasta i koji sebe smatraju Srbima, ja im fino kazem da mastaju i da su oni Srbi kolko sam i ja Meskalero![]()
I sto se desi? Okrenemo to na zayebanciju i sprdnju.
Drugacije ne moze u Crnoj Gori
A i neko ko je iz Crne Gore bi treba znat da je naspram drugarstva i ljudskih odnosa nevazno kako se ko "pise"![]()

(bar u gradu, ne znam sto se desava po vukoyebinama)Nema granica mržnje prema Srbima u CG .Crnogorsko društvo je bolesno da bolesnije ne može biti.

Крстан Ђ. Ковјенић

Hoćeš da kažeš da nisi isti na forumu i u RL....da drugačije razmišljaš, drugačije govoriš...?Forumi - stvarni zivot / postoji veeeelika razlika![]()
Pa normalno...gleda se kakav je čovjek...a ako neko Srbe smatra stokom, a sa Srbima se druži...onda i nije čovjek...već ljiga...Kako god neki to htjeli predstavit, normalnim ljudima u stvarnom zivotu se yebe zivo jeli neko Meskalero ili Crnogorac ili Bosnjak itd.....![]()
A pg je za Nikšić čudo od grada(bar u gradu, ne znam sto se desava po vukoyebinama)

E ne znam kako se onda ti ljudi druže sa tobom...biće da ne znaju šta im misliš...
Ja imam drugara s kojima sam odrasta i koji sebe smatraju Srbima, ja im fino kazem da mastaju i da su oni Srbi kolko sam i ja Meskalero![]()
I sto se desi? Okrenemo to na zayebanciju i sprdnju.
Drugacije ne moze u Crnoj Gori
A i neko ko je iz Crne Gore bi treba znat da je naspram drugarstva i ljudskih odnosa nevazno kako se ko "pise"![]()
CETVRTI OPSTINSKI SUD U BEOGRADU
Domu za dusevno obolela lica Cirug
Na osnovu cl.46 st.2 tac.3 i cl.265 st.1 i cl.266 Zakonika o krivicnom postupku,optuzeni Krstan Kovjeic osudjen je za delo saizvrsilac u ratno zlocinu PROTIV CIVILNOG STANOVNISTVA iz cl.142 st.1 KZJ u vezi cl.22 KZJ,po Resenju sudije Veca za ratne zlocine Kp.V.1/93, na
kaznu zatvora do 10 godina u ustanovi zatvorenog tipa
nakon provedenih sest meseci u kaznenoj ustanovi zatvorenog tipa u Sremskoj Mitrovici,osudjeni je pokazao znake psihickog poremecaja,te na osnovu nalaza zatvorske lekarske komisije,a na osnovu cl.79 st.1 i cl.80 st.2 i cl.81 st.1 Krivicnog zakonika Republike Srbije, Cetvrti Opstinski sud u Beogradu preinacuje kaznu i izdaje
RESENJE
o izvrsenju mere bezbednosti
Obavezno psihijatrijsko lecenje i cuvanje u zdravstvenoj ustanovi
Kojim se Krstan Kovjenic ,rodjen 01.04.1953. godine u selu Bocac,opstina Banja Luka, samac, pismen, zavrsio osmogodisnju skolu i gimnaziju, vojsku nije sluzio,nezaposlen zivi u Sloveniji,
upucuje u psihijatrijsku ustanovu zatvorenog tipa u Curug
Mere bezbednosti ce se izvrsiti odmah.
![]()
![]()
![]()