Milo dijeli narod i množi bogatstvo

Svi li se danas bave istorijom majko Milo... :hahaha:

Vracarac, spusti se malo nize, spusti se ispod dinastije Petrovic pa pogledaj kako se ko izjasnjavao od preostale tri dinastije koje su vladale Crnom Gorom... :bye:

Dzaba sa gluvim diskutovati.
Crnogorska nacija je izmisljena 1945. godine od strane komunista.
Pre toga nije postojala. postojali su samo Srbi (i njihova plemena, vodje i teritorije) koji zive u Crnoj Gori!
crnogorska nacija je komunisticki falsifikat!

Dzaba sa gluvim diskutovati.
Crnogorska nacija je izmisljena 1945. godine od strane komunista.
Pre toga nije postojala. postojali su samo Srbi (i njihova plemena, vodje i teritorije) koji zive u Crnoj Gori!
crnogorska nacija je komunisticki falsifikat!

Eto, znaci istorij znas samo od dinastije Petrovic pa ovamo... :hahaha:
P.S. Zahvali se komunjarama sto su izmislili Srbe u Crnoj Gori inace bi danas bili etnicki cista drzava... :D

Pritisak bez pobune. :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha: I da ti neko jos u to i povjeruje :lol:

Srbe iz Crne Gore su stvorili bijeli komunisti 1918, a evo i izjave Sava Fatica, podpredjednika Podgoricke skuptine.

Poslie te nelegalne i nelegitimne odluke, doslo je do krvavog obracuna, a ovo sto si ti naveo je izmisljotina. Natjerali komunisti 400 000 ljudi da se izjasne Crnogorcima, a da se niko ne pobuni, mislim...:hahaha:

Naziv Srpska narodna skupstina Crne Gore je cista izmisljotina, pogledaj Ustav Crne Gore iz 1905. godine, pa ces vidjeti koji je bio naziv za nosioca zakonodavne vlasti u Knjazevini Crnoj Gori. Savjetovao bih ti da pogledas cio Ustav, a ne samo clanove 38. i 39. posto je to akt koji Srbi uveliko izbjegavaju, jer upravo on pobija sve njihove tvrdnje.

Pismenom covjeku je ovo dovoljno...poturicama milogorskim verovatno nije.
Crnogorska nacija se prvi put pominje 1945.
I svi koji se tako izjasnjavaju su ljudi bez obraza, cojstva...bez kicme. To su oni mali ljudi koji su pljunuli na grobove svojih predaka i koji od srpske sparte za male pare pokusavaju da nacine siptarsko-hrvatsku koloniju.
Da ponovim reci najveceg Srbina iz Crne Gore, P.P.Njegosa:
Cast i bruka zive dovijeka

Istina živa :)

Bilo je mnogo čega što je uticalo na referendum i krajnji ishod istog, ali što se mene tiče ta priča je završena...
CG nezavisna, i 32% Srba u njoj koje treba zaštiti od antisrpske klime.

E sad razmisli malo...da li iko može da pokrene na sudu postupak protiv DAN-a kada su te ajkule u pitanju?
I da može, kolike su šanse da bio dobio spor...stvarno se ne razumijem u pravo, ali mislim da su mu šanse 1 : 1 000 000 :mrgreen:

Sto se tice spora, ispaltili bi im neku crkavicu, pa malo ko bi gubio vrijeme sudeci se s njima.

Podrska nezavisnoj Crnoj Gori je najvise porasla u periodu 2000..godine Uticalo je politicko djelovanje Savezne Vlade koju su tada cinili DOS i SNP kad je u pitanju promjena Ustava iz 92., zatim bombardovanje SRJ 1999, Crna Gora kao 27. izborna jedinica, podignut adrenalin na sjeveru Crne Gore, gdje je malo falilo da dodje do krvavog obracuna itd.

Jes' sam vec jednom postavio ovaj link, ali eto, zbog forumasa koji nijesu ovo vidjeli:

Poslie te nelegalne i nelegitimne odluke, doslo je do krvavog obracuna, a ovo sto si ti naveo je izmisljotina. Natjerali komunisti 400 000 ljudi da se izjasne Crnogorcima, a da se niko ne pobuni, mislim...

Ko se pobunio cekalo ga mjesto na pasijem groblju!
Upravo dzelati koji su ta groblja pravili, pravili su i crnogorsku naciju!

Sto se tice spora, ispaltili bi im neku crkavicu, pa malo ko bi gubio vrijeme sudeci se s njima.

Podrska nezavisnoj Crnoj Gori je najvise porasla u periodu 2000..godine Uticalo je politicko djelovanje Savezne Vlade koju su tada cinili DOS i SNP kad je u pitanju promjena Ustava iz 92., zatim bombardovanje SRJ 1999, Crna Gora kao 27. izborna jedinica, podignut adrenalin na sjeveru Crne Gore, gdje je malo falilo da dodje do krvavog obracuna itd.

Jes' sam vec jednom postavio ovaj link, ali eto, zbog forumasa koji nijesu ovo vidjeli:

Podrška je porasla, kada je Milo odlučio da mu je bolje u nezavisnoj Crnoj Gori...
On šta odluči tako će i biti...vrhovni vođa...i narod koji mu slijepo vjeruje. Nije prvi, a ni poslednji...ko dođe posle Mila, i on će vladati dugo, dugo...takav je narod dolje...

Pismenom covjeku je ovo dovoljno...poturicama milogorskim verovatno nije.
Crnogorska nacija se prvi put pominje 1945.
I svi koji se tako izjasnjavaju su ljudi bez obraza, cojstva...bez kicme. To su oni mali ljudi koji su pljunuli na grobove svojih predaka i koji od srpske sparte za male pare pokusavaju da nacine siptarsko-hrvatsku koloniju.
Da ponovim reci najveceg Srbina iz Crne Gore, P.P.Njegosa:
Cast i bruka zive dovijeka

I nepismeni moze da vrsi copy-paste sa drugih sajtova. CIm se olsanjas na youtube snimke koji sadrze licne crteze pojedinaca, jasno je cemu vodi ova rasprava, a to je uzaludno naklapanje.

A na te linkove vec ima ono o cemu pricao u prethodnim postovima. Tako da nemam namjeru da ponavljam jedne te iste stvari.

Za izjave da smo bez kicme, to samo tebe karakterise, a ne Crnogorce.

E ovo je generalizacija.

Poslednja izmena:
Podrška je porasla, kada je Milo odlučio da mu je bolje u nezavisnoj Crnoj Gori...
On šta odluči tako će i biti...vrhovni vođa...i narod koji mu slijepo vjeruje. Nije prvi, a ni poslednji...ko dođe posle Mila, i on će vladati dugo, dugo...takav je narod dolje...

Ima i tu istine za jedan solidan dio Crnogoraca, ali da je nastavio da podrzava zajednicku drzavu, zajedno bi sa Milosevicem u paketu bio smijenjen.

Ima i tu istine za jedan solidan dio Crnogoraca, ali da je nastavio da podrzava zajednicku drzavu, zajedno bi sa Milosevicem u paketu bio smijenjen.
Dok je još bio Milošević, Milo je prosipao priče kako je za zajedničku državu potrebno samo da Sloba bude smijenjen (srušen)...
Kad ono...mislim, Milov obrt u politici je meni više nego jasan...i gledano iz njegove, skroz syebane pozicije, savršeno logičan.

Dok je još bio Milošević, Milo je prosipao priče kako je za zajedničku državu potrebno samo da Sloba bude smijenjen (srušen)...
Kad ono...mislim, Milov obrt u politici je meni više nego jasan...i gledano iz njegove, skroz syebane pozicije, savršeno logičan.

Pa vidis, to je ono sto sam ti rekao u prethodnom postu, podrska za nezavisnu Crnu Goru je bila velika da bi nastavio po starom.

Back