Milo dijeli narod i množi bogatstvo

Ja se nešto ne sjećam da su oni tako pisali.
Ja znam da su tako pisali.
Imaš li ti kakav dokaz da ti se pradjed zvao Srbinom ili samo priče??
:eek: :eek: :eek:
Koji si ti kralj :hahaha:
Pa ima li većeg dokaza od toga što mu je sin (moj djed) bio Srbin, unuk (moj otac, stric) Srbin, praunuk (ja) Srbin...?
Nije nas vanzemaljac vaspitavao, nego otac :roll:
Gledao sam pasoš perjanika kralja Nikole u kojem piše nacionalnost - CRNOGORSKA
Ja nisam.
Ali mi je drugi pradjed bio perjanik...i dobitnik Obilića medalje...Srbin, takođe...mnogo prije komunista :bye:

Djukanovic_Bulatovic1991_big.jpg

Šta je bilo sa Milovanom Đilasom

Đilas je na kraju uvideo da Jugoslavija srlja u diktaturu, da demokratija nikad neće biti uvedena
i da počinje era titoizma.
Shvatio je svu pogubnost politike koja je vodjena i koju je sam sledio, odrekao se i postao
disident.
Međuostalog odrekao se i ovog teksta.
''Otac crnogorske nacije'' umro je 20. aprila 1995. u Beogradu kao nacionalni Srbin.

Antisrpska politika zacrtana još tridesetih godina doživela je svoju kulminaciju Ustavom iz 1974.
Nad srpskim narodom izvršeno je institucijalno nasilje, a tadašnjoj SR Srbiji su bile vezane ruke.

SFR Jugoslavija se raspala u krvavom gradjanskom ratu, a srpski narod nije uspeo da se
izbori sa posledicama politke koja je 45 godina vodjena.
Mnogi Crnogorci danas vide izlaz u ideologiji Sekule Drljevića i njihovo odmicanje od srpskih
korena doživljava kulmunaciju

I sve si ove postove iskopirao, nizašta. Ne pada mi na pamet da ih čitam, a kamoli da povjerujem u njih

Ja znam da su tako pisali.

:eek: :eek: :eek:
Koji si ti kralj :hahaha:
Pa ima li većeg dokaza od toga što mu je sin (moj djed) bio Srbin, unuk (moj otac, stric) Srbin, praunuk (ja) Srbin...?
Nije nas vanzemaljac vaspitavao, nego otac :roll:

Ja nisam.
Ali mi je drugi pradjed bio perjanik...i dobitnik Obilića medalje...Srbin, takođe...mnogo prije komunista :bye:

A porodice đe su prađed, đed, otac, sin, unuk, praunuk... Crnogorci.
E ovaj je bio perjanik prije komunista i po nacionalnosti Crnogorac, tako da priča o stvaranju crnogorske nacije 1. maja 1945 nema veze s mozgom. Crnogorci postoje možda i malo duže nego vi

A porodice đe su prađed, đed, otac, sin, unuk, praunuk... Crnogorci.
E ovaj je bio perjanik prije komunista i po nacionalnosti Crnogorac, tako da priča o stvaranju crnogorske nacije 1. maja 1945 nema veze s mozgom.
Pa zašto onda govoriš da su Srbe u Crnoj Gori stvorili komunisti?
Crnogorci postoje možda i malo duže nego vi
A Indijanci i prije...ma daj bre skroz si neozbiljan...:roll:

Back