Milo dijeli narod i množi bogatstvo

Placite, placite. Dobro sam ja rekao, prije cete Kosovo prezaliti no Crnu Goru :lol:

Milo o Kosovu
"Na Kosovu je napadnuta Jugoslavija. Kosovo je bedem srpskog i crnogorskog naroda koje ne može pasti dok je nas i pokoljenja naših potomaka. Nebrojeno puta smo rekli: Kosovo se mora braniti svim sredstvima”, Milo Djukanovic, Andrijevica 13. jul 1990"
Ljudina nema sta! Vidi se kao istrajava na svojim idealima.
Milo je smrad ljudski bas kao i oni sto ga podrzavaju.

Jedino se nadam da ce oni bednici iz Lovcenca bili vraceni odakle su dosli

Pa u Srbiji zivi 2 000 000, slovima; dva meleona, culafa i iz dana u dan se taj broj povecava... Dalibore nebi lose bilo da i sam nabavis jedan, valjace ti za buducnos'... ;)

Ma to koliko ih živi, to nije konstanta, to se da regulisati... Inače imam jedno keče, čuvam ga za umetničku fotografiju koju ću da radim. Nešto kao keče, panj, sekirče i tako to... Ma, mrtva priroda neka, nebitno :mrgreen: Anyway, ne nosim ga, nije toliko popularno kao kod vas :cool:

Milo o Kosovu
"Na Kosovu je napadnuta Jugoslavija. Kosovo je bedem srpskog i crnogorskog naroda koje ne može pasti dok je nas i pokoljenja naših potomaka. Nebrojeno puta smo rekli: Kosovo se mora braniti svim sredstvima”, Milo Djukanovic, Andrijevica 13. jul 1990"

aVrHsOr-857f151f82b90a86ef33ba641ecee53a.jpg

A pogledaj mu izvor. DAN tj. crnogorski Kurir su fasisticke novine, cija redakcija zivi od ispranih mozgova kao sto su Dragan, Marti i kompanija.

Aha...:roll:
Ajde mi objasni kakve veze ima što je link DAN-a, kada su ovdje u pitanju izjave koje je DAN samo prenio?
Je l' bi izjave bile drugačije prenešene da su u pitanju neke druge novine?

P.S. A imam osjećaj da se sve što je navedeno u ovom tekstu može naći i na blogu Slavka Perovića...
P.P.S. Fašističke novine? :mrgreen: E pa...

Poslednja izmena:
Aha...:roll:
Ajde mi objasni kakve veze ima što je link DAN-a, kada su ovdje u pitanju izjave koje je DAN samo prenio?
Je l' bi izjave bile drugačije prenešene da su u pitanju neke druge novine?

P.S. A imam osjećaj da se sve što je navedeno u ovom tekstu može naći i na blogu Slavka Perovića...

I ono za ajkule je DAN samo prenio, pa se ispostavilo da od toga nema nista. S tim su dokazali da su to neprijatelji Crne Gore i s toga iste treba zatvoriti zbog kleveta koje pisu. Pa zato naziv fasiticke novine nije uopste pogresan. No cetnicki vojvoda Mandic diktira, a DAN pise. Nije ni cudo sto smo prvi u regionu sto se tice slobode medija kad svako laje sto mu je volja. Demokratija ti je to, mac sa dvije ostrice. Isti je slucaj sa Vijestima, Medo diktira oni pisu. A i Pobjeda, Milo diktira, oni pisu. I to samo da prodaju sto vise primjeraka. A uvijek ce biti budala koje slijepo vjeruju svemu sto pise u novinama. Stanje na terenu je drukcije.

Jedan forumas je skoro rekao da mediji od babe mogu napraviti djevojku. Isto tako DAN i Vijesti hoce da oblate Crnu Goru, da Pobjeda da je digne u visine.

I ono za ajkule je DAN samo prenio, pa se ispostavilo da od toga nema nista.
Ovdje su u pitanju izjave ljudi...tako da ti je poređenje veoma loše.
S tim su dokazali da su to neprijatelji Crne Gore i s toga iste treba zatvoriti zbog kleveta koje pisu.
Koga su oklevetali? Ajkulu? Crnu Goru? :hahaha:
Pa zato naziv fasiticke novine nije uopste pogresan.
Pošto studiraš pravo, pretpostavljam da znaš ponešto o fašizmu...pa budi ljubazan pa mi reci koje si to fašističke elemente prepoznao u DAN-u?
I zašto Crna Gora, koja je uvijek bila antifašistička, ne reaguje?
Da pogađam, valjda zato što nije tačno da je DAN fašistički...pa gdje ti fašizam pade na pamet...
Ajde da si rekao jednostavno loše novine, ali fašističke...:roll:
No cetnicki vojvoda Mandic diktira, a DAN pise.
A DAN su naše novine? :eek: :hahaha:
E možda sad i kupim neki broj...e pa koliko novih informacija od tebe danas :mrgreen:

Ovdje su u pitanju izjave ljudi...tako da ti je poređenje veoma loše.

Koga su oklevetali? Ajkulu? Crnu Goru? :hahaha:

Pošto studiraš pravo, pretpostavljam da znaš ponešto o fašizmu...pa budi ljubazan pa mi reci koje si to fašističke elemente prepoznao u DAN-u?
I zašto Crna Gora, koja je uvijek bila antifašistička, ne reaguje?
Da pogađam, valjda zato što nije tačno da je DAN fašistički...pa gdje ti fašizam pade na pamet...
Ajde da si rekao jednostavno loše novine, ali fašističke...:roll:

A DAN su naše novine? :eek: :hahaha:
E možda sad i kupim neki broj...e pa koliko novih informacija od tebe danas :mrgreen:

Fasisticke su zato sto im diktira fasista. A zasto je taj sto im diktira fasista? Zato sto se zalaze samo za interese jedne nacije, a ostale bi asimilovao kao sto su radili njegovi prethodnici. Eto ti fasizam, odnosno nacizam u ovom slucaju, ali nije bitno, jer se i fasisti i nacisti ponasaju isto. Samo je razlika, zbog cega je i nastala ova polemika, ta sto nista nijesu sproveli u djelo.

To ti je isto kao sto Srbi nas nazivaju ustasama, a sa ustasama nemamo nikakve veze. Pa se niko ne ljuti.

A to sto ti cuo od mene nijesu nikakve novosti, nego to cijela Crna Gora zna.

I ono za ajkule je DAN samo prenio, pa se ispostavilo da od toga nema nista. S tim su dokazali da su to neprijatelji Crne Gore i s toga iste treba zatvoriti zbog kleveta koje pisu. Pa zato naziv fasiticke novine nije uopste pogresan. No cetnicki vojvoda Mandic diktira, a DAN pise. Nije ni cudo sto smo prvi u regionu sto se tice slobode medija kad svako laje sto mu je volja. Demokratija ti je to, mac sa dvije ostrice. Isti je slucaj sa Vijestima, Medo diktira oni pisu. A i Pobjeda, Milo diktira, oni pisu. I to samo da prodaju sto vise primjeraka. A uvijek ce biti budala koje slijepo vjeruju svemu sto pise u novinama. Stanje na terenu je drukcije.

Jedan forumas je skoro rekao da mediji od babe mogu napraviti djevojku. Isto tako DAN i Vijesti hoce da oblate Crnu Goru, da Pobjeda da je digne u visine.

Hvala Bogu da momci iz kafilerije rade...

Fasisticke su zato sto im diktira fasista.
Ko? Mandić? Em što im on ne diktira, em što nije fašista...
A zasto je taj sto im diktira fasista? Zato sto se zalaze samo za interese jedne nacije
Pa normalno da se zalaže za interese svog naroda :roll:
a ostale bi asimilovao kao sto su radili njegovi prethodnici.
Netačno, šta drugo mogu da kažem na ovo...
To ti je isto kao sto Srbi nas nazivaju ustasama, a sa ustasama nemamo nikakve veze. Pa se niko ne ljuti.
Opet generalizacije...netačne, naravno...
P.S. ako misliš na neke ljude sa ovog foruma (pa si njih iskoristio za generalizaciju...mislim...toliko zlobno...:roll:), više vas nazivaju šiptarima nego ustašama.
A to sto ti cuo od mene nijesu nikakve novosti, nego to cijela Crna Gora zna.
Možda zna, ali pogrešno zna...više SNP ima uticaja na DAN, nego NOVA...

Kako?
Pa zar niste "Crveni Hrvati"?

Zato sto se zalaze samo za interese jedne nacije, a ostale bi asimilovao kao sto su radili njegovi prethodnici.

Koji prethodnici? Komunisti?
Pa oni su izmislili crnogorsku naciju.
Od prvog popisa u knjazevini Crnoj Gori (1909.) pa do poslednjeg popisa u Kraljevini Jugoslaviji crnogorci nijesu postojali. Njih su izmislili komunisti 1945. godine a to su oberucke prihavtili crveni smradovi i komunisticki dupeuvlakaci rodom iz Crne Gore.
U mom Kolasinu su do 1945. ziveli samo Srbi, Srbi iz Crne Gore. Oni se mozda nisu slagali uvek sa zvanicnom politikom pa su se u jednom trenutku pojedinci i pobunili protiv ujedinjenja ali su uvek bili i ostali Srbi bas kao sto su to bili i njihovi djedovi. Nisu zaboravili veru i naciju. Cast, obraz i cojstvo je najsvetlija osobina svakog Srbina iz Crne Gore...a to je ono sto milogorski podrepasi nikada nece razumjeti.

Poslednja izmena:
Ko? Mandić? Em što im on ne diktira, em što nije fašista...

Pa normalno da se zalaže za interese svog naroda :roll:

Netačno, šta drugo mogu da kažem na ovo...

Opet generalizacije...netačne, naravno...
P.S. ako misliš na neke ljude sa ovog foruma (pa si njih iskoristio za generalizaciju...mislim...toliko zlobno...:roll:), više vas nazivaju šiptarima nego ustašama.

Možda zna, ali pogrešno zna...više SNP ima uticaja na DAN, nego NOVA...

Ti kao da nikad nijesi citao teme o Crnoj Gori, pa mi OPET govoris kako generalizujem.

A to da li je tacno ili ne, pa nije se nikad dokopao vlasti tako da ne znas kakav je u tom slucaju. Ni Milo nije bio isti dok se nije dokopao stolice. Iz konteksa ja gledam, a sigurno mislis da ja imam neke predrasude, ali ja pamtim sto je Mandic govorio prije 3-4 godine, kao na pr. izjava da je Crna Gora kvazi-drzavna tvorevina itd. E iz tih izjava sam ja izvukao takav zakljucak, i zbog ranijih izjava sam ga okarakterisao kao fasistu. A politika koju danas vodi je drukcija.

Da, znam da nas vise nazivaju siptarima, ali s njima tek nemamo nikakve veze. Otvori se tema o CG, pljuvacina od skoro svih forumasa iz Srbije, a ne pojedinih, jer boze moj, budala ima svigdje, pa na osnovu pojedinaca nikad nijesam imao predrasude. A poslije ja generalizujem. Kako da ne :roll:

Milo o Kosovu

Слажем се!
Само бих додао, још већи смрад су они што гласају за њега.:P

Ma jok...ti i generalizacija...nema šanse :roll:
A svako malo rečenice tipa ''vi Srbi ovo, vi Srbi ono''...koliko vidim to je generalizacija, čim spominješ cio jedan narod.

Znas sto meni ustvari smeta kod tebe i kod jos par forumasa, evo sad cu ti otvoreno reci. Smeta mi cinjenica da 99% forumasa ovdje generalizuje stvari, a samo meni prigovararas zbog toga.

Ja sam se ovdje nacitao takvih bljuvotina, da ne bih povjerovao da mi je neko ispricao, i to sve na racun moje nacije, GENERALNO. I to od velikog broja korisnika sa kojima i imam normalnu komunikaciju. A tebe tad nije bilo da ispravljas krivu Drinu, no si to ignorisao, a kad ja bilo sta kazem za Srbe odmah se nadjes da kukas kako ja generalizujem. E pa vidis to je dosta subjektivno s tvoje strane.

A za razliku od tebe, ja sam znao ponekad i da stanem u odbranu nekim korisnicima koji su Srbi kad neka budala iz Crne Gore koja se deklarise kao Crnogorac dodje i pocne vrijedja te korisnike. A kod tebe to nikad nijesam primijetio, a meni prigovaras za svaku sitnicu. Nemoj, molim te, da mi solis pamet, jer sam se toga ovdje nacitao koliko hoces.

Kako?
Pa zar niste "Crveni Hrvati"?

Zato sto se zalaze samo za interese jedne nacije, a ostale bi asimilovao kao sto su radili njegovi prethodnici.

Koji prethodnici? Komunisti?
Pa oni su izmislili crnogorsku naciju.
Od prvog popisa u knjazevini Crnoj Gori (1909.) pa do poslednjeg popisa u Kraljevini Jugoslaviji crnogorci nijesu postojali. Njih su izmislili komunisti 1945. godine a to su oberucke prihavtili crveni smradovi i komunisticki dupeuvlakaci rodom iz Crne Gore.
U mom Kolasinu su do 1945. ziveli samo Srbi, Srbi iz Crne Gore. Oni se mozda nisu slagali uvek sa zvanicnom politikom pa su se u jednom trenutku pojedinci i pobunili protiv ujedinjenja ali su uvek bili i ostali Srbi bas kao sto su to bili i njihovi djedovi. Nisu zaboravili veru i naciju. Cast, obraz i cojstvo je najsvetlija osobina svakog Srbina iz Crne Gore...a to je ono sto milogorski podrepasi nikada nece razumjeti.

Izvini druze, sto moram biti malo drzak, ali kome si ti nasao da pricas kako su se Kolasinci izjasnjavali, obraza ti? Ako si mislio da ces meni moci da pricas bajke, grdno si se prevario.

Na tom popisu nije bilo izjasnjavanja o nacionalnoj pripadnosti, no je to cista laz. Zivjeli su samo Srbi? U Kolasinu nije bilo srpskog uveta, a i bilo je nesto malo Muslimana, no je to nasao da mi prica neko ko se odrekao crnogorstva pre 15-tak godina. I takvi mi danas pricaju o obrazu, a necu da pricam kakav je obraz Kolasincima koji su se posrbili i koji su htjeli da zarate u Crnoj Gori prije 10 godina, jer ce mi Ligament prigovoriti kako generalizujem o necemu sto sam vidio svojim ocima. A i ne dobijaju mi se kazneni poeni.

I kazes nastali smo kao nacija 45. Pa objasni mi onda 70 000 Crnogoraca u Srbiji, zatim 3000 u BiH, 3000 u Hrvatskoj, 2500 u Makedoniji i 1500 u Sloveniji. To su isto podaci sa popisa 1948. Jesu li oni nastali dekretom komunista? Bajke su za malu djecu, a i ja i ti smo odrasli, tako da bajkama neces nista postici.

I zato ja, potpuno svjestan toga, čitam Pobjedu :mrgreen:

Back