podgorickimali
Ističe se
- Poruka
- 2.625
Sta su keče???![]()
Kece je odomaceni srpski izraz za albansu kapicu koja se inace zove culaf

Kod njih se to odomacilo 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta su keče???![]()

Kod njih se to odomacilo 
Kece je odomaceni srpski izraz za albansu kapicu koja se inace zove culafKod njih se to odomacilo
![]()
Pa u Srbiji zivi 2 000 000, slovima; dva meleona, culafa i iz dana u dan se taj broj povecava... Dalibore nebi lose bilo da i sam nabavis jedan, valjace ti za buducnos'...![]()
Placite, placite. Dobro sam ja rekao, prije cete Kosovo prezaliti no Crnu Goru![]()
Pa u Srbiji zivi 2 000 000, slovima; dva meleona, culafa i iz dana u dan se taj broj povecava... Dalibore nebi lose bilo da i sam nabavis jedan, valjace ti za buducnos'...![]()
Anyway, ne nosim ga, nije toliko popularno kao kod vas 
Milo o Kosovu
"Na Kosovu je napadnuta Jugoslavija. Kosovo je bedem srpskog i crnogorskog naroda koje ne može pasti dok je nas i pokoljenja naših potomaka. Nebrojeno puta smo rekli: Kosovo se mora braniti svim sredstvima”, Milo Djukanovic, Andrijevica 13. jul 1990"
Ljudina nema sta! Vidi se kao istrajava na svojim idealima.
Milo je smrad ljudski bas kao i oni sto ga podrzavaju.
Jedino se nadam da ce oni bednici iz Lovcenca bili vraceni odakle su dosli
Postoje prorocanstva Mitra Tarabica da ce podneti ostavku,
pred kraj sledeceg mandata![]()

Ko kuka???Nijesam cuo Ziketa niti bilo kojeg drugog DPS pristalicu da kuka na faraona...
![]()

A pogledaj mu izvor. DAN tj. crnogorski Kurir su fasisticke novine, cija redakcija zivi od ispranih mozgova kao sto su Dragan, Marti i kompanija.
E pa...Aha...
Ajde mi objasni kakve veze ima što je link DAN-a, kada su ovdje u pitanju izjave koje je DAN samo prenio?
Je l' bi izjave bile drugačije prenešene da su u pitanju neke druge novine?
P.S. A imam osjećaj da se sve što je navedeno u ovom tekstu može naći i na blogu Slavka Perovića...
Ovdje su u pitanju izjave ljudi...tako da ti je poređenje veoma loše.I ono za ajkule je DAN samo prenio, pa se ispostavilo da od toga nema nista.
Koga su oklevetali? Ajkulu? Crnu Goru?S tim su dokazali da su to neprijatelji Crne Gore i s toga iste treba zatvoriti zbog kleveta koje pisu.

Pošto studiraš pravo, pretpostavljam da znaš ponešto o fašizmu...pa budi ljubazan pa mi reci koje si to fašističke elemente prepoznao u DAN-u?Pa zato naziv fasiticke novine nije uopste pogresan.
A DAN su naše novine?No cetnicki vojvoda Mandic diktira, a DAN pise.

Ovdje su u pitanju izjave ljudi...tako da ti je poređenje veoma loše.
Koga su oklevetali? Ajkulu? Crnu Goru?
Pošto studiraš pravo, pretpostavljam da znaš ponešto o fašizmu...pa budi ljubazan pa mi reci koje si to fašističke elemente prepoznao u DAN-u?
I zašto Crna Gora, koja je uvijek bila antifašistička, ne reaguje?
Da pogađam, valjda zato što nije tačno da je DAN fašistički...pa gdje ti fašizam pade na pamet...
Ajde da si rekao jednostavno loše novine, ali fašističke...
A DAN su naše novine?![]()
E možda sad i kupim neki broj...e pa koliko novih informacija od tebe danas![]()
I ono za ajkule je DAN samo prenio, pa se ispostavilo da od toga nema nista. S tim su dokazali da su to neprijatelji Crne Gore i s toga iste treba zatvoriti zbog kleveta koje pisu. Pa zato naziv fasiticke novine nije uopste pogresan. No cetnicki vojvoda Mandic diktira, a DAN pise. Nije ni cudo sto smo prvi u regionu sto se tice slobode medija kad svako laje sto mu je volja. Demokratija ti je to, mac sa dvije ostrice. Isti je slucaj sa Vijestima, Medo diktira oni pisu. A i Pobjeda, Milo diktira, oni pisu. I to samo da prodaju sto vise primjeraka. A uvijek ce biti budala koje slijepo vjeruju svemu sto pise u novinama. Stanje na terenu je drukcije.
Jedan forumas je skoro rekao da mediji od babe mogu napraviti djevojku. Isto tako DAN i Vijesti hoce da oblate Crnu Goru, da Pobjeda da je digne u visine.
Ko? Mandić? Em što im on ne diktira, em što nije fašista...Fasisticke su zato sto im diktira fasista.
Pa normalno da se zalaže za interese svog narodaA zasto je taj sto im diktira fasista? Zato sto se zalaze samo za interese jedne nacije
Netačno, šta drugo mogu da kažem na ovo...a ostale bi asimilovao kao sto su radili njegovi prethodnici.
Opet generalizacije...netačne, naravno...To ti je isto kao sto Srbi nas nazivaju ustasama, a sa ustasama nemamo nikakve veze. Pa se niko ne ljuti.
Možda zna, ali pogrešno zna...više SNP ima uticaja na DAN, nego NOVA...A to sto ti cuo od mene nijesu nikakve novosti, nego to cijela Crna Gora zna.
Ko? Mandić? Em što im on ne diktira, em što nije fašista...
Pa normalno da se zalaže za interese svog naroda
Netačno, šta drugo mogu da kažem na ovo...
Opet generalizacije...netačne, naravno...
P.S. ako misliš na neke ljude sa ovog foruma (pa si njih iskoristio za generalizaciju...mislim...toliko zlobno...), više vas nazivaju šiptarima nego ustašama.
Možda zna, ali pogrešno zna...više SNP ima uticaja na DAN, nego NOVA...
Milo o Kosovu
"Na Kosovu je napadnuta Jugoslavija. Kosovo je bedem srpskog i crnogorskog naroda koje ne može pasti dok je nas i pokoljenja naših potomaka. Nebrojeno puta smo rekli: Kosovo se mora braniti svim sredstvima”, Milo Djukanovic, Andrijevica 13. jul 1990"
Ljudina nema sta! Vidi se kao istrajava na svojim idealima.
Milo je smrad ljudski bas kao i oni sto ga podrzavaju.
Jedino se nadam da ce oni bednici iz Lovcenca bili vraceni odakle su dosli

Ma jok...ti i generalizacija...nema šanse
A svako malo rečenice tipa ''vi Srbi ovo, vi Srbi ono''...koliko vidim to je generalizacija, čim spominješ cio jedan narod.
To ti je isto kao sto Srbi nas nazivaju ustasama, a sa ustasama nemamo nikakve veze. Pa se niko ne ljuti.
Kako?
Pa zar niste "Crveni Hrvati"?
Zato sto se zalaze samo za interese jedne nacije, a ostale bi asimilovao kao sto su radili njegovi prethodnici.
Koji prethodnici? Komunisti?
Pa oni su izmislili crnogorsku naciju.
Od prvog popisa u knjazevini Crnoj Gori (1909.) pa do poslednjeg popisa u Kraljevini Jugoslaviji crnogorci nijesu postojali. Njih su izmislili komunisti 1945. godine a to su oberucke prihavtili crveni smradovi i komunisticki dupeuvlakaci rodom iz Crne Gore.
U mom Kolasinu su do 1945. ziveli samo Srbi, Srbi iz Crne Gore. Oni se mozda nisu slagali uvek sa zvanicnom politikom pa su se u jednom trenutku pojedinci i pobunili protiv ujedinjenja ali su uvek bili i ostali Srbi bas kao sto su to bili i njihovi djedovi. Nisu zaboravili veru i naciju. Cast, obraz i cojstvo je najsvetlija osobina svakog Srbina iz Crne Gore...a to je ono sto milogorski podrepasi nikada nece razumjeti.
I ono za ajkule je DAN samo prenio, pa se ispostavilo da od toga nema nista. S tim su dokazali da su to neprijatelji Crne Gore i s toga iste treba zatvoriti zbog kleveta koje pisu. Pa zato naziv fasiticke novine nije uopste pogresan. No cetnicki vojvoda Mandic diktira, a DAN pise. Nije ni cudo sto smo prvi u regionu sto se tice slobode medija kad svako laje sto mu je volja. Demokratija ti je to, mac sa dvije ostrice. Isti je slucaj sa Vijestima, Medo diktira oni pisu. A i Pobjeda, Milo diktira, oni pisu. I to samo da prodaju sto vise primjeraka. A uvijek ce biti budala koje slijepo vjeruju svemu sto pise u novinama. Stanje na terenu je drukcije.
Jedan forumas je skoro rekao da mediji od babe mogu napraviti djevojku. Isto tako DAN i Vijesti hoce da oblate Crnu Goru, da Pobjeda da je digne u visine.