Militarija-razmena-kupovina-prodaja

Na prodaju ili razmenu policijska plaketa, u obliku zlatne znaceke generala MUP-a na drvenoj podlozi i kutiji.

Prilozi

• Fotografija 0567.jpg
    Fotografija 0567.jpg
    25,6 KB · Pregleda: 27
Bajonet VTZ

Dužina 51cm, dužina sečiva 38cm, dužina kanije 40cm,
dužina u kaniji 53cm.

Nije loš primerak, a nedostaci su:
- kanija i nož su nestručno očišćeni, pa su vidljivi tragovi polir gume (brusnog diska) - neophodno je da se fino ispoliraju, i naravno, očiste.
- drvo na dršci je više nego nabubrilo - povuklo je vlagu, neophodno je da se dotera.

Cena je 30 evra, što je više nego povoljno za ovakav nož. Po informacijama koje sam našao, proizveden je između 1933 i 1941 - proverite taj podatak, u vojno tehničkom zavodu u Kragujevcu.
Super prilika za one koji žele da ukrase zid kvalitetnim i antikvarnim bajonetom. Slikao sam i kutiju za CD, da imate predstavu kolike su dimenzije. Na ovom linku imate fotografije visoke rezolucije:
http://postimage.org/gallery/ilt5s06/

Kad ugrabim vremena, ja ću ga doterati, i, naravno, biće veća cena.
Beograd - 062/167-33-78

Poslednja izmena:
miki kume verovatno mislis na kopije oznake SAJ-a,mislim nisi naivan da jos uvek verujes da ima da se kupe originalne oznake SAJ-a,pa ne radi ih policija i deli kojekakvima kvazi kolekcionarima koji ce da ih prodaju i zacepe cenu,no s druge strane ako volis da te sisaju ti kupi kopiju uz slozenu pricu kako je eto bas ta oznaka koju kupujes original te da ju je nosio taj i taj te da ga profdavac ili neko od njegovih drugara licno poznaje i slicne gluposti,mislim miki kume na Slaviji sigurno nalazis originalne kopije koje ce ti prodavci za pristojnu kolicinu evra rado prodati i jos ima da se kunu kako je prava pa samo napred i javi sta si uradio.

5.jpg
6.jpg
Nije vezeno u domacoj radinosti,po BG-u u privatnim vezionicama,Nisu,Somboru itd.Ajmo kolekcionari policijskih oznaka dva sevrona jedan je pripadnika policijskih jedinica Ukrajine u sastavu Euleks policije na Kosovu,drugi je standardan amblem policije Kosova,jutros stoglo s kosova,mozda neko zeli ambleme i oznake Rose itd.cena ova dva 30 dolara,evre ne primam sa dolarima obavezno potvrda da su kupljeni u menjacnici.

Ajmo,kolekcionari,policijskih oznaka,gde ste,nema vas.nemojte samo kopije da kupujete kupite i poneki original,Aj,bre vise cela Srbija zna ko lije i veze oznake i to kupujete,ne znate ko su aj navescu i nikove sve koje koriste po svim sajtovima.Malo originala,sevroni ruske FSB antiteroristicke jedinice ALFA,siguran sam da iskusni kolekcionari policijskih metalnih oznaka i sevrona znaju koja je ovo jedinica,nije jeftino,ali,sta da se radi original je original,a kopija je kopija,cena 60 dolara evre ne primam,malo slika da vidite sta je to i da se naobrazujete po Vuku Stefanovicu Karadzicu.

Prilozi

• DSC04571.jpg
    DSC04571.jpg
    23 KB · Pregleda: 8
  • DSC04572.jpg
    DSC04572.jpg
    15,1 KB · Pregleda: 5
  • DSC04573.jpg
    DSC04573.jpg
    13 KB · Pregleda: 8
  • post-218-1239996901.jpg
    post-218-1239996901.jpg
    40,8 KB · Pregleda: 10
leto,odmori,a di ste kolekcionari policijskih oznaka evo jedne,nije kopija,nije vezeno u domacoj radinosti,evo opis,evo sllika cena 20 dolara,evre ne primam.

ОМОН (рус. Отряд милиции особого назначения) је руска специјална милиција, која је присутна у свакој руској области и врши патроле у већим руским градовима. Основана је за време Олимпијских игра у Москви 1979. због страха да се не понове терористичке акције током Олимпијских игара у Минхену 1972. године. Сачињена је углавном од ветерана.

ОМОН се користи и за сузбијање демонстрација и хулиганизма, као и у операцијама спашавања талаца.
Неке од акција ОМОН-а

Рат у јужној Остеији 2008.
Спашавање талаца у Беслану 2004.
Спашавање талаца у театру Норд-Ост 2002.
Талачка криза у болници Будјоновск 1995.
Рат у Авганистану
Рат у Чеченији.
DSC04549.jpg
omon-2.jpg

Ajde,ajde,sta se stidite,za kolekcionare policijskih i milicijskih obelezja na snizenju,epolete cinovske visih oficira MVD-a Ruske Federacije,ili MUP-a ili policije znaci major,potpukovnik i pukovnik nose ovakve epolete u policiji ili miliciji,snizeno samo 15 dolara,evre ne priimam,slike u prilogu ako hocete sa obelezjima nekog od visokih oficira policije major po 1 zvezda 20 dolara,potpukovnik po dv zvezde 30 dolara pukovnik po 3 zvezde 40 dolara,znate kako je sve odvojeno ide takav je ovaj sport,a da slike u prilogu,navalite dok je snizenje.
DSC05251.jpg
DSC05252.jpg
000eyr8d.jpg

Nesto zanimljivo: Futrola za noz od balistickog platna (za vojni noz M70)

a1.jpg
a2.jpg
a3.jpg
Futrola-za-noz-od-balistickog-platna-NISKO-KACENJE_slika_O_3153504.jpg

Rucni rad, napravljena od kvalitetnog balistickog platna "Mile Dragic". Odgovara vojnom nozu M70 (na slici), ali je i veca, i duza, tako da moze i za druge modele. Imam ih za visoko, a i za nisko kacenje - kao na slici.

Ne mogu da garantujem ni za sta, sa obzirom da nije formacijski predmet - sto vidite to i kupujete, ali mi deluje sasvim OK. Ima malo rdje na metalnim delovima, i driker je malo izgreban, ali ne bih rekao da je nesto strasno.
Kais koji visi se skida, razvlaci, ili skuplja - po zelji. Ako hocete da je vezujete oko noge, trebali bi da nabavite lastis i da postavite umesto zelene gurtne. Pogledajte dobro slike, molim vas !!!

Ako uzmete futrolu, mogu vam dati opasac za 190 dinara.

:besna:Cena futrole je 365 dinara.:gace: Beograd 062/167-33-78 :klap::gace::rotf::worth:

nema svi CUTU,ne cute negu cutu,ovi sto sakupljaju policiju i miliciju sa oznakama,a ne kupujte plagijate,samo originale.Aj evo jos nesto za vas na snixenju naravno cena 15 dolara evre ne primam.sevrom MVD-a ili ministarsta unutrasnjih poslova Ruske federacije Rusije,opsti,aj evo vam i par slika,navalite dok je snizenje.
DSC05257.jpg
mvd.jpg
nurgaliev_predlozhil_provesti_novuyu_reformu_mvd_thumb_fed_photo.jpg

Back