Militarija-razmena-kupovina-prodaja

Aleksandar22,pusti sad nase ranceve i trgovinu tipa export-import i slicno.Najbolje je da imas nekog u Nemackoj da ti to zavrsi,posalje autobusom i super,ako pak ne,lepo kontaktiras preko site-a prodaju ili pogledas imaju li opciju slanja za Srbiju,ako nemaju kroz kontakt ce ti sigurno izaci u susret,100 posto primaju uplate preko visa virtuon kartice,odes u rajfajzen,izvadis tu karticu,ne mora da si zaposlen,uplatis 20 evra stalnog depozita na nju plus po 20 dinara za svaki mesec na koliko su ti dali rok vazenja kartice i provizija je 1 posto na bilo koju sumu kad s njom placas,da li ces da platis 25 evra ili 2500 1 posto je provizija.Funkcionise na skoro svim site-ovima na kojima postoji neka online prodaja skoro za ceo svet i sigurno u najmanju ruku jedno 80 posto stvari koje bi kupio kod nas izadju te jeftinije da ih kupis online preko.Mislim batali ove nase site-ove za aukcije,to su oglasi ustvari i masine za sisanje,pa zamisli samo 500 000 aukcija i da se za svaku nadmecu po 3 potencijalna kupca to je jedan i po milion,nema toliko racunara u Srbiji,a da ne govorim o kolicini korisnika,i naravno ne postoji uredjen sistem placanja,roba je da ne pricam,kupi se u Sevojnu Dragicev ranac za 500 dinara i traze najmanje 5000 dinara naravno polovan ali u odlicnom stanju,pusti ove nase,nego lepo od preko sve sto ti treba,jer je kvalitetno,novo,sigurno dobijas,u vecini slucajeva jeftinije nago slicna polovna stvar kod nas,nekad je i skuplje,ali kvalitet ima cenu,i da da ne zaboravim na visa virtuon kartici mozes da potrosis samo ono sto uplatis i to je to,najpametnija odluka.

Originalna šubara beloruske vojske. Nisam se setio ranije da je prodam. Obim glave mi je premali za nju, a njen broj je 62.

http://imageshack.us/photo/my-images/69/originalnasubarabelorus.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/717/originalnasubarabelorus.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/442/originalnasubarabelorus.jpg/

Za sva pitanja stojim na raspolaganju. Robu mogu doneti lično ako ste negde na relaciji BG-SU, pošto s vremena na vreme putujem do BG-a. Ne morate plaćati unapred, ako ću vam ja donositi robu.

Prodao sam je. Oglas više ne važi.

Trazim bajonet M48 i VTZ M1924
DSCN0504.jpg
ktc0g.jpg

Za njega nudim M70
2955605_.jpg
- dogovorili bi se za kolicinu i odnos.

Hvala.

http://www.zib-militaria.de/epages/61431412.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/61431412/Products/200017

evo aco to je taj,stanje perfektno,cena 12,90 e,sve sa viskom koznim,znaci nov sa stock-a,plus postarina oko 20 maksimalno,kupuje se lako kome treba,sa ovaj tvoj,stanje,i sl.,sve ovisi,realno vredi onoliko kolllliko ko oce da plati za njega.
Zdravo turcine,
odavno nismo diskutovali, bio sam nesto prezauzet.
Mislim da gresis u vezi bajoneta. Na linku koji si dao jre spik bajonet za Li enfild pusku, aca je pitao za bajonet za Mosin nagan pusku.

Zdravo turcine,
odavno nismo diskutovali, bio sam nesto prezauzet.
Mislim da gresis u vezi bajoneta. Na linku koji si dao jre spik bajonet za Li enfild pusku, aca je pitao za bajonet za Mosin nagan pusku.

Znam da je na linku bajonet za Li enfild,link je dat samo iskljucivo kao smernica ka zibmilitari-i,da pogleda u njihovoj ponudi sve bajonete jer cesto pustaju i za nagan mosin-ove bajonete,i cena i je koliko se secam slicna kao za li enfild,s obzirom da je nase trziste prezasiceno bajonetima sa napumpanim cenama,zibmilitaria salje i u srbiju bajonete i u 80 posto slucajeva jeftije je kod njih kupiti i platiti postarinu.Eto to je namera linka bila ima jos sijaset ponuda u svetu gde su cene bajoneta koji se prodaju kod nas cak i do 60 posto jeftinije,jedino su skuplji u zemljama u kojima je zabranjen uvoz privatnim licima hladnog oruzja u smislu propisa i zakona koji datiraju iz perioda hladnog rata kao sto je slucaj s Rusijom koja primanjuje zakone SSSR-a sto se tice uopste nozeva a bajoneti su cak svrstani u oruzje,ne hladno vec pod stavku oruzje,toliko,ko ne veruje neka proveri ili na primer na zibmilitari-i nov ranac od 50 ili 80 litara Svedske armije,ergonomski bolji od dragicevog kosta 30 i nesto evra ili 20 i nesto evra,a Dragicev prodaju ovde kao da prodaju kilo zlata,itd,itd,itd,ko ne veruje neka proveri.

super je sajt - stvarno ima extra stvari...
ali su kod mene bajoneti jeftiniji M70 za samo 16 evra, a kod njih su 28eur :D
http://www.zib-militaria.de/epages/61431412.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/61431412/Products/120004
Picture_0020_816.jpg
:)
a ranci su extra - uh da mi je jedan...

nego,
da li je neko upoznat kad se najbolje prodaje militarija? (tj kad je sezona)
prica mi jedan drugar, da je za proslu nedelju dana prodao 6 bajoneta !!!, totalno razlicitim ljudima (nepovezano),
a oglas mu se vrti samo na jednom sajtu...

Poslednja izmena:
super je sajt - stvarno ima extra stvari...
ali su kod mene bajoneti jeftiniji M70 za samo 16 evra, a kod njih su 28eur :D
http://www.zib-militaria.de/epages/61431412.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/61431412/Products/120004
Pogledajte prilog 258048 :)
a ranci su extra - uh da mi je jedan...

Da,kod njih je i transportna vreca JNA mislim 12 evra,ali ne mozes porediti,standard ovde i tamo a i ne mozes nikako prodati preko bajonet i slicno,mozes da pokusas ali neces uspeti,a cene bajoneta su sarene strasno,ustvari odokativno koliko kome treba para a ima bajonet toliko i odvali cenu,m48 u savrsenom stanju u broju 1999 dinara na kupujemprodajem a isto tako isti bajonet na istom sajtu kod drugog prodavca 50 evra pa sad zakljuci,evo ja vec uzaludno radim eksperiment za m70,koji sam od tebe uzeo,ako se secas znaci ponudio sam ga za 1000 dinara na raznim mestima i niko ga nece,prema tome se i ravnam za kupovinu istih,jednostavno,receno,tako je kako je.

Da,kod njih je i transportna vreca JNA mislim 12 evra,ali ne mozes porediti,standard ovde i tamo a i ne mozes nikako prodati preko bajonet i slicno,mozes da pokusas ali neces uspeti,a cene bajoneta su sarene strasno,ustvari odokativno koliko kome treba para a ima bajonet toliko i odvali cenu,m48 u savrsenom stanju u broju 1999 dinara na kupujemprodajem a isto tako isti bajonet na istom sajtu kod drugog prodavca 50 evra pa sad zakljuci,evo ja vec uzaludno radim eksperiment za m70,koji sam od tebe uzeo,ako se secas znaci ponudio sam ga za 1000 dinara na raznim mestima i niko ga nece,prema tome se i ravnam za kupovinu istih,jednostavno,receno,tako je kako je.

Cudi me za M70 - ja ih prodajem van broja, za 1600-1700 i idu..
... skoro mi naleti jedan rus iz moskve, sramota me da pricam koliko sam mu sta naplatio, ali da mi je nekako preturiti kamion militarije do moskve, vratio bih se kao imucan covek :D:zcepanje::hahaha::zper:

Cudi me za M70 - ja ih prodajem van broja, za 1600-1700 i idu..
... skoro mi naleti jedan rus iz moskve, sramota me da pricam koliko sam mu sta naplatio, ali da mi je nekako preturiti kamion militarije do moskve, vratio bih se kao imucan covek

Odlicno znam koliko to kosta u Rusiji,ali ne odaji tajne cena i nacina ako ih ikada proturis,upropastices sebi posao,odmah ce da nagrnu svi zivi koji to ovde prodaju i rasturice trziste,zato sta god da uradis sa Rusima cuvaj za sebe,a ostali nek se snalaze,kao i ja i ti pa kako ko prodje,ja cim sam nekog uputio kako i na koji nacin da proda u Rusiju taj me je isti dampingovao sa cenama,zato nista i ne pricaj.

Back