Militarija-razmena-kupovina-prodaja

Beretka,sa kokardom,oficira Ruskog Specnaza,vazeca,krapova,velicina 57,nova,cena 30 e,kontakt na borman145@hotmail.com.

Prilozi

• DSC04381.jpg
    DSC04381.jpg
    33,5 KB · Pregleda: 11
  • DSC04382.jpg
    DSC04382.jpg
    38 KB · Pregleda: 2
  • DSC04383.jpg
    DSC04383.jpg
    35,7 KB · Pregleda: 1
  • DSC04384.jpg
    DSC04384.jpg
    26,5 KB · Pregleda: 4
Pozz, sad si me podsetio da pustim poruku za one nemce.... Izvini, zaboravih...

košulje, nove nekorištene one tzv tigar šara u nekoliko veličina, cijena je 7000 dinara za 10 komada

dalje imam košulje M93 šara sa originalnim grbom VRS na rukavu dvoglavim orlom isto novo, ne korišteno po istoj cijeni od 7000 dinara za 10 komada

dalje imam JNA torbice na rame nove to bi dao po 3200 dinara za 10 komada

imam i komplet uprtači i opasač od SMB platna novo sve za 1300 dinara komplet, izuzetno kvaliteno

imam metalne oznake za kapu VRS orlovi za 4000 dinara za 10 komada, nekorišteno na kartonu

nešto platnenih oznaka raznih stranih jedinica po 700 dinara mogu ih poslikati...

Cene su grozomorne, znam :( ali ja ni ne ocekujem da ce neko da kupi - bolje cene od ovih, za ovu robu ne mogu nikako dati, za sada. Pozz

Ajd salji slike,i kad budes zvao za svabe,znas vec,ne juri,pusti ga nek razmisli,ili nek mu stoji,pa kad ne bude video da moze igde da ih proturi javice se samo da nije lik koga obojica znamo,no to mozes na mail reci,ima jedan koji iz bosne donosi ovamo,radi ovde u bg,pozdrav

Ne mogu da nađem ovog mog - ne znam šta mu je - do sad smo lepo sarađivali, ne znam šta se povampirio...z:( Pustio sam ti link ka njemu na mejl, pa se izbori ako možeš, imaćeš više da radiš, ali dobićeš bolju cenu. Žao mi je, ali nije do mene...

Evo nešto zanimljivo, iz prošlog milenijuma...

Preduzeće 44, stanje kao na slici, slika kao u prirodi. A priroda siva, pošto je zima z:D

Cena prava sitnica...900 dinara, dajte pare i nosite.. pozzz

Ima i visak - bio je čađav pa sam ga oprao - suši se na terasi, ali i nije nešto posebno.
Srećna nova :zlud::zzima::zgrudvanje::deda::zpozdrav2::zpozdrav::zpozdrav2::zpozdrav::zpozdrav2::zpozdrav:

Malo sam doterao nož, pa postavljam nove slike. Sad je cena 1100 dinara, osim za sinišu - za njega je stara cena.

Samo da napomenem da je ispoliran neinvazivnim metodama, nisu korišćeni abrazivi niti agresivne hemikalije. Mogao sam da doteram metal u "stanje nula", ali ne mogu da se zezam oko ovoga - da je nešto vrednije ne bi mi bilo teško. Pređašnje stanje imate u prethodnom postu.
Radim i uslužno poliranje, ako nekome treba. Cena je ekstra povoljna... :zelenko2::zgrudvanje::zpozdrav::zima2:
Opasač vojne policije sa pratećim sitnicama 700 din, opasač VJ po nato standardima 300 din. Ako treba više slika, zovnite me. Srećna nova ;)

Poslednja izmena:

Back