Ma sta ste stvarno vi ocekivali od Dareta,Balvana-Koji-Hoda na indijanskom,njemu omiljenom jeziku...?
Gledajte,Minesota je ocajna ekipa,sa ocajnim trenerom i ocajnom organizacijom u kojoj se upravo ocajni Darko Milicic ocajno uklopio...Pa sve ima smisla,samo treba lepo sagledati stvari
Inace,one igrace sto ste postavili...ne zasluzuju da se nadju u istom kontektstu kao i Darence. Pogledajte samo jednog Van Eksela,pa on je bio jedan od 7,8 najboljih plejmekera lige jedno vreme!Ma i ovi ostali...Ne,realno,ne mogu se staviti u isti kos,ipak Dare niakd nece biti All Star cak ni slucajno
Ljudi,mozemo mi da pricamo o Daretu kao NBA igracu...Ali realno je,da nema 215 cm i 120 kila ovakav kakav je sa mozgom i svime ostalima,nikad nigde ne bi prosao. Na zalost,NBA je postala crna rupa za igrace i oni hvataju sta stignu....
Citao sam pre 3,4 godine jedan clanak....Ali vredi i sada

NBA Liga sada ima 30 timova sa po 15 igraca.To je ukupno 450 igraca.Svake godine se penzionise 10% Lige (Da,da,ko bi rekao? ) i sta se desava....Dakle,moras da nadjes svake godine po 45 vrhunskih igraca,to naravno nema nigde......E sad,koje je resenje?
Ili dajes igracima da igraju do 40-te godine jer nema boljih ili rovaris po koledzima koji nisu sposobni da svake godine proizvedu toliko igraca ili rovaris po Evropi,AUstraliji,po Nigeriji i tako dalje ocajnicki trazeci NESTO....Veliko! A posle se pitajte kako je jedan Milicic,ili Varda ili Rastko Cvetkovic ikad usli u Ligu....
NBA skaluti traze,grese i tako redom...A onda,kad od 10 gresaka nadju jednog dobrog,vau,to je to...Ili onaj Hrvat Bagarci,joj majko moja kakvih je sve bilo....
E sad..Kad je Liga brojala samo 23 kluba i bila najpopularnija,tada je stvarno jako,jako tesko bilo uci u bilo koi klub...Saberite sve i to je to.