Ti si daleko ekstremniji u pljuvanju Dude i Željka, a ne moram da te podsećam šta su oni u životu napravili ... Tako da malo je glupo pljuvati ljude za ono što i sam radiš i to daleko energičnije ...
Elem slažem se da je Darko ogroman talenat, ali ne bih išao toliko da je najveći od Ćosića po predispozicijama, jer Vlade je ipak klasa za sebe i daleko talentovaniji i sa boljim predispozicijama negoli Darko ... I ja iskreno nemam ništa protiv Miličića, čak mi je super lik nakon onog gesta, ali da je kratak sa IQ-om i da je balvan jeste, jer sa onakvim talentom i predispozicijama njegova karijera ide u minus, čak nije ni nula ...
Istina je.ja sam taj koji pljuje Ivkovica i Obradovica, i svaki put kada sam ih pljuvao naveo sam taksativno zbog cega to radim......
Sto se Ivkovica tice, njega nisam samo pljuvao, nekoliko puta sam naveo zbog cega je ensto odlicno uradio........Sve sto navedem , navedem taksativno zbog cega.
Isto tako radim i sada.....
Samo sto ovde na forumu cesto postoje dvostruki arsini.Nekome se ne dozvoljava bas nista,a nekom se dozvoljava sve.
Kao plastican primer toga, naveo bih da je recimo(nije u temi ali navodim kao primer) ovde bilo nebrojeno pljuvanja na racun Slavnica, sa tezom kako mu je eto sin kriminalac, i da je to njegova krivica....Ali se lagano prelazi preko toga sto je recimo Obradovic licno uradio nesto sasvim slicno tom kriminalcu...
I jedan i drugi snose krivicu zbog postupaka svojih, ili svoje dece, ali je valjda licna krivica veca?
I kakav je to pedagog, trener koji moze da dozvoli sebi da pijan vozi automobil na taj nacin da epilog toga bude smrtni slucaj?
Ali dobro, to je samo jedan od dvostrukih arsina koji su ovde tako cesti, i na koje ja ne mogu vise ni da se osvrcem.
Sto se poredjenja Divca i Milicica tice, mogu reci da su veoma veoma blizu, po talentu, mogucnostima......Ja sasvim slucajno pratim Divceve korake od malena(i njegovih 17,18 godina, kada je da napomenemo Milicic vec otisao u NBA), te prilicno dobro znam koliko je on bio dobar ili los u tom periodu(cak sam i dve zvanicne utakmice igrao protiv njega u tim godinama)..
Razlika je u tome sto je Divac imao Bogojevica, Cosica,Vujosevica, od kojih je nogo naucio i koji su ga na pravi nacin usmerili.
Miliciceva danasnja igra je jednostavno posledica lose odluke da sa 18 godina ode u NBA.
Ali tvrdim da jos nije kasno da svoje prednosti razvije u igraca kalibra Divca, cak bih rekao zahvaljujuci boljoj fizici, cak i veceg od njega.
Milicic mozda jeste privatno priglup(da tako kazem), ali ima izuztenu kosarkasku inteligenciju na nivou Divca...
Sve u svemu, da zakljucim iz ovoga.NBA liga je liga spektakl u kojoj niko nece stvarati igraca......Zato Milicic ,pod hitno treba da se vrati u Evropu, i da pocne karijeru od nule......Samo sto nazalost, on to izgleda ne shvata.......
koga on to farba
)