trif11
Primećen član
- Poruka
- 502
Мислиш на ово?!
Шта? Па све је лепо рек'о човек. Јесте да није књижевним језиком, али нема везе!
"Ако има ћерку, и ћерку ћу да му ка**м!"![]()
Puk`o mu film

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Мислиш на ово?!
Шта? Па све је лепо рек'о човек. Јесте да није књижевним језиком, али нема везе!
Мислиш на ово?!
mislio sam na to sto smo bili 18. od 16 ekipa
Mozda gresim, ali po meni on kao mlad nije nikada licio na pravu tesku peticu koju je pokusao sada da napravi sa masom, vec na visoku cetvorku sa mekom rukom?
Darko nikada nije imao potencijal kao npr Lebron,iz prostog razloga sto je mnogo vise ulagano u doticnog bizona,nego u Darka.Pored toga,njemu je falio psiholog,koji ce da mu kontrolise glavu,zeznulo ga je to sto je klinac kome su otvorena sva vrata,dok jos nije ni licnu kartu dobio.Pre sam ga cenio,ali otkako je odbio poziv Dude za Tursku,razocarao sam se.Time je dokazao da je zeljan para i nista vise.Uostalom,toliko je dizao frku oko povratka u Evropu,zbog minutaze i ostao je,dok su u klub dosli i Bizli i Pekovic.
Hajde samo mi napisi sta Darisa moze da odigra u napadu a Pekovic ne? Istisnuce ga iz ekipe najverovatnije samo ako igra snazno ispod kosa a jak je kao bivo. Tu Dare ne moze da mu parira. To ti je kao da poredis peticu i cetvorku.