MILF

...samo cu ti reci, da kad im kazem da plesem, postanem mnogo zanimljiviji...al za to je naravno potrebna "civilizovana i otvorena publika i okolina"...koja u muskarcu trazi mahera a ne panja sa sto kila :)...premda i sa te strane bih mogao da im pridjem posto vec 15 godina imam crni pojas...a i aktivan sam bio takmicar...i takve stvari izbjegavam da pomenem posto upravo sa takvim stvarima postanes nezanimljiv :( msm cisto da ti objasnim da gresis i da ti je aspekt totalno pogresan sto se toga tice.

Salio sam se po pitanju plesa i gejeva. Pretpostavio sam da ce to smajli dati do znanja. :) :) :)

Salio sam se po pitanju plesa i gejeva. Pretpostavio sam da ce to smajli dati do znanja. :) :) :)

...to je najozbiljniji smajli :malav:...

Sve ok...samo sam htio da kazem da zene imaju vise mooda nego mi kada nesto zele...one pitaju, flertaju, startaju, otvorenije su...a mi...mi se ko dzigere bjesimo o sank i zentamo oko sebe...lafo pasce nam neka sa neba u narucje...

...samo sam to htio reci (:

...to je najozbiljniji smajli :malav:...

Sve ok...samo sam htio da kazem da zene imaju vise mooda nego mi kada nesto zele...one pitaju, flertaju, startaju, otvorenije su...a mi...mi se ko dzigere bjesimo o sank i zentamo oko sebe...lafo pasce nam neka sa neba u narucje...

Ovo je apsolutna istina. Zene su mnogo hrabrije i da rizikuju i naprave neke poteze nego muskarci.

...pa nije sada da ja bisam putovao i nisam imao kontakta sa drugim kulturama...naprotiv...i svugdje se noge isto sire, bukvalno :)...

Pice, dva, prica, trece, i pitanje kuda cemo poslije...klub, cetvrto, peto, malo se vise pocnes unositi kada joj pricas na uho, pocnete da se pipkate dok plesete/pricate i na kraju samo pitas hoce li sa tobom na gajbu ili kod nje, ako se osjeca bzwz da ide do tebe...odgovor je DA ili NE...s tim da ces i prije da provalis da li se prima ili ne.

Sada...drugo je mesto sto Norvezanke, Svedjanke, Svajcarke, Svabice piju malo vise od nasih zena :lol:...ali to je svejedno...bitno je da je atmosfera opustena (: nema razlike...prica za snosku je svugdje ista (:

Sad mi je jasno gdje je doslo do razguza (nesporazuma) u misljenjima.
Sve je to ok sto pises, samo sto sam licno pisao o problematici prilaska u smislu ko ce prvi da pridje, ona tebi ili ti njoj. Ipak trebas prepoznati taj govor tijela da bi sa kolikom - tolikom sigurnoscu prisao djevojci, a da ne dobijes kontejner da guras :)
Mogu zamisliti kakva je to djevojka, koja ce usred posla, nicim izazvana prici i zatrazi taslacinu nabrzaka :)

....

Pardoniram, ali ovo opisujes sebe, licno. Ne trpaj mene u taj kos :)

Sad mi je jasno gdje je doslo do razguza (nesporazuma) u misljenjima.
Sve je to ok sto pises, samo sto sam licno pisao o problematici prilaska u smislu ko ce prvi da pridje, ona tebi ili ti njoj. Ipak trebas prepoznati taj govor tijela da bi sa kolikom - tolikom sigurnoscu prisao djevojci, a da ne dobijes kontejner da guras :)
Mogu zamisliti kakva je to djevojka, koja ce usred posla, nicim izazvana prici i zatrazi taslacinu nabrzaka :)

...brate ti si bio na ekskurziji kao mlad...i onda si sigurno dozivio pravo lice svih uzornih odlikasica itd itd itd (: toliko o tome...

A ovo drugo...te sto dijele kontejnere, to su one nesigurne koje ne znaju o cemu sa tobom pricaju pa se utiltaju i glzme aroganciju kada joj pridjes. Sve i jedna inteligentna i svjesna svoje ljepote ce fino popricati sa tobom i reci ti na fin nacin da nisi njen tip...

- - - - - - - - - -

Pardoniram, ali ovo opisujes sebe, licno. Ne trpaj mene u taj kos :)

...ne naprotiv...ja ne opisujem sebe...ali bi bilo ruzno da kazem sa su DRUGI takvi...stavio sam i sebe u taj kos.
Ja sam naprotiv,ovakav kako sam ti do sada pisao...otvoren i direktan (:

- - - - - - - - - -

moje skromno iskustvo dokazalo suprotno

Pa pisi majka mu stara...da procitam...

...brate ti si bio na ekskurziji kao mlad...i onda si sigurno dozivio pravo lice svih uzornih odlikasica itd itd itd (: toliko o tome...

A ovo drugo...te sto dijele kontejnere, to su one nesigurne koje ne znaju o cemu sa tobom pricaju pa se utiltaju i glzme aroganciju kada joj pridjes. Sve i jedna inteligentna i svjesna svoje ljepote ce fino popricati sa tobom i reci ti na fin nacin da nisi njen tip...

- - - - - - - - - -

...ne naprotiv...ja ne opisujem sebe...ali bi bilo ruzno da kazem sa su DRUGI takvi...stavio sam i sebe u taj kos.
Ja sam naprotiv,ovakav kako sam ti do sada pisao...otvoren i direktan (:

- - - - - - - - - -
Pa pisi majka mu stara...da procitam...

pa lepo si reko ovo boldovano
i ako je inteligentna i sigurna opet nema veze sa emacipacijom, ona ce cekati i prepustiti se i pretvarati se da si je ti osvojio, bolje receno nema inicijativu

ne treba tebi da pricam, latinoamerikanka ti nece nikad prici al ako joj pridjes dace ti odmah propust ako si njen broj

..

- - - - - - - - - -

Rekla ti ona na grub, fin ili prefinjen nacin da nisi njen tip, zakljucak je da neces imati sta da yebes, a kada nemas sta da yebes - guras kontejnere :)

- - - - - - - - - -

Rekla ti ona na grub, fin ili prefinjen nacin da nisi njen tip, zakljucak je da neces imati sta da yebes, a kada nemas sta da yebes - guras kontejnere :)

ok je to nisi ****, al stil je jedno prostakluk je drugo
stosta, nisi nista izgubio ako podneses muski, zna da se presomisli

- - - - - - - - - -

pisao sam jedno o mojoj skolskoj, paralern razred, lepsa i zgodnija od klaudije sifer, tri puta
nikad se nije kurcila, nie digla nos, sa svakim pricala, jednom prijatno devojce, al je znala skim i kako da se upusti u flert

- - - - - - - - - -

misim mladicu, ako mislis sa svakom kojom popricas da ce ti dati pichku onda je to tvoj problem ne njen, ona ti samo pokazuje dokle mozes
mislim, ne ides u diskoteku i mislis da ces svaku pojebati, ako to mislis, onda guras ohaha kontenjere

Poslednja izmena:
ajde sad uzmimo npr pse
ne gledaju oni koliko ko ima godinica
oni se vošte,baš njih briga
tako i za MILFAČE,uvek su one voljene bile,zato što Bog tako nalaže,priznali mi to ili ne
ja priznajem:)

ja izgleda danas na osnovu toga sto sam milf dobila popust
dobila sam u postansko sanduce letak od neke teretane,pa pise ostanite fit u cetrdesetim
nazovem da se raspitam,pita rekla bih mlad momak a sta vi hocete?
pa da vezbam
kaze 2000 din
a jel hocete da vezbamo sami?
:eek:
necu ja bih u grupi,znate ja cu sad da napunim pedeset godina
a on,oooo pa za vas je onda popust,vi mozete za 1500
tacno sam mu cula u glasu slavuje
mislim nije bas da sam ukapirala zasto al ajd,valjda se pali na babe

Back